КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
think.twice,
нямам опит с e-hoi, но имам опит с Аида. Би трябвало да получиш имейл кога какво да платиш.

# 601
Някой пътувал със Celebrity Equinox?
Аз, два пъти - последно 2022 на Карибите. Първия път беше почти новичък - 2009.
Хубави са корабите от Солстис клас, няма да сбъркате със Селебрити!
Резервирах със Селбеити Equinox от Рим до Барселона. Исках да пробвам Селбрити, въпреки , че повечето пристанища сме посещавали. Имам въпрос и по - точно няколко: Simple Smile
Как от Вилфранш да посетим Кан и/ или Монако?
Санта Маргарита- нещо интересно наоколо?
Марсилия- понеже сме били в града, коя беше най- хубавата екскурзия в района?

# 602
  • Варна
Здравейте! Струва ли си от сега да резервирам круиз за юни 26та?
Цената в Бг агенцията е по-добра от тази на официалния сайт на Коста, но като че ли има достатъчно време да изчакам някоя промоция като сега ще търся има ли някакви с фиксирана цикличност като черен петък или просто ще следя периодично.
Става въпрос за сега за Costa Toscana, 21.06.2026 от Барселона.
Търси се да е след средата на юни с начална и крайна точка Барселона, а има доста време и 100% още кораби и маршрути ще излязат. Резервирате ли веднага щом видите и ви хареса или изчаквате някакво по-нормално време с оставащ период. Като цяло за година напред смело резервирам (за това и 25та е пълна и гледам вече само за 26та), но в случая времето наистина е доста.

Искам да поздравя всички активни в темата! Изчетох сутринта няколко страници с интерес и сега се връщам да ви чета пак.

# 603
Близо до Марсилия е Екс-Ен-Прованс. Има влакове на час час и нещо, но се оказа, че автогарата е точно до гарата и автобусите бяха още по-начесто. Нещо около 20-30 мин. ми се върти. Много приятно градче с уникална атмосфера. Ние имахме късмет и хванахме и някакъв пазар. Беше хубаво.

# 604
Ако не искате с корабна екскурзия, лесно е с влак. Бих предпочела Монако или Антиб пред Кан, но да ви кажа, Вилфранш е великолепно градче, на нас много ни хареса. Гарата е близо до порта, слизането е с тендър. От Вилфранш бих разгледала малките градчета и селца наоколо, като пощенски картички са, евентуално с корабна екскурзия, за да имате приоритет на тендъра.

За Марсилия Екс ан Прованс е хубаво, самата Марсилия носи усещане за голям град и не ми допадна. До мястото, където тръгва шътъла за пристанището в Марсилия, има Галери Лафайет с добре зареден етаж с храна. Оттам купихме разни френски хранителни продукти и вина като сувенири за близки, цената ми се видя много добра, а бяха красиво опаковани и "пипнати". Което опитахме ние самите също беше вкусно.

# 605
  • ПАЗАРДЖИК
Резервирах със Селбеити Equinox от Рим до Барселона. Исках да пробвам Селбрити, въпреки , че повечето пристанища сме посещавали. Имам въпрос и по - точно няколко: Simple Smile
Обратния маршрут- от Барселона до Рим правихме с този кораб октомври 2024. Описала съм на 25 страница. На съпругът ми любимото място се оказа Ез, въпреки, хилядите стълби, които изкачи😁 заради GPS съветите. Пожелавам ви приятно пътуване!

# 606
  • София
От Вилфранш може да хванете влак, или автобус. Гарата е близо, както са ви казали. Ние ходихме до Ница, защото сме били в Монако и Кан, но бих отишла в Ез.
Санта Маргарита е красива, но на 20-тина минутки с автобус е другата перла - Портофино.
Много пъти сме били в Марсилия, последния път ходихме до Касис - очарователно градче, прекрасно!
Селебрити не се пробва, изживява се!:smirk:

# 607
Много благодаря за насоките.
Аз съм била на MSC Armonia, MSC Seascape, Aida Prima, Celestyal Journey, и ще ми е интересно да сравня.

# 608
Здравейте,
Някой скоро да е пътувал с NCL и да е носил ютия?Става въпрос за малка туристическа.

# 609
Здравейте,
Някой скоро да е пътувал с NCL и да е носил ютия?Става въпрос за малка туристическа.
Нашата също мъничка туристическа- я взеха. Няма да ,,мине". То си я пише и изрично в забранените вещи.

# 610
Здравейте,
Нашата също мъничка туристическа- я взеха. Няма да ,,мине". То си я пише и изрично в забранените вещи.
Благодаря ви!

# 611
  • на село
А уред за гладене на пара минава ли?

# 612
Октомври бяхме с MSC и приятелката ми носеше.Не я взеха.

# 613
  • на село
Октомври бяхме с MSC и приятелката ми носеше.Не я взеха.
Благодаря. Че специално заради круиза го взех - гладенето на ленени ризи и леки материи е изнервящо, а с този уред е лесно.

Надявам се да е минала приятелката ти, защото е позволено, а не защото са недогледали (както се случва понякога). Разбира се, ще отида да прочета на сайта за забранени уреди.

# 614
  • гр. София
По принцип и уред с пара не дават, но ние  преди две години носихме на MSC и не го взеха. Тогава не знаех, че е забранено. Качвали сме се и на NCL, но мисля, че тогава не носехме.
А аз като цяло съм разочарована от това как глади такъв уред. За мен не става, особено за лен и памук.

Общи условия

Активация на акаунт