Отговори
# 75
Чудна!
Я фуксията колко ходи на руси жени.🩷

# 76
Я фуксията колко ходи на руси жени.🩷
И мен цветът мигновено ме привлече. Сигурно щото е сред любимите ми, нищо, че не съм руса даже и на акъл.

Приятна разходка, Аида и се пази от жегите!

Аз пък мисля Лори и съзодийника. Дали скоро не е предлагал някое друго екзотично място, където да я изостави?!

# 77
  • Варна
Божкееее, ако почна за моя да ви разправям (съзодийник на Елифчето), луди ще станете. То бива чешити ама този ги бие всичките.

Много жега. Даже няма да излизам в обедна. Ще си се крия на климатик и сянка в офиса. Иначе рискувам да се прибера от обедна почивка пълзейки.

Мисля уикенда да резна перушината късичко. Да кажем, до степен да не се подава изпод каската.

# 78
Пътуването ще е през август. Ако тогава изчезна от темата, значи съм останала на някой пуст остров със или без съзодийника на Елиф (откъде да го знам как ще процедира).
Иначе днес съм доволна от него. Колегата от моя отдел от сутринта се заяжда, че роклята ми била къса и съм в нарушение на дрескода, та Скорпиона му се скара и заплаши, че ще го заточим в някоя изолирана стая да не контактува с хора.

# 79
Еей, не върви на добре този свят, щом мъже се жалват от къси поли. Лори, пробвай го с деколте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Ай сега дълбоко деколте. Направо пробвай гола !

# 81
  • Варна
Така не е интересно.

# 82
Хайче, каква прическа си избра?

# 83
Ми директно към действие, какво ще се лъжат.
Това ми напомня за един виц.
Непознати танцуват вечерта в пиано бар. Жената с рокля с дълбоко деколте. Мъжа танцува и поглежда дискретно в него.
Жената плавно го пита:
- Как мислиш, дали е много дълбоко деколтето ми ?
Мъжа се изчервява и пита:
Случайно да имаш косми между гърдите ?
Дамата се сепва и възмутено отговаря:
- Не, разбира се, че нямам !
- Е, значи тогава деколтето ти е по-дълбоко ....

# 84
  • Варна
Хайче, каква прическа си избра?

Нищо не съм избрала. Ще разчитам на фризьорката. Моята коса е слаба и чуплива, да видим какво ще каже тя.

# 85
Е, не следите историята. Заядливецът не е този, който ме интересува, моят човек ме защити от заядливеца. Wink

# 86
Аз ти избрах тази прическа, а за Лан - деколтето Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, не следите историята.
Аз лично следя твоята, на Хайчето и на Бази. Ако някой съм изпуснала, да свирка Simple Smile))

Личи, че днес слънцето не ме е пекло много, нали? Joy

# 87
  • Варна
Та тая май е за права коса...

# 88
И за чуплива става, но не и за къдрава. Иначе бих си я направила. Даже не е нужно 1:1, може да се вземе генералната идея.
Дават я за тънка коса, заради напластяването. Моята също е тънка, никой досега обаче не съм успяла да убедя в това Simple Smile))

# 89
С две думи: бичиш айляка на работа, а? Joy

Общи условия

Активация на акаунт