Отговори
# 165
Жената от клипа нещо ми прилича на Базила...

# 166
  • София
Ама аз иронично го казах!

Аз почивен ден тази седмица няма да хвана.
Направо припадам в неделя.

# 167
Супер си е Допел, виждам го във фейса.

Джеймс, и аз давам глас в общия апел да си върнеш стария ник.

Ама много сте консервативни тук, значи. Никакво желание за малко разнообразие. Уоубегър пък много съм доволен, че се сетих за него. Любим персонаж Simple Smile
И изобщо, на семейни отношения сте го обърнали. Вече се почна с въпросите що е любов и има ли почва в спама. И колко време ще я бъде. Очаквам в скоро време и тук да почнат да ме трият ония с торбата с правила.
Я да се самоцитирам докато е време - от изтрито мнение в семейните и не съвсем отношения:

Цитат
Доскоро смятах битуващото сред народа Simple Smile обяснение що е любов за най-достоверно. Тоест, че е идеологическо понятие за залъгване на невинни девойки Wink измислено от комунистите и богатите капиталисти (едно и също съсловие) за да чукат без пари.
Пропаганда, с една дума Simple Smile
О-о-обаче форума ме просвети и в тази област. Любовта е измислена от бгмамата, за да може да бие шута на кой да е мъж с обяснението - "Ти не ме обичаш вече".

# 168
  • Далечният изток
Бъркаш. Правилното обяснение е Не те обичам вече... Обратното не е възможно въ-о-бще. Как така няма да ни обича някой?! Ами правилно са те изтрили пък... Фръц Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 169
Кокошинки, в този жегаво-дъждовен ден се скъсах от срещи.
Бях забравила колко ми е хубаво и забавно да прекарвам време с мъж с интелигентно чувство за хумор. Респект към ББ, който въпреки лудостите ми последните 2 години, се държи изключително на ниво и за Бога!, още ме обича и уважава!, въпреки че го нараних. И, да, и той имаше вина, но както и да е, това е друга тема – обичам, когато интелигентни и цивилизовани хора намерят път и начин да запазят ценното помежду си. И да се усмихват и радват един на друг. Малко са стойностните хора в живота ни. Радвам се, че ми се дава шанс.
И други неща работят. Ами какво да искам повече.
Трудно ще се намести нов след подобно ниво.
///
Лоре, Белиндчето Карлайл е страшна сладурана, благодаря ти. Мойта муцунка е малко по-продълговата и съм със зеленикави очета. На косище ще го докараме.
//
Джемсе, какво роптаеш? Отивай да ухажваш жени. Не да се оплакваш от тях.
//
Обещавам да споделя и за италианеца дето ми е фен от 10 години, и за типчето онли фенс дето дъщеря ми каза – този прилича точно на тип, който ще се хареса на приятеля ми (гей).

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 08:26 от BasilA

# 170
Егати кривия ден дотук. Обаче и от такива дни има полза - лакмус за хората около теб.

# 171
Много е важно в каква pH сред работиш!

# 172
Много е важно, не само да има мъж наблизо (в случая колега), но и кой точно е той.

# 173
Аз тепърва откривам щастието за работа в изцяло женско ph. А и всичките са от хубавица нагоре. Вълнуващо е. 😁🤭

# 174
  • София
Важното е работа да се върши.
Обаче като шефката не си я върши, е тъпо.

# 175
Женското ph твърде кисело. Ако не, пък твърде сладко. Трябва си регулатор.

# 176
  • София
Абсолютно си трябва!
В предния екип имахме един мъж, 160 см, ама пак някак регулираше нещата. Сега сме абсолютно разпасана команда и хич не ми се иска да поемам ръководни функции.

# 177
Аз съм в отпуска. Ходих да купя слънчеви очила (два чифта за мен и един за детето, но ги избрах моите някакви на промоция), два чифта сандали (бежови и черни) за мен, после я водих на сладкарница, на обяд и сега се върнах вкъщи и се преоблякох в нощница за следобеден сън. Joy

# 178
  • София
Лорче, завид! Пускай кепенците и си почивай. Relaxed
Аз досега само една жена шеф съм имала, обаче беше като зло куче. Постоянно даваше задачи и следеше регулярно за изпълнението им. Нямаше как да скатаеш. Ръководеше над 300 мъже. Иначе като човек беше голям пич. Запазихме отношения и досега. Чакам я да се обади като пристигне лятото в Бг да пийнем по нещо.
Само в женска служебна компания обаче и аз мисля, че няма да мога да вирея. Сега ми е много добре. Само аз съм жена. Satisfied

# 179
  • Варна
Аз се забавлявам с моите мъжове на работа, сутрин кафето е един непрестанен купон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт