Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 93 058
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 270
Паметта трябва редовно да се почиства. Всякакви несъществени събития и хора трябва да отидат в боклука.

То хубаво, ама аз като помня като слон все супер маловажни неща. От типа на кой как е бил облечен, когато сме се виждали преди 8 години в конкретно заведение, как сме били седнали, за какво сме си говорили и какво сме консумирали. Или кога съм била на маникюр и какъв лак съм избрала. А в Сф на маникюр съм на всеки 5- 7 дни. Сега графика на Тилчовите за лятото ми е зор за запомня. Поне датите на единия лагер на синчето сякаш запаметих, пък да видим.
Приемам съвети за зачистване на диска.

Снощи не стигнах до родено, но днес успях. Наспорт!!!

# 271
И аз забивам за някакви определени неща.Например,не мога да запомня кранчето за водата на пералнята кога е спряно и кога не.Убий ме,но не мога.Ей сега,ако отида не знам дали водата е спряна или не,а то просто леко се завърта.

Мид,гушки за вас! Вкъщи е по-добре.
Колко гаден спомен ми е престоя в болницата с тъкмо проходило дете.Като се поосвести едва го удържах да не се омотае в системата. А беше вързан денонощно. Cry

Двете малки днес ми взеха душата.Май само аз им треперя и съответно съм нон стоп покрай тях да ги пазя и наглеждам.Не,че не се пребиха и двамата по няколко пъти,въпреки,че бях буквално на сантиметри.
Едва ще събера дУша да се изкъпя.
Ама първо винце и цигарка.

# 272
  • Варна
Бонева! Бонева беше госпожата Simple Smile Сетих се Simple Smile

Май ще трябва да се дообясня.
Като казвам, че няма незначителни неща според мен: Това е като онази работа с пеперудата, дето помахала с крилца не знам къде си, пък то станало ураган на другия край. Не казвам, че трябва нарочно да помним. Изобщо не и хич даже! Просто всяко наше съприкосновение с хора и събития може да се окаже значително в следващ момент и нищо от житейския ни път не бива да се зачерква като незначително.

# 273
  • France
Лайла, имам лошото усещане, че те използват за безплатна бавачка.

Ох, аз си вкарах една муха в главата и много се стресирах. Ще видим как ще спя, пък утре ще проверявам какво е положението

# 274
Лека нощ!

# 275
Лека! Който може да спи... Пък тия като мен ще броят звездите, отново.
Скапан, скапан ден. Помните приятелката ми тук, че е с осмокракото. Днес беше втората химия, засега добре ѝ понася. Обаче! Също днес, най-добрата ми приятелка в България я диагностицираха със същото, на матката. Имам чувството, че е някаква епидемия направо, кошмар.

# 276
Хортенз, дано имат късмет!
И аз от броящите. Утре ще е прекрасен ден с глава камбана.

# 277
И аз от броящите. Досега работих, главата отсега е камбана. Толкова съм уморена, че най-вероятно няма да заспя.

Хортенз, стискам палци на момичетата и им пожелавам късмет! Наистина е като епидемия, страшно е. И толкова млади хора.

# 278
Гледах един сериал досега. Неусетно свърши, а то станало никое време. 🙄

# 279
Добро утро!
Хортенз, съжалявам, много! Стискам палци да се преборят твоите приятелки!
  Довечера сме на РД, на моя приятелка, която преди 10-тина години премина през това . Тежко беше, съпругът , сестра й и ние дружките бяхме неотлъчно с нея. Няколко операции, доста изчегъртване, трудни терапии, перуки, неразположение.Всеки нейн РД е личен празник на цялата ни женска компания, която впоследствие стана семейна.
    От сърце желая след време да празнувате ,че всичко е зад тях!
   Добро утро!

# 280
Добро и от нас! С един зъб сме напред, което обяснява вчерашната истерия…
Стиснати палчета за болните и нуждаещите се!
Хортенз ❤
Бюти (не запомних кога е презентацията 🤭), но ти желая да ги разбиеш!
Аз също не помня. ММ ми разказва някакви неща, че сме ходили, правили, а на мен ми е петно.. а дори нямам 30 😔

# 281
  • София
Добро утро.
Ние се върнахме от болницата и лягаме да си доспим.

# 282
Мид , поспете!

# 283
  • София
Добро утро!

Хортенз, късмет и на двете ти приятелки. Дано е навреме хваната и да се оправят.

При майка ми, обаче, нещата не вървят на добре. Още няма сто процента потвърдена диагноза, но...по това което чета...Тумор на панкреаса и възли в черния дроб. Чакаме да видим какво е в белия дроб. Туморът е неоперабилен. Ще видим кога ще правят биопсия и как, после какво.

Учудващо спокойни сме и двете, мъжът ми и дъщеря ми са до мен и разбиращи. Почвам да мисля как ще размествам и отменам почивки, да ида при нея. Засега няма смисъл, но като я изпишат със сигурност ще има.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 07:34 от бъръльо-бъръльо

# 284
  • тук и там
Добро утро! Моите приятелки ще пристигнат днес, много съм развълнувана от сабалян.Към обяд ще се захващам с менюто- ще е октопод, миди, калмари-изцяло морско меню. Имам и една сьомга дето щях да приготвям,ама май ми се струва че ще е много храната и така и може и за утре да я оставя.Аз не знам дали съм ви казвала, но всяка сутрин се събужда, с музика в мозъка. Не знам защо , може и при другите хора да е така-а може и аз да съм луда, но мозъка ми постоянно си тананика нещо, което е доста дразнещо на  моменти-щото нямам грам  тишина в главата си.Grinning...Чисто луда!

Хубав ден на вас!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 07:44 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт