Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 691
  • 312
  •   2
Отговори
# 180
Голяма тайнственост,  не, благодаря! Толкова талантливи професионалисти има, баш при тези не бих отишла.

# 181
Звучи като нелегално. И аз не бих отишла. Хора, които си крият адреса и телефона на студиото не ми вдъхват никак доверие. Това би следвало да е търговски обект с публичен достъп, а явно не е.

# 182
  • Варна

Здравейте 🙂 Ето го и моят резултат... Доверих се изцяло на специалиста, тъй като ми е за пръв път. Желанието ми беше единствено да не са дебели и цвета да не е кафяв (със светли вежди съм попринцип).
Ту, много им се кефя, ту ми е малко странно... 😁 Сякаш за момента са ми е странни, но ми каза,че ще се оправят със заздравителния период. Като цяло, доволна съм и не съжалявам.
Не болеше, а след упойката пък хептен нищо не се усещаше. За момента нямам дискомфорт. За поддържане ми каза сутрин и вечер с чист вазелин, като спокойно мога да си мия лицето, просто по внимателно в зоната.

# 183
  • Варна
Много са хубави.

# 184
  • Варна
1ви, 4ти и 7ми ден, предстои ретуш. Спазвах стриктно препоръките - мазане с чист вазелин сутрин и вечер и при миене на лицето не съм ги натискала. Не са ме сърбели. Сякаш пигмента падна или е много светъл или просто е нормално така при първа прецудура, нямам си на идея (нали ми е за първи път😁)

# 185
Микропигментация ли е?

То след колко време горе долу се прави ретуш , че и аз искам да знам Simple Smile

Моите са тънки и плътни и ми казаха май към два месеца? Все още са свежи, "като нови".

Но ако това е само седмица след процедурата :/ не мисля, че е ок. Нека по-опитните да споделят мнение.

# 186
  • Варна
И на мен не ми се струва много ок, имам чувството, че никакъв пигмент не се е задържал 😁 Артиста казва, че просто е по светло и ретуш след месец.
Микропигментация ли е?

То след колко време горе долу се прави ретуш , че и аз искам да знам Simple Smile

Моите са тънки и плътни и ми казаха май към два месеца? Все още са свежи, "като нови".

Но ако това е само седмица след процедурата :/ не мисля, че е ок. Нека по-опитните да споделят мнение.

# 187
  • SF
Да, трябва да се добави на ретуша.

# 188
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми, моля, артист за Пловдив! За вежди, ако има значение. Преди две години по това време се бях навила и звъннах на една дама, но тя не беше в страната за около 2 седмици, след това се уталожи идеята ми и направо бях забравила. Сега пак нещо ме разчовърка…
Следя “Фокс академи”- Гера, които преди време записваха и за Пловдив, но напоследък май само обучават и приемат за София.

# 189
Моята микропигментация на вежди сякаш почти я няма вече. Не знам кога в правих. Най-се харесвах още преди да избледнее самия пигмент. На мен не ми стояха много плътни и не се набиваха на очи, даже добре ми подчертаваше.
А на устните.. много ги чопля и почти нищо не е останало. А и на тях не можах да правя ретуш. Надявам се след като родя да мога да направя устните пак. Но за веждите се колебая дали да го повторя на МП или за тях да ида на микроблейдинг. Като цяло веждите ми са сравнително гъсти, но покрай чупката липсват косми. На такъв тип вежди само рисуват косъмчета, където нямаш или си минават цялата вежда? Ако е цялата, супер. Ако е за три косъма, няма смисъл, по-добре да правя МП пак. Какво мислите?
Предполагам и моята кожа понеже беше доста мазна тогава и това е спомогнало. Или просто аз имам нереални очаквания, особено след като свикнах с пресните вежди.

# 190
Скрит текст:
Момичета, препоръчайте ми, моля, артист за Пловдив! За вежди, ако има значение. Преди две години по това време се бях навила и звъннах на една дама, но тя не беше в страната за около 2 седмици, след това се уталожи идеята ми и направо бях забравила. Сега пак нещо ме разчовърка…
Следя “Фокс академи”- Гера, които преди време записваха и за Пловдив, но напоследък май само обучават и приемат за София.

За пръв път си правя нещо с веждите - микропигментация. И реших да си ги направя тук - https://www.facebook.com/profile.php?id=100064600575917&sk=about

Скрит текст:
Моята микропигментация на вежди сякаш почти я няма вече. Не знам кога в правих. Най-се харесвах още преди да избледнее самия пигмент. На мен не ми стояха много плътни и не се набиваха на очи, даже добре ми подчертаваше.
А на устните.. много ги чопля и почти нищо не е останало. А и на тях не можах да правя ретуш. Надявам се след като родя да мога да направя устните пак. Но за веждите се колебая дали да го повторя на МП или за тях да ида на микроблейдинг. Като цяло веждите ми са сравнително гъсти, но покрай чупката липсват косми. На такъв тип вежди само рисуват косъмчета, където нямаш или си минават цялата вежда? Ако е цялата, супер. Ако е за три косъма, няма смисъл, по-добре да правя МП пак. Какво мислите?
Предполагам и моята кожа понеже беше доста мазна тогава и това е спомогнало. Или просто аз имам нереални очаквания, особено след като свикнах с пресните вежди.

А помниш ли колко време след първата процедура на микропигментацията трябваше да направиш ретуш?

И колко време издържа след това, преди да избледнее? Смисъл навсякъде рекламират поне година, което малко ме съмнява.

Това ми ми е прогреса.
1 - ден на изграждане
2 - след обелване
3 - в момента (трябва малко да се поострижа/оскубя като гледам) Та искам, да преценя кога да ходя пак за ретуша. И да ми споделите Вие кога отидохте на ретуш? Или вече като видя, че прекалено много е изсветляло.

# 191
Микропигментацията трябва да е трайна и да издържи доста повече от година. Аз след два неуспешни микроблейдинга направих микропигментация през пролетта на  2021 г. и все още веждите ми седят, но вече доста избледнели и сивеят. Даже като си гледам снимките точно година след процедурата веждите изглеждат най-добре! Поне две години нямаха никаква нужда от пипане.

# 192
Ретуши ми казаха от 1-3 месеца. Но минимум един.доколкото знам и кожата има значение. А и аз ползвам много ретиноли и киселини и масла  в ежедневието, може и да има влияние. Спирала съм ги само 2 седмици преди и след процедура.

# 193
Здравейте, да попитам има ли някой със скорошни впечатления за Цвети Бита? На супер удобно за мен място и е студиото и се изкушавам да отида, но отдавна не съм засичала мнения за работата й.

# 194
Здравейте искам,да попитам каква е процедурата при премахването на микроблейдинг.Преди повече от 10 години направих глупоста да си татуйрам веждите, с годините избледняваха ,преди 5 години си направих първия микроблейдинг,наложи се подновяване миналата година.Сега си мисля нацяло дали ще мога да премахна всичко с лазаер и колко процедури ще са необходими?

Общи условия

Активация на акаунт