Отговори
# 15
Добро, теменужено утро!

И като сме на тема свалки, получила съм съобщение от непознат в месинджър. Не реагирах. Този ми звънял. Това вече ме учуди, реших, че може би се познаваме и човекът иска нещо да пита. Решавам да погледна профила му в социалната мрежа, белким се сетя кой беше . Хора, 2700 приятели! и само ЖЕНИ JoyJoyJoy

# 16
Аа, има ги всякакви луди, Елифче. Тоз е горе-долу от нормалните луди комай. Joy А аз как режа ... особено по тилифоня - тва що предложения за тва и онова, па банките ... ни мои съ говори с мен щом аз съм решила така. Joy

Горджи, много хубави гарджета си имаш. А роклята е един път. Много ефектна. Ама теб не видях, ти с какви тоалети си се разбила по партитата, м? Grinning Kissing Heart

Мъжете близнаци ли - за мен са ок, щот съм Везни. Горджи, изглеждат егоцентрици, но това е на повърхността. И не трябва да им се връзваш много, че нали са многолики и единият близнак не знае за желанията на другия. Joy

# 17
Добро утро!
Зад монитор/смартфон задръжките падат. Хвърчат пеперуди навсякъде.
Достъпността и отчаяността на някои жени в интернет направиха така, че много от мъжете да слагат всичко под един знаменател и айдеее директно от вратата за краката.
//
Вчера купих поредната кутия неподходящи капсули за кафе. А, нищо. Може би в следващите 3 години, докато купя нова, ще улуча.

# 18
Хвърчи, да, ама посредственост и неграмотност. И коя върже.

Я, какво си изтеглих Simple Smile))

# 19
Добро, теменужено утро!
И като сме на тема свалки, получила съм съобщение от непознат в месинджър. Не реагирах. Този ми звънял. Това вече ме учуди, реших, че може би се познаваме и човекът иска нещо да пита. Решавам да погледна профила му в социалната мрежа, белким се сетя кой беше . Хора, 2700 приятели! и само ЖЕНИ JoyJoyJoy
Вече са 2701 ! Mr. Green

# 20
Лане, ти ли си?!

# 21
Добро, теменужено утро!
Вече са 2701 ! Mr. Green
Може, ама не и аз сред тях.
Обаче се замислих. Тоя, нулева успеваемост да има, това пак означава една жена годишно (0.05% (което си е 0%)*2700=1.35). Нелоша бизнес стратегия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 22
Никак. Едни дон жуани са се навъдили. На приказки. И като ги хванеш и им рекнеш право в очи и се фръцват като женки, сърдят се, обиждат се, драма куин.
Абе, поизвъртя се малко света. Мъжете станаха свръхчувствителни, нараними, лабилни, жените с чуковете. Разчитам на баланса във Вселената.
//
Лори, да кажеш какво взе за подарък на скорпито и после реакцията. Ний тук клюкарки ли сме или не сме.

# 23
  • София
На мен пък тази нощ един вносен, направо на въпроса, щял да ми изяде българското…. иууу

Обаче, не в месидж рикуестите, а направо си ми излезе в чатовете. Защо, как?! Flushed

# 24
Ми човека гладен ... какво му се чудиш ?

# 25
Статуетка на Афродита. Оставила съм му я на бюрото, че е в командировка и стаята беше празна. Нямам представа кога се връща.
Ако има някакви кой знае какви реакции, различни от "Мерси!" ще ви уведомя. Joy

# 26
Афродита, секси, браво. Ще се направи външно на важен и равен. Вътрешно ще се размаже.

# 27
  • София
Ора без работа.
Пак сте подфанали зодиака, гледам. Simple Smile
И женка ми нещо залита напоследък, все чете, крои ги некви, съчетава, преценява.......... Simple Smile Любимият ми пример е, че по таз логика с нея отдавна треба да сме се изклали. Simple Smile

Горджи, подправи, плейтвай и поднеси, кво се чудиш. Joy

# 28
много чаровни и прекрасни деца, Горджи! Heart Eyes
да са здрави, успешни и много щастливи!
княгинчето е топ мацка с тази нежна рокля.. Heart

като заговорихте за зодии, скоро някакво малко теле ме наскача на живо..
такава прямота и настойчивост, граничеща с арогантство на моменти, не бях срещала скоро .. Sweat Smile

# 29
Нека, нека, дързостта и напористостта са мъжки черти. Аз съм за.
//
Дойде ми едната поръчка на дрехоляк - аз доволен.

Общи условия

Активация на акаунт