Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 910
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и честит ви понеделник.

Изпих кафето и отметнах два документа. Чакат ме още 102.
Вече е жега, още по-голяма жега щяло да става + бури и дъжд.
С коремобол съм по случай предстояща МЦ. Отсега едва шавам, а имам сериозно обикаляне по някое време.
Спала съм накриво, вратът ме боли и едва завъртам глава, същински Робокоп.

Мид, добри резултати пожелавам и скоро да се приберете у дома Kissing Heart

# 106
Бе я!!! Дебели им били глезените. Моите нали са слаби ама вървят за ръка с кофти съединителна тъкан и много целулит и разширени вени. Гледайте си кефа.
Аз съм 168 и се имам за висока из френско, тук са тапичонки. МН е 175. Представям си как ще изглежда в семейството на Бър Joy
Аз знам - 1,64, мъж - 1,70  и с  брат ми, който е 1,83 бяхме като Гандалф и хобитите.

# 107
Добро утро! Мятам ол инклузива и после на бач! Не остана..Не съм планирала лятната почивка, но това да са ми кахърите... Wink
Мид, искам вече да сте добре! Пожелавам ти от сърце да си здрава и да са ти здрави децата!

# 108
  • София
До сряда ще й вливат венозно аб.
При него се чува дишането вече. Взеха му кръв.ще постоим още малко явно.
Благодаря Ви♥️

# 109
  • тук и там
Добро утро .Мид,важното е че се подобряват децата.Да са здрави от тук нататък!

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:13 от Кайсия

# 110
Мид, 🤗

След вчерашният хубав и слънчев ден, се върнахме към фабричните настройки на сивота и нужда от якета.

Хубав ден ви желая!

П.П Кайсия, прелестни са децата!

# 111
Кайс , разкошни танцьорки!
   Мид, радвам се ,че се подобряват децата!
   При нас е жега, по-скоро задух и много влага.
  Бачкам, доста работа отметнах, има още.

# 112
Мид, стискам палци да няма повече проблеми и бързо да оздравявате !
Кайсия, децата са чудесни ! Браво за ентусиазма, желанието и изпълнението!
Бюти, психическата подготовка и настройка са важни така че не ги пропускай! Ще успееш!
Дано завали, че вън е жега. Обрисах Кауфланд и потроших де що имах в портфейла. Аз доволен, хладилника пълен няма да мисля за покупки. И билки си купих - с други думи аз доволен!
Само готвене и бач се очертава.
Ре не пише .... какво е станало след снощната касапница ? 

# 113
Прекрасни са децата, Кайсийка Heart Eyes

Ужасно е навън - жега и задух. Отметнах няколко задачи, още едно излизане ще имам. Чакам да доставят пратка до кутия, за да я взема и да съчетая с бърз пазар. За вечеря съм намислила неназовимо със сирене и яйца, но за тази цел ми трябва неназовимо.

# 114
Добро утро!
Спала съм като пън и на отворен прозорец. Хем знам, че е юни, хем толкоз дъжд и облаци тази година, че ми е странно.
Мид, хубаво е, че му се вижда края и децата са по-добре. Много прегръдки от мен. Моето много си пати от ухо и в един момент всеки вирус ставаше бау. Само като чета за деца в болница и ми се свива сърцето.
Кайсия, много много красиви снимки!
Не ми се пише, имам да пиша нова статия, ма последните седмици само такива проекти идват и ми писна да вися на компа. Вчера изкачването ме озори, старите дрехи не ми стават, време е да направя нещо по въпроса. За днес съм планирала първо да метна прахосмукачка, после да си направя програма с упражнения и да се почвам в клуб "Болка и страдание".
Снощи съм правила свинско със задушен зелен боб с масло, намерих го замразен, много вкусен стана!

# 115
С това неназовимо много ме изкушавате, но аз ще чакам чинно да узрее на баба в градината, защото като започне да ни зарива с реколта се чудим какво да ги правим. Та в този ред на мисли ако се отпочнем от сега до тогава (всъщност трябва да разбера кога е това тогава, защото едно руло с крема сирене и шунка ми се дояде сега) ще съм отяла и няма да имам ищах..
Кайс, страхотни грации! Предполагам е било много красиво изпълнение!
Бърд, Бъръл, палчета за майките ви!
Мид, вижда му се края на боледуването, след това трябва да засилите имунитетите, дано не се повтаря повече това лято..
Както и на всички болни пожелавам това да е последното боледуване, казах!
Служебно се очертава много натоварен месец, да го избутаме, после юли по-лежерно ии hasta la vista, бач!!

# 116
Луд ден! Много луд...
Тили, неназовимото го режа на колелца, пръскам хартия за печене с олио, отупвам парченцата в царевично брашно, редя с леко застъпване на 1 ред. Пръскам с олио.Програма зеленчуци(195 градуса е по подразбиране) за 15 минути. После пуснах грил за 3 минути. Обърнах от другата страна и отново пуснах грил за 4-5 минути.
В Косорито ги правя, но независимо от двата реотана долната страна си стои бяла, затова обръщам и пускам грил програмата.

# 117
Всички ли днес сме намислили да приготвяме тиквички 🫣😂.Аз ще ги гриловам във фраера,с копърче,и това е за мен.Трябва да се взема в ръце,относно яденето,но май ще е след отпуската 😁.Ма мъжете пилешки хапки.Което ме подсети,че забравих да купя корнфлейкс 🤦🏻‍♀️
Много продуктивен ми беше деня до сега.В 9:30 бях готова с две кафета,извозване до градината,две перални,и две тераси,с прилежащите ѝ прозорци и щори,измити😎.О,и прахосмук навсякъде!Тамъъън аха да влезна за бърз душ,и поредната авария и безводие 🤬.Отложих го малко,и беж на пазар.Хапвам,чакам трета пералня,ще "зачетвъртя",и малко почивка.
Още си влача лека хрема и кашлица.Уникална комбинация е,когато вън е топло,и се е активизирала сенната ми хрема 😬

# 118
Децата се завърнаха от тимбилдинга/ как се пише това? / , дишам по-спокойно.Кога ще спра да се притеснявам и да ги мисля като пътуват?
    Големите имат ходене до Хърватска др месец , с колата. Не става да се опиянча, щото ще гледаме внучка.Не става и с транквиланти, поради същата тази внучка.
   И ние днес на неназовимото.Пържени, щото ако ги направя по друг начин, ще ме изгонят. И една кайма съм приготвила, за кюфтаци на грил тиган. И ММ остави част от рибата , дето вчера се контузи заради нея. Ще кажеш, че войската ще изхранваме. Ама синът от това да опитал, онова обичал, все едно го  е нямало 355 години.

# 119
  • Пловдив
Марул, нямаше ли със самолет да е почивката им?

Кайс, страхотен кадър! Heart

Ох, главата пак ми е компот 😣😤😕
Искам и аз кат Азалия да рекна Ади, чаЛ! Ма не...тряя се мъча...

Общи условия

Активация на акаунт