Отговори
# 180
Днес се очертава тежък ден. Много женско PH покрай мен. Ще има вълнения и приповдигнатост.
Затова е редно да се подслади малко положението с кафето и психологическа подготовка. За всеки случай.
И най-сетне лято.
Добра утрин.
Скрит текст:

# 181
Ама, Бази, как най-сетне лято?! В кой пояс пребиваваш ти? Ние изгорЕхме.

От сутринта само закъсняли задачи и някак дипломатично трябва да поиздърпам уши. Нито едното ми се удава, нито другото Joy

# 182
Елиф, дърпането на уши когато е дипломатично няма особен ефект, тъй че действай смело..
и аз се зачудих за лятото на Бази.. аз от май месец се изпарявам, от жега..

# 183
Бившият ще се опита да направи детето планинар. След като опитите му някога да постигне това с мене се сгромолясаха с гръм и трясък, сега ще пробва с нея. Laughing Има шанс, мисля. Тя по принцип му е одрала кожата, много е издръжлива, не е страхлива и сигурно ще се справи добре. Но пък е свикнала да ходи по молове и по заведения, а не по горски пътеки. Ще видим. Grinning

# 184
Ха-ха, Лори, животът как събира противоположностите, да не повярваш.

Анонимче, знам, ама фирмената култура не позволява. Кога сроковете станаха разтегливи се чудя и къде съм била аз тогава?!

# 185
При мен в изток все валеше тези дни. Вечер и нощем хладничко. Сега задух последните.
//
Ходачка съм по планини, но не повече от час и половина. Всичко останало ме напряга и мори излишно.
Бе къде ще тормози детето, Лори. Я да го стягаш.
//
Женският ден върви твърде спокойно засега. Хм

# 186
Кокошинки, в този жегаво-дъждовен ден се скъсах от срещи.
Бях забравила колко ми е хубаво и забавно да прекарвам време с мъж с интелигентно чувство за хумор. Респект към ББ, който въпреки лудостите ми последните 2 години, се държи изключително на ниво и за Бога!, още ме обича и уважава!, въпреки че го нараних. И, да, и той имаше вина, но както и да е, това е друга тема – обичам, когато интелигентни и цивилизовани хора намерят път и начин да запазят ценното помежду си. И да се усмихват и радват един на друг. Малко са стойностните хора в живота ни. Радвам се, че ми се дава шанс.
И други неща работят. Ами какво да искам повече.
Трудно ще се намести нов след подобно ниво.
///
Лоре, Белиндчето Карлайл е страшна сладурана, благодаря ти. Мойта муцунка е малко по-продълговата и съм със зеленикави очета. На косище ще го докараме.
//
Джемсе, какво роптаеш? Отивай да ухажваш жени. Не да се оплакваш от тях.
//
Обещавам да споделя и за италианеца дето ми е фен от 10 години, и за типчето онли фенс дето дъщеря ми каза – този прилича точно на тип, който ще се хареса на приятеля ми (гей).

От
https://bg-mam.ma/p/1653896/48183117

35. Правилно хвърленият мъж обезателно се връща - като бумеранг.

И едно друго:
56. Тя пристигна в Сибир и му развали цялата каторга.

# 187
Раневская я уважавам много с черноватата ѝ мъдрост.
 аз.
Скрит текст:
Под най-красивата опашка паунът крие най-обикновен кокоши задник. Така че по-малко патос, господа! (Елиф, май ти си го ползвала или бъркам?)

Аз съм като стара палма на гарата – никому ненужна, а е жалко да я изхвърлиш.

Ако болният много иска да живее, лекарите са безсилни.

По-добре е да си добър човек, ругаещ цинично, отколкото тиха, възпитана твар.
Източник: https://svetlilo.com/zabavno/tsitati-na-nesravnimata-faina-ranevskaya-6548

Чакам днес все пак да се разрази позакъснялата буря с мойте мацки. Да видим дали ще има бой в калта и скубане на буйни коси. Joy

# 188
Да, мисля, че ми е подпис, но аз съм основно от мобилната, а там той не се вижда.

Днес реших да спестя от жега, та ХО.

# 189
  • София
Аз мислено съм на плажа. Днес поне работих само 5 часа и малко отморих.

# 190
Абе, аз нали щях да спестявам от жега? Да бе, да. Тръгнах с колата в следобеда и от 43° след половин час шофиране термометърът на колата каза 40° Scream Струйки пот като ручейчета напролет се стичаха от-вся-къ-де. Оцелях.

# 191
  • София
Ами без климатик не става в тая жега.
И охладителната система трябва да е изправна, че там става лошо.

# 192
Важно било да се чувства влага.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
... когато се влагат чувства ли? Wink

# 194
Влага има, когато има и необходимият фак/т/к/Ор.
//
Имахме вчера оперативка с двете дизайнерки и се получи леко конфузно – аз обрах пешкира на лошата господарка. Едната казва на другата – искам да ти направя забележка за еди какво си в новата ни съвместна работа. Но Базила го каза, да се знае. Joy
Шок.
А тя го изкоментира извън контекст (коментарът ми беше по съвсем друг повод) и просто е властна жена с окр, но няма нищо – носим на всичко. И тя е пич като цяло. Иииии очаквах днес другата да ми се стовари с емоции и сръдни. Че е една огнена мацка.
Обачеее, всички се държахме като мъже – имаше показване на сдържан респект и разбиране. Надявам се да не е лицемерие, но по-скоро не. Няма смисъл в това, което правим. Радвам се, че работя с печени мацки. Че то големи хубавици, но трудно с толкова красиви успешни жени на едно място да се създаде респект помежду им.
//
Поръчвах досега витамини и добавки.
И, за Бога! Открих загубения Керастаз шампоана в един сайт, който се оказа в Румъния. Поръчах и писах писма да ми пратят снимки, че е моя, да съм сигурна. Звъни ми едно момиче днес и ми обяснява – знам, знам, че го няма никъде, но тук в Румъния още се намира. Уверявам ви, че е в срок, от снимката и сме легални. И сме ви насрочили деня за доставка, който сте поискали. Да имат късмета да са фалшименто.

Общи условия

Активация на акаунт