Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 669
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Привет, дами!От известно време  се замислям за перманетен грим на устни.Устните  ми са тънки и безформени, а и бледи.Не ползвам червило.Бихте ли споделили болезнено ли е?

# 136
Бих казала, че си е лично до усещане на човек и праг на болка. Аз заспивах няколко пъти и на вежди и на устни. Моя приятелка каза, че я е боляло зверски. Така че не отивай с някакви предубеждения. Всеки може да ти каже различно, а то си е до твоето тяло.

# 137
  • Sunshine state
Средна работа е при мен - не ми беше супер болезнено, но и не беше без болка. Най-неприятно е към вътрешността на устната. Болката при очната линия беше 100 пъти повече и едва я изтърпях.

# 138
Здравейте,
имам вежди, очна линия и устни;
Не съм ги освежавала от 4 години;
Искам обаче и промяна на веждите като дебелина ,форма и т.н.
Реших,че ще сменя изпълнителя;
Може ли мнения за Миглена Маринова, Аделина Цанева и Десислава Ефтимова;
Или няко друг, който бихте препоръчали в София; Целта е естественост;

# 139
  • София
Здравейте,
имам вежди, очна линия и устни;
Не съм ги освежавала от 4 години;
Искам обаче и промяна на веждите като дебелина ,форма и т.н.
Реших,че ще сменя изпълнителя;
Може ли мнения за Миглена Маринова, Аделина Цанева и Десислава Ефтимова;
Или няко друг, който бихте препоръчали в София; Целта е естественост;

Нямам личен опит, но една приятелка си ги прави при Аделина Цанева и е много доволна.

# 140
  • София
Здравейте, преди повече от година ходих при Ана Кериган. Много съм доволна от резултата. Прилагам снимки преди и веднага след процедурата. Към момента изглеждат по същият начин. В интерес на истината скоро една девойка ми направи комплимент за веждите. Simple Smile
Извинявайте за първата снимка, точно нея пращах преди консултацията, затова е толкова зуумната. Smiley

Преди!
  След!

# 141
  • Пловдив
Напоследък следя Мила Савова (жената на Сами Хосни) много добре и се получават нещата...
https://microblading.bg/

# 142
  • Варна
Аз имам час за Айлин /Варна /след няколко дни, ще пиша тук как е минало, но всичко, което прави харесвам на снимки.

# 143
Здравейте, преди повече от година ходих при Ана Кериган. Много съм доволна от резултата. Прилагам снимки преди и веднага след процедурата. Към момента изглеждат по същият начин. В интерес на истината скоро една девойка ми направи комплимент за веждите. Simple Smile
Извинявайте за първата снимка, точно нея пращах преди консултацията, затова е толкова зуумната. Smiley

Преди!
  След!
Изглежда  чудесно!

# 144
Здравейте, втора година имам вежди по метода PhiBrows, но се оказа,че имам и себореен дерматит.  Има ли сред вас дами с микроблейдинг и кожни проблеми? Имате ли проблеми? Разлика в трайността и т.н.?

# 145
  • SF
Да, по-мазната кожа по-бързо ще абсорбира пигмента.

# 146
Кожата ми е суха.

# 147
Стахотно изгледа , къде ги правихте ?

Преди!
  След!
Изглежда  чудесно!

# 148
Стахотно изгледа , къде ги правихте ?
Скрит текст:

Преди!
  След!
Изглежда  чудесно!
В поста, който сте цитирали, пише.

# 149
  • София
При Ана аз също много искам да отида, но точно тя ме посъветва първо да сваля стария и тогава да ми ги направи тя. Работата й е божествена.

Общи условия

Активация на акаунт