Отговори
# 60
Въобще не виждам за нужно да се сравняват възрастите.
Лично аз се чувствам по-добре и се харесвам повече сега.
Гледам, че и мъжете не се оплакват.
Що си причинявате излишен стрес.

# 61
Вчера останахме малко насаме с моя Скорпион и той почна да бърка думите (без да се усети изобщо какво приказва), притесни се нещо. Innocent Говорим за опитен юрист, нали, и не сме на по 20.
Нали ви казах (или не съм?), че ще пътуваме заедно в чужбина. Мисля, че се вълнува и по този въпрос. Аз не толкова, защото няма да сме само двамата, а и има една жена в групата, която възприемам като конкуренция. Базила би казала - ама каква конкуренция бе, ние сме дъ бест. Nature Sun With Face Ама аз не съм Базила... Joy

# 62
Младостта си е младост. Ама пък по-късно, демек сега, като искам да направя нещо за тялото си не означава, че съм се втелясала на тема години. И естествено, че си личат годините - все с нещо ще се издадеш. Най-малкото с акъл. Или пък с тип мислене. Joy

# 63
... И естествено, че си личат годините - все с нещо ще се издадеш. Най-малкото с акъл.
Ааа, това не е сигурно Joy Как беше: акъл и цикъл не дойдат ли навреме, хич не ги чакай.

Лори, много заплетена твоята лов стори. Хем конкуренция, хем не те вълнува, хем насаме сладки приказки със Скорпион, колега. СО ще те лапне като топъл хляб Wink

# 64
Иче, оня ден гледах някаква снимка на княгиня Калина от погребението на Фердинанд. Ба'ати ръките има Joy
Аз, дето съм 100 кила мъж сигурно ще ме опука.
Глей тъй да не станеш Joy

# 65
Не бе, човекът ме вълнува, но мисълта за самото пътуване по-скоро ме напряга. Grinning В смисъл не ми се вярва да стоим като тия от "Титаник" на носа на кораба. JoyJoyJoy То всъщност е желателно да няма прилики с "Титаник"...

Ем, колега ми е, но не е от моя отдел поне.

# 66
Еее, Титаник не е само двама на мачтата. И диаманти имаше, и художник ...

# 67
В случая с Титаник най-важното е да си изпуснал отплаването и да си си останал в Саутхемптън да съжаляваш Wink

Тия на филма бяха на носа, не знам за мачтите, вероятно и там е имало народ. Особено на мачтата на Леонардо ди Каприо.
Художник не съм запомнил, но имаше модели за рисуване.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 03:37 от Bowerick Wowbagger

# 68

Тия на филма бяха на носа ...
...
Художник не съм запомнил, но имаше модели за рисуване.
Британски учени са установили, че мъжете и жените помнят различни неща Wink

Гледам любопитни кадри от събитие в Топлоцентрала. Какво представлява това място, столичани?
Скрит текст:

# 69
  • София
Общо взето, зала, сцена, закрито място за разни неща.

# 70
Лори, духа на победител е 80% от победата. Битка може и да няма, важното е дух да има. Joy Joy
Разлетяха се любовните полени и този го е треснало като те чета. С това зомбирано поведение. Пътуването е чудесна възможност.
//
ЕЛиф, няма младост/старост. Печели здравословната дистанция. Идеални са ми надалече. Нищо, че вече букват хотели. Joy България се оказва много привлекателна дестинация. Чета в друга тема, че мъжът трябвало да чака жената да го ухажва, пък да го кандърдисва, па нам кво. Който иска, действа.
//
Къде се изгуби Аидка?

# 71
  • Далечният изток
Релаксира в Одрин Grinning

# 72
ЕЛиф, няма младост/старост. Печели здравословната дистанция. Идеални са ми надалече. Нищо, че вече букват хотели. Joy България се оказва много привлекателна дестинация. Чета в друга тема, че мъжът трябвало да чака жената да го ухажва, пък да го кандърдисва, па нам кво. Който иска, действа.
Бази, прощавай, но нещо ти изгубих мисълта ... Кой ти буква хотел? US хирург/пилот/каквото там се е писал, заради стръвта?
Казано е: по делата им ще ги познаете Simple Smile

Младост/старост има, но духът, живецът, той привлича.

Аидка, зарадвай ни с някой фотос.

# 73
Който трябва буква.
Аз старо куче в нета. Тези фейк профили на пилоти/военни/хирурзи още ли им се връзва някой.😛
//
Мале, лудница днес.
//
Аи, да не те мислим викаш.
Мъже има ли?

# 74
  • Далечният изток
Няма мъже. На разходка съм тръгнала.
Sunglasses

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 16:06 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт