Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 994
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Наблизо
Сега,и на него не му е лесно.ММ като се изпокара с нашите..на мен ми беше много трудно.Хем ММ не е прав,хем не мога да му начукам канчето (само дето той почти веднага беше наясно,че много е сгафил).
Твоята свека смята,че е супер права..ТМ дори да не е съгласен с нея,като син и живеейки  с нея,ако я разпердушини ,ще стане ледено.
Мога да го разбера,като дъщеря.
Затова единственият вариант,щом ще живеете там,е да я ограничаваш и най-вече да теъгне детето на заведение и ти на работа.Защото тя се държи така,според мен,и защото си й под ръка постоянно.

# 2 236
Дами, нека спрем да набиваме канчето на Лейла, защото в момента изобщо не ѝ е лесно да я нападаме и тук!

# 2 237
Но, предишните 2 вечери спах на 14 градуса. Simple Smile
Гаднярка!
Тъкмо се чудих къде изчезна, тя живот си живеела на хлад и даже спала Simple Smile

Въздухът не помръдва тази вечер. Ни вечерник, ни дявол.

Лайла, не знам какъв съвет да ти дам, но искрено ти съчувствам. Прегръщам те и ти пожелавам сили и разум да намериш най-доброто решение, за да спреш да се тровиши и измъчваш. Аз сякаш не виждам друго решение, освен да не живеете с тях, макар да си давам сметка, че е трудно и вероятно неосъществимо на този етап.

# 2 238
Аз не видях нападение, Сис. Напротив.

# 2 239
  • тук и там
.22.30 е почти,тук започва да се стъмнява..Rolling Eyes..Ми как да лягам да спя?!Поне след час ще мръкне сигурно,и в 4ч пак светло..

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 00:05 от Кайсия

# 2 240
Може и аз така да го усещам, Сири, не знам, но ми е мъчно!
Лайла, дано успееш да намериш изход, мила 🤗!

# 2 241
😳Толкоз светло?! Няма как да лягаш, освен ако наистина стаята не е с плътно затъмнени прозорци.

# 2 242
  • тук и там
Ще се пробвам.Ще почета книга малко и може и да се получи.Но не спя добре последната седмица нещо..От това се оплаквам.

# 2 243
Ако ползваш маска за очи + чай преди лягане + плейлиста в спотифай на дъжд, нещо по-нежно. Спомням си, че имаше и съм пускала и на диването, и на мен.

# 2 244
  • София
Вещички, благодаря ви за сърдечното посрещане.
Прекалено "млада" съм в котела, но шило в торба не стои.
След съвета да се научите да казвате НЕ, следва съвет № 2. Даже рима се получи. Simple Smile Научете се да се заявявате. Не чакайте околните да се сетят какво искате. Кажете им го вие. И не подтискайте емоциите си. Това води до болести, но сега да не ви занимавам с това. ако имате желание - друг път.
ЛАЙЛА, не съм в час какъв точно е проблема. Виждам, че момичетата искат да ти помогнат. Ако тяхната помощ не ти е достатъчна, би ли потърсила специализирана помощ? Би ли отишла заедно със съпруга си на семейно консултиране при психотерапевт или на индивидуална терапия? Решението е твое.
АЛЕКС, прочетох, че си на кръстопът. И твоя проблем не знам, но бих ти разказала една притча. Вървял един мъдрец и стигнал до място, където пътя се разделя на две - единия път прав, равен, асфалтиран, а другия - стръмен, криволичещ, труден и кален. Замислил се мъдрецът. Ако избера хубавия път, какво ми гарантира, че след време и той няма да стане неравен, труден и кален. Ако избера трудния път може след време да продължи като прав и равен път. Въпрос на избор...

# 2 245
  • Наблизо
Добро утро!

Само дето се разкарвах вчера.Постът получи тази,на която е в момента.
Сега ме е яд,а ми беше ясно че е брифирана и подготвена..

Лайла,гушка да кажа и в никакъв случай не те нападаме.

# 2 246
Добро утро!
   Станала рано,да полива, а
вися във форума.
   Лейла, как си днес?
  Бюти,сори, надявах се да получиш добри новини за поста.
  Сири, детето как е?
   13 да не я отвлякоха от ония мотористите? Никаква я няма.
   Аре, че градинчето чака.После пак.

# 2 247
Маруле, благодаря, че питаш. Червено гърло. Дано не се влошава само, че ще я втасам.

Бюти, ще излезе друга възможност 🤗

Хубав ден, другарки! Аз отивам на тръстиката с надеждата, Мила Роберт да не ми изскочи от под бюрото.

# 2 248
  • Пловдив
Добро утро!

Сиросче, на кой оствяш синко? Дано мине бързо!

На Лайла няма нищо да кажа, но всички сте написали съвети...

Айде на мечтано място с топ гледка и топ кафе! Simple Smile Абе там май сичко е топ Stuck Out Tongue Winking Eye

Скай, при вас кво се случва?

# 2 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Опитах се да ви на харесвам, но форумът ме поряза и си останах само с четенето.
Стисках палци на бюти, съчувствах на Сири и Лайла... И приветствах с добре дошла новодошлата вещица.
Фен съм на пантичката.
Мързи, гуш.
Жега е. Още в девет примирам от адската жега и съм така до девет вечерта. След това е само топло, без примиране.

Общи условия

Активация на акаунт