Отговори
# 45
Еее оригиналната Бонита, Лориии.
Еротика и горещи нощи. Wink
И тази бива.
Баба Мадона си знае работата

//
Програма макс при мен.
Спорт, грижи за тЕлото, подреждане на новия дрехоляк. Абе, аз съм станала като милионерите – купувам от един модел или един цвят 10 или от един модел всички цветове. Сега съм пушка. Заредила съм за всеки ден. Пари имам, време нямам. Няма да е за дълго. Не ме кефи тая конфигурация.

# 46
О, комбинация, която включва пари като цяло ме устройва. Joy
Пп И аз тъй купувам, Бази.
Влизам за обувки, харесвам модел, продавачката вика не знам как ще избереш цвят, викам познай, няма да избирам, слагай всички и да си ходим. Joy

# 47
  • Варна
Ето ви малко снимки, ще сложа в скрит текст обаче.

Скрит текст:

И музея на розата:

# 48
Хайче, забавляваш се видно. Сега, ако подхванеш и Скорпиона....Joy
//
Хора, обнадеждена съм за младите.
Днес, докато се прибирах от кардиото си в парка, една групичка младежи между 12 и 14 ме поздрави с "Обичам те" и напръскване с воден пистолет. Е, не е ли романтично, кажете?! Преди задявките груби, със сексуален подтекст. Сега директно "обичам те". По-мила задявка не съм получавала.

# 49
  • Варна
Мноооого костелив орех е. Освен това аз съм разбрала, че като взема да насилвам нещата, нищо не става. Като оставя на самотек, някак по вървят Simple Smile

# 50
Бази, не искам да съм вестителят на лошите новини, ама колкото повече върти брояча, толкова повече романтичните подвиквания ще се увеличават за сметка на сексуалните Sunglasses

# 51
Не ме мисли. Оправям се, ще оцелея. Wink
//
Искам да ви кажа само, че паралелно се състезават примерно двама в момента. Искам и искам да дам шанс на по-големият от мен. Единият се съгласява с всичко, което му кажа и ми говори за обувки, майка си, пижами, манджи. Другият ми казва – искам да съм до теб сега и го прави. Кого ще изберете? Не ми отговаряйте.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 20:55 от BasilA

# 52
Еее, ти пък се засегна. Просто живот, в една посока за всички.
Макар, че има и извънземни  Wink
https://youtube.com/shorts/C6Yg_mwDtqI?si=_BP-DCZVY4T-kqKh

====
Топ 10 на 1978 г Simple Smile
https://youtube.com/shorts/XOD0xlBp1kk?si=fQgMdmYeQUNbgCxk

# 53
Е, ти пък. Аз така хубаво да си почивам. И да ви се радвам.

# 54
Единият е до теб, а другият при мама? Изборът е лесен или пък младостта печели винаги?

И аз днес си починах. От вчерашната почивка. Дано другата неделя е по-благосклонна.

# 55
Не ме мисли. Оправям се, ще оцелея. Wink
//
Искам да ви кажа само, че паралелно се състезават примерно двама в момента. Искам и искам да дам шанс на по-големият от мен. Единият се съгласява с всичко, което му кажа и ми говори за обувки, майка си, пижами, манджи. Другият ми казва – искам да съм до теб сега и го прави. Кого ще изберете? Не ми отговаряйте.

И третия, дядо попе, и третия...

# 56
Състезават, състезават...колко пък да се състезават Grinning
Пък и състезанието може да в стил : вземи я ти, братле Stuck Out Tongue Winking Eye

# 57
  • София
Босилке, завидях. Около мен е пълно затишие. Но може би ми е нужен този момент на детокс.
Освен това, така са ме завъртели работа 1, работа 2, деца, имоти, че няма време да се оглеждам.

# 58
Кой за каквото е готов - това му се случва. Дали е истина? Joy

Оо, Елифче, планирам да бъда кат таз извънземната. С раждането ми се получи, даже по-бързо от при нея. Сега се боря за мускули и кг, че от много движение и ... не се увеличават. Joy

Таз нощ беши ного топло, вятърът чак към 2 се появи ... па и с комари се борих, чаках котката да се нахойка и прибере ... и сутринта ранобудните ни съседи: Взе ли водата? Ама защо само 1 шише? И после - върви обичай лятото с таз жега ... ми - не, не става. Joy

# 59
Босилке, завидях. Около мен е пълно затишие. Но може би ми е нужен този момент на детокс.
Роки, Инчето казва, че "кой за каквото е готов - това му се случва", та мани този детокс. И диетите до никъде не водят. Но ето ти идея Simple Smile

Инче, вярвам, че ще ти се получат. Мускулите и кг. Ако не, ще пращам. Има Simple Smile))
======
Наздраве с Coffee за 40+, което е новото 20+
Скрит текст:
Казвам се [.....] и съм на 45 години, това е същото като да си на 25 години, само дето не си, както и да е, то ако не беше така, щеше да е иначе, но пък ако беше иначе, нямаше да е така.

Общи условия

Активация на акаунт