Отговори
# 30
Дързост и прямота са едно, арогантност и вулгарност - съвсем друго.
Отделно древногръцката сентенция, че това, което е позволено на Зевс, не е позволено на вола.
В настоящата интелигентна среда няма нужда да пояснявам, че иде реч за Зевс в образа на бика, който, ъ-ъ-ъ, отвлича хубавата девойка Европа и там каквото следва...
Първообраза на вица - Отличниците, Иванчо, отличниците !
---------------
Сега вече, доколко в упоменатия случай Европата е Европа и Зевсът - Зевс, не сме видели и не можем да коментираме. Wink
Без снимков материал сме принудени да разсъждаваме средностатистически, тоест за нещо от рода на Белчо и Сивушка.

# 31
  • Варна
Добро ви утро, хора, аз се стягам за динамичен ден Simple Smile

# 32
  • Далечният изток
Аз се стягам за избори. От днес започва шоуто и се надявам в понеделник да приключи успешно Grinning

# 33
Какво ще правиш, Хайче? Flushed

(Извинявай, Аида, то и твоето занимание е важно, ама не толкова интересно, колкото може да се окаже на Хайчето... Joy)

# 34
Добро ви утро, хора, аз се стягам за динамичен ден Simple Smile
Ами да, петък е, все пак.

Лори, ние чакаме от теб интересното. Море ... гларуси ... и още нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
Че аз се прибрах. Море засега не се предвижда. Юли ще бъде.

# 36
  • София
Аз тази седмица бачкам като луда, за сметка на това в края на месеца ще ходя да гоня гларусите.

# 37
  • Варна
На работа съм до обяд, има емоции с колеги. Ранния следобед тръгвам за мотосъбор в Казанлък, връщаме се в неделя.

# 38
На работа съм до обяд, има емоции с колеги. Ранния следобед тръгвам за мотосъбор в Казанлък, връщаме се в неделя.
Видя се, че си извадила мотора Wink

# 39
  • Варна
Как сте, банда? Прекрасно съботно утро Simple Smile Ние вчера направихме много яко каране, случихме на прекрасно време (нито горещо, нито хладно), супер пътища с малко трафик, почти празен Айтоски проход и пристигнахме за рекордно време от Варна до Казанлък. Даже по средата на пътя си намерихме другарче, което кара наравно с нас, а ние не ги жалихме моторетките. За мое учудване беше чопър, но след като вече в Казанлък се спряхме на един светофар мотор до мотор, разбрах защо. Пичът беше също варненец, между другото, а моторът беше 1800 куб. БМВ с куп екстри, между които музикална уредба, от която дънеше АС/DC. Направо ми събра очите, сега ще видя да прикача снимка.

Ето го . Онзи, да кажеш нещо? Някак очаквах теб да видя на този мотор като свали каската момчето Simple Smile

Това сме "ние":

Тука едни ранобудни петли като са се развилняли от зори, бях забравила, че в този хотел е така Simple Smile Ние спим в село Шипка, прекрасно е.

# 40
браво, Хайче, много хубава разходка..
и аз миналия уикенд бях на шипка и казанлък..
тъкмо ми мина мускулната треска от стълбите.. Joy

# 41
  • Варна
Ние другия месец сме на Павел баня и Соколския манастир, така че сме се навили да минем и през Шипка, и през Бузлуджа, та тогава ще се катерим.

# 42
Толкова сте енергични... Flushed

# 43
  • София
Браво Хай, добре сте нагласили нещата.
Аз вече дълго време все екшън та няма време за дължини. Наоколо и кратичко, с некой от келешите, предимно дребния, че на кака му съм сърдит сравнително често. Simple Smile
Знам тези машини. Като порасна ще си купя, но засега ми липсва една нула. Simple Smile
Виж, обаче се заглеждам по пенсионерски вариант на марката. Simple Smile

# 44
Поздрав с един морски клип.

Хайче, беше ли послушна?
Аида, измори ли се?

Общи условия

Активация на акаунт