КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 055
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Може ли да препоръча кораб за Норвежките фиорди през юли. Чудя се дали MSC Euribia е най-добрият избор.

Също така, ще съм много благодарна за разказ от първо лице.

На нас много ни хареса миналата година с Euribia. Нямам никакви забележки, но беше първи круиз за нас и нямам база за сравнение колко добър е сравнено с други кораби. Всичко беше супер ново, чисто и лъскаво, каютата ни беше с балкон и доста просторна, храна и анимация имаше в изобилие. Повечето сервитьори бяха супер любезни. Организацията по извозването на хората от кораба също беше на ниво. Букнахме през crusit.bg и останахме доволни.
Ако нещо по-конкретно Ви интересува, пишете ми, ще се радвам да бъда полезна.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 18:27 от Bonjour Paris!

# 751
  • София
Може ли да препоръча кораб за Норвежките фиорди през юли. Чудя се дали MSC Euribia е най-добрият избор.

Също така, ще съм много благодарна за разказ от първо лице.

На нас много ни хареса миналата година с Euribia. Нямам никакви забележки, но беше първи круиз за нас и нямам база за сравнение колко добър е сравнено с други кораби. Всичко беше супер ново, чисто и лъскаво, каютата ни беше с балкон и доста просторна, храна и анимация имаше в изобилие. Повечето сервитьори бяха супер любезни. Организацията по извозването на хората от кораба също беше на ниво. Букнахме през crusit.bg и останахме доволни.
Ако нещо по-конкретно Ви интересува, пишете ми, ще се радвам да бъда полезна.

Аз също съм много доволна бяхме с Еурибиа през Август 2024 по фиордите. Аз мога да сравня била съм на 10 круиза вече, а през Май се качваме на Виртуоза за следващо приключение.

Еурибия е супер кораб, аз нямам забележки, ние бяхме 3 семейства и си изкарахме страхотно. На нас ни беше любим бара Carousel много време прекарвахме там. Тепаняки ресторанта също беше невероятно преживяване и много вкусно. Ние също бяхме в каюта с балкон и гледките бяха невероятни.

# 752
  • varna
Днес капарирах  Арабски круиз   MSC  Euribia от 21.11.25 г  .
Ако има и други записали се , може да ми пишат .

# 753
  • София
Днес капарирах  Арабски круиз   MSC  Euribia от 21.11.25 г  .
Ако има и други записали се , може да ми пишат .

От къде го букнахте, в момента се опитвам да букна Euribia за юли, но каютите с балкон се оказаха предизвикателство Simple Smile

# 754
  • varna
На мен ми е първи круиз затова предпочетох да се доверя на организирана група с водач , чрез агенция.

# 755
  • София
На мен ми е първи круиз затова предпочетох да се доверя на организирана група с водач , чрез агенция.

Това ми беше въпроса с коя агенция.

# 756
  • varna

Това ми беше въпроса с коя агенция.
Писах ви на лично .

# 757

Общи условия

Активация на акаунт