Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 688
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • SF
Какво искате да поправите? Чупка да добавите, да ги удължите?
Нали знаете, че ще имате ретуш, когато заздравеят напълно  и ако се наложи и следващ.

# 166
  • Варна
Какво искате да поправите? Чупка да добавите, да ги удължите?
Нали знаете, че ще имате ретуш, когато заздравеят напълно  и ако се наложи и следващ.
Според мен са различни и в основата на носа започват по различен начин и височина

# 167
  • SF
Не са различни. Различни са ви двете половини на лицето, а и веждите по рождение са ни различни. До носа могат да се оправят, да. Като заздравеят, ще си проличи какво е направено и ще се доизкусури. Хубави са.

# 168
Хубаво се е получило, стоят естествени.

# 169
Вили, и на мен ми харесват веждите ти. Не виждам причина за корекция.

# 170
  • Варна
Ох благодаря ви, от вчера постоянно ги оглеждам във всяко огледало покрай което мина. Аз също се надявам като позаздравеят да ми харесат повече.

# 171
Поне от този снимка и ъгъл и както се вижда само част от лицето, не личи да е неподходяща формата или друго за "оправяне". Но и щом са съвсем прясно направени, те ще изглеждат малко по-различно после. Има време до ретуша да им свикваш, да ги оглеждаш и да решаваш ще искаш ли нещо да се коригира.

# 172
Дами, моля да препоръчате артист за микроблейдинг в София. Напоследък ми излиза реклама на Петя Костова - явно платена във фейсбук и от снимките нещата изглеждат добре. Аз обаче много вяра на снимки нямам - всичко може да се обработи и да се вземат от другатде... не казвам, че случаят с тази дама е такъв, само търся лична препоръка и повече увереност.

Та някой, да е позлвал нейните услуги или да ми препоръчате някой друг? Само за Ана Кергиган май съм виждала препоръка...

# 173
  • Варна
Тъй като е нещо ново за мен, върнах да чета назад по темите и започнах да се чудя дали часа ми е удачен на 1ви март, като се има в предвид, че на 8ми е планувано излизане 😁 Започнах да си представям как ще падат корички от мен 😁

# 174
Тъй като е нещо ново за мен, върнах да чета назад по темите и започнах да се чудя дали часа ми е удачен на 1ви март, като се има в предвид, че на 8ми е планувано излизане 😁 Започнах да си представям как ще падат корички от мен 😁
За седмица би трябвало да са се обелили. Моите поне за толкова зараснаха. На шестия ден бях на банкет и нищо не личеше.

# 175
Ще бъдат ок до тогава, най-много някоя лека единична кожичка да има по ръбчетата на устните, но предполагам все още ще сте с балсам/вазелин и ще ви е ок. Но моите мисля, че за седмица бяха супер.

# 176
  • Варна
Забравих да кажа, че става въпрос за вежди, но то е същото предполагам 🙂 А горе-долу в този период ли вече стават готови 7-10ден (като се има в предвид преди ретуша)

# 177
# 178
Еми днес се престраших и аз за микропигментация на вежди.
Показвам снимки от днес преди и след.
*ще покажа и след 4-5 дена
Скрит текст:
Прекарах сигурно повече от 30мин да разясним формата, защото исках по моята форма на веждите - нещо тънко, но изразено, по-тъмно. Тя започна да ги прави доста по-дебели от това, което искаах. Затова докато се нагодим отне толкова време преди да се започне с машинката.
Не болеше толкова много, колкото си мислех.

Малко това, незнам как да се изразя в началото на веждата ми стои като изрязано, но ...

Еми, бива. Като цяло оценка 4 от 5. Дано се поосветли след няколко дена.

*последната е на ярко слънце, първите сутрин преди процедурата.

Самоцетирам се, за да покажа резултатът след седмица.
Доволна съм. Олюпи се за 5-6 дена. Нямах сърбежи и подобни. Не се плисках по веждите (а само около тях) само за ден-два, после миех цялото лице, но внимавах да не ги "стържа" и с пръстите и с кърпата. Мажех си там вазелинчето и всичко е ок. Simple Smile

Относно ретуша козметичката ми каза нещо от сорта на - "За Вас, май няма да е нужно толкова скорошен ретуш, понеже са тънки и по-плътни.." Какво има в предвид и колко време след микропигментацията е препоръчително да се прави ретуш, че нещо забравих да я попитан, но винаги мога да и пиша все пак Simple Smile

# 179
  • София
Здравейте!

Някой запознат ли е със студиото 21 permanent Bulgaria? Има много малко лайкове под самите постове. Комуникират през ИГ и след запазване на час, ми казаха, че ще изпратят адреса в деня преди процедурата!?!?!? Иначе уж правят обучения и микропигментация в София, Пловдив и Варна, но никъде няма отзиви и адреси? Ясно е, че са рускини или украинки, но имам известни опасения.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 22:56 от schosch

Общи условия

Активация на акаунт