Отговори
# 150
Допел ми липсва. Много.
И Джеймс със стария ник. Шегите с фенерчето някак се губят.
Пп Инак съвместния живот не е това, което необвързаните си представят.

# 151
  • Далечният изток
А Допел защо го няма?
От миналото лято май не е влизал, някой знае ли нещо?
Редактирам се - от март.

# 152
Пийвам мускат, нали Ск. уж ме научи да пия по малко вино. Еми, гаден е муската. Rolling Eyes Може би защото не го изстудих?
Каберне совиньон е по-добре.
Трудно е от 100 % трезвеник да станеш дори слаб пияч. Grinning

# 153
Казваш, вместо пъстърва на керемида с бяло вино в осветено от свещ сепаре на ресторант Златната рибка - реалността е чистене на половин дузина шарани от люспите във ваната на апартамента в Люлин?

Жена чисти голяма купчина риба в кухнята и мърмори на мъжа си:
- И не можа ли като другите нормални рибари да вземеш една бутилка ракия сутринта на тръгване?

# 154
Лори, за слаб пияч, ако ще е вино да е с много тоник евентуално сода и много лед. Тъй бива. И резен лимон.
За другите чисто от всичко, с лед и лимон за добавка.

Джеймс, ти живееш в друга реалност, пич.
Кой ходи на риболов да лови риба. Е, и риба се лови, между пиенето, скарата и пиенето. Joy
Пп В Декатлона ква чудесия си набелязахме. Чудо, чудо. Тенто - палатка му викам аз, с чудни легла и още по чудни шезлонги. Струва колко една много стара кола. Joy

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:03 от Джаста Праста

# 155
  • Варна
Супер си е Допел, виждам го във фейса.

Джеймс, и аз давам глас в общия апел да си върнеш стария ник.

# 156
След като обрисах града и свалих руното вече съм се позиционирал на хладно на дивана. Вятъра лекинко подухва с аромат на липа.

# 157
Обичам да пазарувам от млекарницата на Ракево. Преди това минах и от една сергия до метрото български розови домати, че за къде са без сирене. Оп виждам домашно сирене от тези на топка, че и пикантно. Питам продавачката люто ли е много. Категорична – не.
А, не бе. Така съм подпалила сега. В тази жега няма гасене. Joy
//
Лореладке, бяло вино само с лед, иначе е гадно и кисело. Червеното на стайна температура или около 18 градуса. Ей, ще стане човек от теб. Браво на Скорпето.
//
При мен положението е:
Скрит текст:
Хич не обичам припряни работи - дай, дай, малко финес трябва.

# 158
мисля, че ако те привлича много човека, хич няма да се сетиш дори за думата припряност..
ще си викаш 'ей, много е секси този напорист и решителен мъж' Joy

# 159
Харесва ми, но от последния парен каша духа. Тези напористите имат и други "бонуси". Joy

# 160
  • София
Вчера един приятел ми рева от бурна любов за две седмици. Много хубаво не е на хубаво.
Полека, да е леко.

# 161
Ще ме извини твоят приятел, но това не е любов за 2 седмици, а просто увлечение. Любовта те държи значително по-дълго.

# 162
Ще ме извини твоят приятел, но това не е любов за 2 седмици, а просто увлечение. Любовта те държи значително по-дълго.
9 месеца ?

# 163
Според Бегбеде 3 години.
Според мен завинаги. Остава в сърцето, независимо дали си с човека или не вече. Но визирам дълбоки чувства. Не сегашните мачвания за по месец-2 и айде юруш на въртележката. Joy
Страстни преживявания може, но чак любов... Grin

# 164
Е, откога на бурния и страстен секс му викат любов?! То затуй някои все влюбени ходят и драми изживяват.
То даже не е влюбване, камоли любов.

Днес си взех почивен ден...за да изчистя къщата. Joy Каталясах. Close
Пфууу. А ме чакат и сервизните помещения. Иии.. отивам да търкам. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт