Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 93 057
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Те ми предложиха да се пренесем всички в другото отделение, но смятам, че е безумие.

# 226
Те ми предложиха да се пренесем всички в другото отделение, но смятам, че е безумие.
Вкъщи и стените помагат, и по-бързо се оздравява. По-добре да я водиш само за аб, отк да стоите там. И ти да подишаш малко, у дома е друго.
🤗

# 227
Ти си знаеш най-добре.И аз бих избрала да я водя , но да сме  вкъщи.Вкъщи и стените помагат. Милите дечица, намъчиха се с тези болести.А, писали сме заедно със Златото.

# 228
  • тук и там
За мен не е безумие, стига да не е за дълго.Зависи и къде ти е болницата и за колко време успяваш да отидеш до там и да се върнеш. Зависи и какви са условитя в болницата, рабира се.От много неща зависи..Мид ,  и в двата случаяв ще ти е трудно-прецини си сама кой ще е най-добрият вариант за вас.
Жалко,че няма на кой да разчиташ от близките -една баба или дядо спокойно биха могли да поемат грижите за Павката, докато вие сте в болницата, но не всички  имат късмет с такива, или поне със читави такива..

# 229
  • София
Браво, че Павката се оправя. Не можеш ли да вземеш сестра да идва у вас да и слага антибиотика?

# 230
  • София
Те си я водят, че е в болница.
А и я преглеждат, чистят.

# 231
https://m.bg-mamma.com/?topic=1663350

Пуснах нова тема в раздела Потребителски групи

Не забравяйте, че преди повече от една година пуснах друга тема. За кв. Капана. Нея мисля да я обогатя, със снимки от личната ми колекция.... за Филипополис, през вековете...

Това разбира се отнема време. Мнооооого време, ще помоля, който има снимки от личен архив, правени преди 2 000 година, и иска да ги споделя, да ми изпраща на ЛС съобщение. За да мога по-лесно да ги систематизирам....за личния ми архив....който неимоверно нарасна в последните години и в момента е с размер над 0.5 ТВ.

За Ваше улеснение,

Линк към профила ми в БГ мама.

# 232
  • София
Ох, не ти е лесно. Дано с това да приключи, че много им се събра на децата и на теб.

# 233
  • София
Мид, дано скоро всички сте ОК! Много се проточи това. Иначе децата как се чувстват? Отпаднали ли са? За теб си представям как си, даже не смея да питам.

# 234
Готвя. Чушки с доматен сос и пържен сом.ММ ще пуши пилешко в пушилнята. Чакам да позахладнее и да вляза в градинчето,че тревата скри доматите.Много жега, май ще откриване басейна тия дни.

# 235
  • София
Ще мине и това.  Те не мрънкат, тя даже не искаше да си тръгва от болницата.
Чудя се с кскво да й покривам ухото само.

# 236
Мид, слушалки имаш ли? Ще ги търпи ли.

# 237
Ще мине и това.  Те не мрънкат, тя даже не искаше да си тръгва от болницата.
Чудя се с кскво да й покривам ухото само.
Защо да покривате ушето? Какво казва лекарят?
По спомени не съм слагала нищо.

# 238
  • София
Две седмици да не се мокри изобщо. То още изтича чат пат.
Имам мисля.

# 239
Мид, душ винаги с шапка за баня или от тези шапки за плуване, не я оставяй да се къпе сама тия седмици. Когато миеш косата, я мий отделно, на мивката , с наведена надолу глава и в ухото сложи памук - да обере влагата ако случайно попадне.

Общи условия

Активация на акаунт