Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 650
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Много си права - масово се показват снимки непосредствено след. И аз като търсех и проучвах и формация за процедурата се ядосвах на същото. 😆
Аз целях не толкова натурален резултат и исках наситен цвят. Това и получих и вече над година нямам избледняване. Да не говорим, че и с очната линия съм направо като гримирана 24/7, което особено по време на полет или на плаж ми е голям плюс. 😀

# 91
Дами, дали някоя от вас, която е доволна от резултата си, би била така добра да покаже близък план на микропигментация на вежди, но поне на няколко месеца, в светло кафяво/тъмно русо? Търся еднорог, знам Simple Smile

# 92
Здравейте, мили дами! Този БГ Мама форум многократно ми е бил много полезен с огромната информация на най-различни теми, затова да дам и аз моята лепта. На 64 години съм и от 3 години обмислях микроблейдинг на веждите, защото почти ми опадаха. Рисувах ги с молив, но знаете колко е досадно вечно да внимаваш да не ти се изтрие част от веждата. Много четох, сравнявах, консултирах и размишлявах. Накрая се реших и вече от 3 дни съм с нови вежди. На базата на мнения на съфорумки си избрах Маргарита Проданова във Варна и не се разочаровах, напротив, резултатът надмина очакванията ми. Въпреки, че е съвсем скорошен, ще рече по-тъмен, изглежда още от сега много естествено и добре на лицето ми - форма дебелина и цвят. Когато се свият и малко избледнеят след време, ще бъде перфектно. По-нататък ще пусна снимки от сега и от след 10 дена. Маргарита е много компетентна и ми даде много добри съвети, предвид възрастта ми и типа кожа. Попитах я и за перманентна очна линия - дискретна по ръба на клепача - но отказа, тъй като прецени, че по клепачите ми има много капиляри и би било рисковано. Това ме впечатли много. Ако бях попаднала на по-малко компетентна или по-малко съвестна майсторка, със сигурност щях да имам проблем.  Продължавам да се удивлявам на напълно естествения вид на веждите. Даже и да ги гледам отблизо в огледалото, изглеждат като истински косъмчета. Изражението на лицето е съвсем друго, много по-добре изглеждам, отколкото с плешиви или нарисувани с молив вежди. Който е измислил този концепт, е гений.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:22 от dandree

# 93
Както обещах, пускам снимки от различните етапи. През декември ще има снимка след ретуша. Много съм доволна от резултата, точно каквото исках.

# 94
Аз си правих устните при Дима Милева в Пловдив и съм много доволна.
Скрит текст:
Имай предвид, че тя работи с минерални пигменти и ретуш ще се наложи най-вероятно, понеже те са по-щадящи и са добри за постигане на натурален резултат. Чувала съм и добри отзиви за Данченко пак в Пловдив, но аз лично от нейната работа нямам впечатления и не мода да кажа. Неутрализация се прави при нужда, аз лично нямах, понеже моите са доста бледи.

Навивам се да си правя микроблейдинг на веждите. Издирвам професионалист в Пловдив.
Но за Дима Милева не намирам уебсайт, за повече инфо за цени, процедури, запис на час. А само фейсбук и инстаграм? Има ли такъв сайт?

# 95
dandree, много естествено изглеждат, дано дълго да им се радваш в такъв вид. Поне както ги виждам на снимките, трудно бих могла да предположа че са "правени", а всъщото време не се губят на лицето както често се случва с руси вежди. Много ми харесват.

# 96
  • Sunshine state
Аз си правих устните при Дима Милева в Пловдив и съм много доволна.
Скрит текст:
Имай предвид, че тя работи с минерални пигменти и ретуш ще се наложи най-вероятно, понеже те са по-щадящи и са добри за постигане на натурален резултат. Чувала съм и добри отзиви за Данченко пак в Пловдив, но аз лично от нейната работа нямам впечатления и не мода да кажа. Неутрализация се прави при нужда, аз лично нямах, понеже моите са доста бледи.

Навивам се да си правя микроблейдинг на веждите. Издирвам професионалист в Пловдив.
Но за Дима Милева не намирам уебсайт, за повече инфо за цени, процедури, запис на час. А само фейсбук и инстаграм? Има ли такъв сайт?
Аз се свързах чрез инстаграм с нея. Не знам дали има уебсайт.

# 97
dandree, много естествено изглеждат, дано дълго да им се радваш в такъв вид. Поне както ги виждам на снимките, трудно бих могла да предположа че са "правени", а всъщото време не се губят на лицето както често се случва с руси вежди. Много ми харесват.
Благодаря! HeartТочно така, изглеждат естествено даже когато ги гледам отблизо в огледало. Само в увеличително огледало се вижда, че са правени. Както казах на Маргарита, не искам да са съвършени, а да изглеждат естествено спрямо възраст, форма на лицето, цвят на кожата, очите и косата. Забравих да сложа снимка на веждите, или по-скоро това, което беше останало от тях, преди микроблейдинга. С редки стърчащи косми, лявата беше почти изчезнала.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 09:40 от dandree

# 98
Здравейте , през колко време се прави нова процедура ?

# 99
Здравейте , през колко време се прави нова процедура ?
На около всеки две години. Зависи от типа на кожата колко време трае един микроблейдинг. На мазна кожа трае по-малко, доколкото разбрах от коментари и сайтове. На мен ми е интересно колко пъти може да се прави през годините. Някъде прочетох, че след няколко микроблейдинга кожата става червена или по-тъмна, както при белег от рана.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:56 от dandree

# 100
  • Sunshine state
И аз смятам, че има един момент, в който се образува ръбцова тъкан и не може да поеме пигмент просто, но сигурно поне 5-6 пъти отнема, та да се докара до такова положение.

# 101
Лошото е какво се случва
после.

# 102
Аз не мога да си направя ретуша на устните, правих го август мисля. Заминах за София и от там нататък, когато се прибирам мацката не е свободна и май няма да правя ретуш.. то мина и доста време..

# 103
Когато бях на ретуш на микроблейдинг , я попитах на колко време се прави .
Тя също ми отговори зависи от типа кожа .
И каза, че може да се ходи на поддръжка,преди да стане 1 г и е на 50%от цената на процедурата.
На мен на два три косъма ми изчезна пигмента ,не си личи ,но аз го виждам  .
Много се харесвам с вежди и нз след време какво би се случило при повтаряне на процедурите ,но аз май обмислям да ходя на поддръжка, а не на цялостен микроблейдинг.Когато стане време ще и пиша и ще се позаинтересувам

# 104
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,аз се престраших и се направих устните,цвета е натурален и ми харесва,от лявата страна забелязвам,че съм по-подута и оттекла.Нармално ли е?Благодаря ви🌷.

Общи условия

Активация на акаунт