Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 683
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
И аз вече се надъхах да си направя Микропигментация на веждите. Винаги ме е било малко страх, защото малко бавно ми зараства кожата. И лесно се наранява.

Като форма и дебелина вярвам, че имам право на избор? Както и цвят. Защото не искам да са от най-дебелите със сигурност.

Казаха ми от студиото, че процедурата трае около 2 часа... било ли е така и при вас? :/
А студиото, което обмислям е Pandora Studio в Пловдив.

Имате ли опит и мнение за него?

# 151
В началото са по-тъмни и плътни и широки, да не се стреснеш.
След една - две седмици се свиват и нормализират.
При мен продължи около 2ч.
Много пъти съм казвала тук, то си е до организъм и праг на болка, на мен ми беше приятно и придремвах.
Не са ме боляли след това нито веждите, нито устните.
Ретуша ми беше с малко по-кратък, при него се дооправя цвета ако не е подходящ или се позапълват места, може да се регулира леко формата.
Аз се харесвах най-много с пресните вежди.

# 152
Здравейте, знам, че Ана Кериган катастрофира, но слава на Бога се възстанови и отново се върна към работа, поне така чух. Тези дни обаче не мога да се свържа с нея. Писах в страницата й Микроблейдинг във ФБ, видя съобщението и изтри страницата. Звънях по тел и затвори. Някой да знае дали ощу работи и къде се свързвате с нея?

# 153
# 154
Страницата си е там, блокирана сте:

Здравейте, знам, че Ана Кериган катастрофира, но слава на Бога се възстанови и отново се върна към работа, поне така чух. Тези дни обаче не мога да се свържа с нея. Писах в страницата й Микроблейдинг във ФБ, видя съобщението и изтри страницата. Звънях по тел и затвори. Някой да знае дали ощу работи и къде се свързвате с нея?

# 155
Страницата си е там, блокирана сте:

Ясно, значи без да иска ме е блокирала... Хах б, мерси!

# 156
Здравейте, втора година имам вежди по метода PhiBrows, но се оказа,че имам и себореен дерматит.  Има ли сред вас дами с микроблейдинг и кожни проблеми? Имате ли проблеми? Разлика в трайността и т.н.?
Здравейте! Аз съм със себореен дерматит, преди години бях с микроблейдинг-  не съм имала никаква промяна на състоянието на кожата. Трайността при мен беше малка, но кожата ми е мазна и се очакваше такъв резултат.

# 157
Еми днес се престраших и аз за микропигментация на вежди.
Показвам снимки от днес преди и след.
*ще покажа и след 4-5 дена

Прекарах сигурно повече от 30мин да разясним формата, защото исках по моята форма на веждите - нещо тънко, но изразено, по-тъмно. Тя започна да ги прави доста по-дебели от това, което искаах. Затова докато се нагодим отне толкова време преди да се започне с машинката.
Не болеше толкова много, колкото си мислех.

Малко това, незнам как да се изразя в началото на веждата ми стои като изрязано, но ...

Еми, бива. Като цяло оценка 4 от 5. Дано се поосветли след няколко дена.

*последната е на ярко слънце, първите сутрин преди процедурата.

# 158
Със сигурност ще изсветлеят, не се тревожи. На мен ми харесва как са се получили.

# 159
В началото има и корички, малко или много. А те са... или има, или няма, независимо че там може после да ти е по-бледо а не така рязко започващ цвят. Изчакай да видиш как ще е като опада всичко и тогава преценявай харесва ли ти.
Иначе формата сте я докарали много добре според мен, поне от това което се вижда на снимките стои много хубаво на твоето лице.

# 160
Мисля, че тази форма стои добре на формата на лицето ми. Много се мъча всеки път с с различни моливи (все тъмни )да докарам, подчертая, да ги изтъкна един вид още повече веждите си, защото те са си такива остри и наклонени ли незнам как да се изразя и с тази чупка. Но с този молив и не мога да докарам наситеността, и не мога да си ги направя еднакви...

Затова ми писна и взех това решение. Но все пак дано се  поизсветли малко Simple Smile

# 161
На мен ми харесват веждите ти;
Ще се изсветлят и щке се свият

# 162
  • Варна
Здравейте 🙂 Има ли някой с доста ниски вежди да покаже резултат?
Моите са много ниски, светли, като дебелина си ми харесват - средна работа.. очите ми са от изморения тип... 😁
Никога не си бях скубала веждите до преди два месеца, когато ми ги скубаха и боядисаха с по-тъмен цвят от моя. Хареса ми 🙂 Сякаш не ми се занимава всеки месец и реших да отида на микропигментацията, но като всяко ново нещо има колебание 😁
И лющенето до кой ден продължава?

# 163
Аз не съм имала лющене, често промивах с аква и мажех с вазелин. Просто усещах сърбеж и леко стягане във веждите.
До една седмица ми бяха оздравели.
Ако веждите ти са руси, с по-тъмен пигмент не знам дали ще стои добре, защото косъмът ще се вижда отгоре. По-скоро трябва да се съобрази цвета на пигмента с твоят на веждите.

# 164
  • Варна
Здравейте, според вас това поправимо ли е? Процедурата е от вчера

Общи условия

Активация на акаунт