КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 461
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Точно Eurubia за края на август, Северна Европа 7 дни , излиза малко под 5000 евро, което ми се вижда доста. Офертата е от една агенция. Може би трябва да гледам директно на сайта им. Не знам колко са коректни от там да резервирам.

Уау, каква е тази цена!

Ето го круиза от немския сайт, където букнах аз: https://www.seereisedienst.de/?id=angebot&aid=177056&m=1 … 24-08-24&bel=

Вътрешна каюта има за 924 евро с членство пада до 882 (ако сложим пакет напитки още по 120 евро на човек) пак се връзва грубо 2000 евро, вярно тук няма самолетни билети, но пак 5000 евро си е почти тройно!

Добавям, че в тази цена са включени и бакшишите. През бг агенции понякога това не е така или поне преди не беше. Скоро не съм ползвала и може да са включени вече и при тях.

# 151
2000 не е ли цената за 2ма възрастни само? Това, което коментирах, беше за  2 възрастни с две деца.

# 152
  • София
2000 не е ли цената за 2ма възрастни само? Това, което коментирах, беше за  2 възрастни с две деца.

Да, за 2ма е. Аз не разбрах от коментара, че става дума за цена за 4ма. Но след като погледнах например за дата 31.08 цената за дете е само 42 евро - при цена за възраст от около 1000 пак ще бъде около 2100 за 4ма.

Обаче сега какви са цените на самолетните билети - може да е проблем.

# 153
Здравейте, следя темата от известно време и се присъединявам към запалените по Норвежките фиорди.
Пътуваме насам-натам, но никога на круиз, така че все още чета и събирам информация.

Заради ММ оглеждам само (сравнително) нови кораби, съответно нов кораб+фиорди=Euribia. 😃
Виждам много примамлива цена в средата на октомври. Обаче дали е добра идея? Есен на север? Дали няма да е дъжд, мъгла и вятър непрекъснато? Дали да не почакам до следващото лято? Някой с опит на север през есента?
В нета снимките изглеждат прекрасно, всички планини в есенни цветове и високо синьо небе, но дали ще е така?
Здравейте
Ние бяхме в края на юни с Еурубия и температурите бяха в диапазона между 8 и 18 градуса макс.Имаше си и дъжд и вятър, но все пак всичко си беше перфектно.Според мен може би в края на октомври ще е горе-долу същото. Аз лично за фиордите бих предпочел лятото.

# 154
Тази цена за деца май е за 0-2г, за 10-12 годишни не виждам такава. Доколкото се ориентирах в този сайт, че не видях опция да е преведен на английски, а немски ме знам Simple Smile

Да, за 2ма е. Аз не разбрах от коментара, че става дума за цена за 4ма. Но след като погледнах например за дата 31.08 цената за дете е само 42 евро - при цена за възраст от около 1000 пак ще бъде около 2100 за 4ма.

# 155
  • София
Тази цена за деца май е за 0-2г, за 10-12 годишни не виждам такава. Доколкото се ориентирах в този сайт, че не видях опция да е преведен на английски, а немски ме знам Simple Smile

Напротив аз зададох 11 и 8 като възраст. През хром може да си преведете сайта. В този сайт до 17 години са деца/тийнове и цените са много добри за тях. Понякога дори не ги таксуват децата изобщо.

# 156
Здравейте, ще пътуваме до Бареселона в средата на октомври за 7 дневен круиз на MSC /от 15.10 до Тунис,Сицилия, Флоренция, Пиза и Марсилия/
Много ще съм благодарна на пътувалите да споделите за повече информация - за екскурзии, престой, хотели за настаняване в Барселона и т.н. 
Ще се радвам да се запозная с други пътуващи ако има Simple Smile

# 157
  • Горна Оряховица
Ние бяхме началото на Юни с Грандиоза от Барселона.
 На връщане спахме в Ona living и беше много удобно, автобуса за летището е до апартамента.
Марсилия пешеходно се разходихме. Ползвахме и влакчето до катедралата. Хванахме безплатния шатъл на пристанището.
За Тунис си бях запазила местно такси, за 4 човека 90 евро около 5 часа разходка.
До Пиза си хванахме влака.
В Палермо отново пешеходно. Не сме ползвали никъде платени шатъли или екскурзии. Само в Барселона е платен шатъла 3 или 4 евро беше.

# 158
  • До морето
За Барселона трябва ли да се заяви някъде предварително, че ще ползваме шатъла?

# 159
  • гр. София
Не

# 160
Може да си купите предварително онлайн. Аз така бях направил. Това е сайта https://cruisebus.barcelona/es/

# 161
Отзиви за AidaNova, за пътуване с деца? Или Eurubia.

# 162
Отзиви за AidaNova, за пътуване с деца? Или Eurubia.

И на двата сме били , но без деца.
Какво точно те интересува?
Иначе AIDA NOVA ми е един от любимите кораби.

# 163
Не съм била на Euribia, но на Аида нова с деца е прекрасно. Имат закрити водни атракционни с топла вода идеални за по-студените месеци. Винаги са/сме си изкарвали страхотно на корабите на Аида.

# 164
Кой е по-подходящ и повече би се харесал на деца. Като обстановка да е по-семейно ориентиран.

Общи условия

Активация на акаунт