Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 634
  • 312
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Искрица, от предложените три дами, на мен също
най-много ми хареса работата на втората. Flowers Hibiscus

# 46
  • Варна
Очната линия само я почиствах леко с памуче с вода. Беше ми казала, ако усещам опъване и сухота, да ползвам чист вазелин, но не съм ползвала. И освен това почистване с памуче, се пази от досег с вода. Моите люспички май паднаха докато спя.

# 47
Имам въпрос към момичетата с перманентна очна линия, как третирайте засегнатата зона след процедурата и съответно имахте ли корички?

На мен ми каза само да мокря, без да търкам, с памуче/ тампонче, напоено с вода първите дни, на около 2 часа или когато се сетя. Корички точно не съм имала, оставаха нещо като люспички с пигмент на памучния тампон и бях станала като зебра за известно време, но после се нормализира и си изби пигмента отдолу. После на ретуша беше доста по-умерено това лющене. Вече една година ми е добре, равномерна и не е избеляла.
Благодаря ви момичета, падна ми едната коричка и отдолу е много бледо, дано и при мен избие пигмента. На мен ми каза да не ги мокря с вода, но от веждите знам, че трябва да се овлажнява първия ден.

# 48
  • SF
Не овлажнявайте веждите, а мажете с чист вазелин, без примеси, без невен, алое и всякакви други добавки.
Мажете толкова често, колкото усетите, че започва да опъва.
Очната линия не се прави толкова дълбока, както веждите например.

# 49
  • Варна
Два дни след ретуш. Ще видим като се обели пак. Аз, между другото, в някакъв момент започнах да си я харесвам и не толкова наситена, преди ретуша.
Скрит текст:

# 50
  • Варна
Ехее момичета ,благодаря 🤍

Правих ги във Варна при Айлин Хамит Хамди .
Две години и гледах работата докато се навия и аз да ги направя.
Страхотни са ви веждите! Много добра работа Wink
Бихте ли казали каква беше цената и  как вървят часовете при Айлин?

Някой дали е ползвал услугите на Валентина Пеева ?http://valentinapeeva.com/

Също цена не виждам..?

# 51

Бихте ли казали каква беше цената и  как вървят часовете при Айлин?

490 лв заплатих.
От скоро има сайт ,има описани процедури и цени ,може да разгледате .
За записване и бях писала май месец ,с претенции да съм след 15.06 ,записа ме за 18.06

Сега ще си записвам час за ретуш ,днес става месец от процедурата.
Харесвам си ги ,но много ми харесваха и в началото по-дебели.
Стоят естествено.

# 52
Такаа, аз пак реших да правя вежди. Имам един стар микроблейдинг, от който вече нищо не остана, но аз и не бях ходила на ретуш, защото не ми хареса резултатът. Сега съм се насочила към перманентен грим в салон WANT във Варна, украинки/рускини работят там, а техните техники за всичко свързано с козметика много ги харесвам.

Някой, който е правил и перманентен и микроблейдинг (защото има разлика нали?) може ли да каже кое предпочита? Ако пък е правил и пудра вежди, още по-добре. Grinning

Микроблейдингът го бях правила през лятото, помня, че щипеше и не беше много приятно, което си беше напълно логично, но кой да мисли. При перманентния пак ли го им атози дискомфорт?

# 53
  • SF
Микроблейдингът е перманентен грим.

# 54
В случая имам предвид, че микроблейдингът се прави със скалпел, а перманентният - с машинка.

# 55
  • София
Момичета, препоръчаха ми Даниела Попова за микроблейдинг. Може ли мнение, ако някой е ползвал услугите й. Благодаря!
https://m.facebook.com/microbladingdanielapopova

# 56
  • SF
В случая имам предвид, че микроблейдингът се прави със скалпел, а перманентният - с машинка.

Да - микропигментация.
И двете техники са перманентни.

# 57
Здравейте,

Мисля да правя микроблейдинг на вежди и перманентна очна линия.
Двоумя се между Даниела Стоянова, дамата която работи в Овча купел 2 и една дама, с руско име Оля или Олга, художничка...ама не мога да си спомня имената й.
Моля ви за съдействие.
А приемам и препоръки коя от двете да избера.

# 58

Бихте ли казали каква беше цената и  как вървят часовете при Айлин?

490 лв заплатих.
От скоро има сайт ,има описани процедури и цени ,може да разгледате .
За записване и бях писала май месец ,с претенции да съм след 15.06 ,записа ме за 18.06

Сега ще си записвам час за ретуш ,днес става месец от процедурата.
Харесвам си ги ,но много ми харесваха и в началото по-дебели.
Стоят естествено.

Х.Т страхотни вежди!Най-хубавите,които съм виждала!
Моля за препоръка за артист,който прави такива в София.

# 59
Tifan4uk Благодаря Simple Smile
В сряда бях на ретуш ,ще кача снимки като се обелят.
Предимно на дясната имаше за ретуш,на лявата не .
Попитах за поддръжка и след време за нов микроблейдинг ,ако отида преди да стане година е 50 % от цената и се води поддръжка,ретуш ,но след година си е цялата процедура с чертане и т.н и пълната цена.

До момичетата с вече стар микроблейдинг,на колко време ходите и повтаряте ли процедурата ?

Общи условия

Активация на акаунт