Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 657
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Всичко спада до ден-два. На мен ми бяха яко напомпани и спаднаха бързо. Честито!! 😋👌🏻

# 106
Момичета ,моят творец при когото си правих веждите   е качила на стори ,че си търси модели за микропигментация на вежди ,на устни и очна линия за гр.Пловдив от 7.11 ако някоя има интерес LinMakeUp

# 107
Здравейте, днес ходих на ретуш, но преди него след първат процедура, нямах почти нищо останало от веждите. Кожата ми е смесена, техниката е phi brows. Сега ме е страх, пак да не паднат. Бях с пигмента 1 час, махнах го с тампон с вода. Мажа с бепантен хидратиращ. Така ми каза артистът. Ето снимки от днес и 2 седмици след 1 вата процедура . Каза да не мокря 4 дни и да мажа сутрин и вечер. Страх ме е, че пак ще паднат. Какво друго да правя?

# 108
  • Plovdiv
И аз смятам, че има един момент, в който се образува ръбцова тъкан и не може да поеме пигмент просто, но сигурно поне 5-6 пъти отнема, та да се докара до такова положение.

Какво следва после след като не може да поема пигмент,какво става с тази кожа?
5-6 години и после....

Някой правил ли си е присаждане на вежди?

Има ли във Варна Артист който спазва Стриктна хигиена на работа, и работи според желанието на клиента ,не по шаблон?

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 17:44 от Penelope77

# 109
Здравейте, днес ходих на ретуш, но преди него след първат процедура, нямах почти нищо останало от веждите. Кожата ми е смесена, техниката е phi brows. Сега ме е страх, пак да не паднат. Бях с пигмента 1 час, махнах го с тампон с вода. Мажа с бепантен хидратиращ. Така ми каза артистът. Ето снимки от днес и 2 седмици след 1 вата процедура . Каза да не мокря 4 дни и да мажа сутрин и вечер. Страх ме е, че пак ще паднат. Какво друго да правя?
[/quote
Минаха 10 дни, всичко спазвах, даже до сега не съм ги мокрила и пак пада всичко. Не знам какво да правя, жената която ги прави ми каза, да направим пак ретуш - около 70 лв ще е та се чудя. Дали да не търся друга. Ако имате опит споделете.

# 110
  • Sunshine state
Не бих рискувала трети път да ходя при някого след лато пигментът пада. Да, може и от кожата да е, но защо отново да си
го причинявате? Желая успех!

# 111
.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 08:58 от Jennifer880

# 112
Какво мислите за очна линия при леко паднал клепач и в случая съм на 26. Моята артистка ми каза, че не смята, че е подходящо за млади момичета, та се чудя. Пък другата чуденка е заради леко падналия клепач, дали ще има смисъл да я има. Не искам дълга очна линия, а такава леко да подчертае очите, но да не е натрапливо в ежедневието.
А тези, които вече имат очна линия, като се гримират със сенки и тн какво се случва? Покриват я и я повтарят ли с обикновена очна ли или просто си я покриват?
Или не е подходяща за хора, които от време на време харесват да се гримират със сенки.

# 113
Очната линия не е подходяща за млади момичета ли?  Thinking То е по-скоро до личен стил. Ако носиш грим и очна линия ежедневно, не виждам защо да не си направиш перманентна. Колкото до клепача, отново зависи колко е паднал. Ако линията няма до е скрита,  отново не виждам проблем. Ти гримираш ли се по принцип? Ако не се гриираш, поноси известно време обикновена очна линия и тогава реши.
Аз откакто си я направих си слагам само спирала. Не слагам сенки по принцип, та не мога да кажа как стоят нещата с тях.

# 114
Очната линия не е подходяща за млади момичета ли?  Thinking То е по-скоро до личен стил. Ако носиш грим и очна линия ежедневно, не виждам защо да не си направиш перманентна. Колкото до клепача, отново зависи колко е паднал. Ако линията няма до е скрита,  отново не виждам проблем. Ти гримираш ли се по принцип? Ако не се гриираш, поноси известно време обикновена очна линия и тогава реши.
Аз откакто си я направих си слагам само спирала. Не слагам сенки по принцип, та не мога да кажа как стоят нещата с тях.
Ако се гримирам, обичам да слагам сенки и да си правя готини гримове 😃 очна линия не мога да слагам, за това и искам перманентна. Получава ми се горе долу, но са малко различни, а и докато ги натаманя и си протривам очите😃
Но обожавам сенки. Даже спрях с миглопластиката, защото ми затруднява грима и хубавото почистване след него.

Ей такива гримове си правя, ама кожата на единия ми клепач вече е по- паднала и дори със сенките ми е малко трудно.

# 115
Според мен няма да имаш проблем заради клепача. Страхотни очи! За сенките честно казано не знам, възможно е да скриват перманетната очна линия и да се налага да я повтаряш отгоре.

# 116
Ох, значи за момента се отказвам. Ще в правя когато не ми се занимава с грим вече. И благодаря за комплимента! 🥰

# 117
На мен пък ми изглежда че пак си струва, щом имаш желание. Колко пък са покривни тия сенки дето ги слагаш? Ще остане под тях като опушена линия или като сянка и пак ще го има ефектът на очна линия. Както и този на мигли, изглеждащи по-гъсти, което си е най-хубавото на линията и което клепачът няма как да ти го скрие. И поне на тези снимки не изглежда изобщо чак толкова паднал, не знам защо реши че няма смисъл. Ако действително ти се носи очна линия - има си смисъл. Но наистина поноси известно време дори и да не е такава "остро" очертана ами примерно сив или кафяв молив, да свикнеш да се гледаш с нея и дали ще се възприемеш. Хем и по-лесно се очертава отколкото с баш си очна линия.

# 118
Аз си слагам понякога със сенки имитирам очна линия и ми е топа, ама ако тръгна да я рисувам с очна линия стават кривини. На тези снимки не си личи клепача, защото съм свалила погледа, ако гледам право напред не се вижда почти нищо от клепача.
Покривни са сенките 😃 особено черни/сиви и тъмно кафеви пигменти.

# 119
Може би преди перманентния грим трябва да помислите за блефаропластика (има и неоперативна),
защото с годините кожата ще продължи да увисва. Аз си направих очна линия, защото постоянно бях с размазан грим ..

Общи условия

Активация на акаунт