Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 712
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Освен лазер, има и разтворител за пигмент, ремувър. Консултирайте се със специалист кое ще е по-подходящо за Вас. (Ако желаете споделете резултати тук )
Здравейте искам,да попитам каква е процедурата при премахването на микроблейдинг.Преди повече от 10 години направих глупоста да си татуйрам веждите, с годините избледняваха ,преди 5 години си направих първия микроблейдинг,наложи се подновяване миналата година.Сега си мисля нацяло дали ще мога да премахна всичко с лазаер и колко процедури ще са необходими?

# 196
Здравейте, скоро не бях писала!
Снимка 1 е две години след първата микропигментация. Доста бяха посивели. Даже е чудо, че толкова изкараха. С мазна зона около очите и каквато съм бяла като лист  Simple Smile
 Снимка 2 е миналата събота веднага след процедура.
Снимка 3 е днес вече обелени. Една идея по-светли ми идват, но може би тъмни да не ми е добре. Косата ми е естествено руса и да не стана смешна?

Чудя се да правя ли още един ретуш или ще се възвърне малко цвета? В листа с инструкции пишеше, че е нормално да избелеят първата седмица.
Скрит текст:

# 197
silveto_, имаш страхоооооооотни очи!
Относно ретуша - аз съм ЗА. Според мен ще са още по-хубави една идея по-тъмни.

# 198
Може би да, малко по-тъмни. Защото тази, дясната вежда (говоря за тази към хиксчето на снимката) , която попада леко в сянка, май стои по-красиво Simple Smile

# 199
  • София
Момичета, бихте ли препоръчали специалист за София и каква е горе-долу цената, благодаря!

# 200
  • София
Момичета, пак съм аз. За съжаление никой не ми отговори, но пък аз ще постна това, което намерих за София. Дано някой се включи за коментар.
Получих ценоразпис от Йоана Колева - Микроблейдинг 650 лв. , ретуш 250 лв.
От сайта на Мила Савова, приятелката на Сами Хосни - 750 лв. за двете.
Дайте съвет, моля и колко време ориентировъчно не се налага ретуш след повторния ретуш? Благодаря!

# 201
Момичета, пак съм аз. За съжаление никой не ми отговори, но пък аз ще постна това, което намерих за София. Дано някой се включи за коментар.
Получих ценоразпис от Йоана Колева - Микроблейдинг 650 лв. , ретуш 250 лв.
От сайта на Мила Савова, приятелката на Сами Хосни - 750 лв. за двете.
Дайте съвет, моля и колко време ориентировъчно не се налага ретуш след повторния ретуш? Благодаря!

Аз когато попитах моя артист , каза повторен ретуш до година след направената процедура.
След това всичко наново ,съответно и пълна цена .
Моята е май месец и се двоумя дали да ходя на ретуш ,и то предимно заради дясната ми вежда .
Цената беше 250 лв миналата година ,дано няма повишение

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 18:08 от X.T

# 202
  • София
Х.Т. благодаря ти, след втори ретуш всичко ли се прави наново или само ретуш 250 лв.

# 203
Х.Т. благодаря ти, след втори ретуш всичко ли се прави наново или само ретуш 250 лв.

Идея нямам .
Аз все още се чудя дали да се подложа , или да изчакам още година и наново всичко.
Аз не търпя на болка и като се сетя само какво ми беше 🫣
Но пък се харесвам с вежди .. имам да мисля още два месеца .

# 204
  • SF
Ретуш след месец. Може и 2-3 ретуша в тази цена да се включват.

# 205
  • София
Избрах Ана Кериган, май месец ще ме прави.

# 206
  • София
Мале, като чета за какви цифри говорите за микроблейдинг и ми става лошо. Колко са вдигнали цените в рамките на няколко години - мале, мале. Моите ги правих 2021-ва за скромната (ми се вижда вече!) сума от 250лв. и ретуша беше също включен в цената.

Дами, помагайте! Майка ми се е заинатила, че иска перманентна очна линия, но не между миглите, ами с опашчица. Понеже живее в чужбина и лятото си идва за 1 месец иска да си направи веднага като си дойде и ретуш ден преди да си тръгне. Специално от перманентна очна линия нямам никаква представа и се свързахме с две козметички, чиято работа ни допадна, само че ми направи впечатление, че двете казаха доста различни неща.

Едната каза, че перманентна очна линия прави само след консултация, защото трябва да види клепачите в какво състояние са и дали кожата е опъната (нямам представа какво означава това) и ретуш се прави между 40-60-тия ден.

Другата каза да, няма проблем, 1 месец между процедурите е напълно достатъчен - с две думи ''заповядайте''

Та къде е истината?

# 207
Според мен първата дама е права.

# 208
За мен правилното е да се изчака повече от месец т.е първата е права. При мен беше период равен на годините ми.

# 209
  • София
Благодаря ви, имате ли някакви препоръки за още някого освен тези две дами долу? Тях намерих по ваши препоръки и добри отзиви, но предвид, че мненията им са коренно различни една от друга, дали имате някакви други препоръки да разпитам още малко?

Става дума за град София, но и около града също е ок - с кола сме.

https://www.facebook.com/SalonKristiano

И

https://www.instagram.com/grim_sofia_permanent

Общи условия

Активация на акаунт