Градинарство - моето хоби 35

• 38 733
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ох, ще продължават лидл... От 12-ти

# 346
Ще, ще...

# 347
  • София
разгледайте и бриколаж...
Разгледах...
Скрит текст:
😬🫡🥴

# 348
Как се развиват хризантемите ви? Имат ли вече оформени пъпки?
Моята расте на височина и на листа, станала е огромна, но пъпки няма за сега.

# 349
Трябвало е да я режеш през лятото да де сгъсти.
Моята дори цъфтя вече

# 350
Трябвало е да я режеш през лятото да де сгъсти.
Моята дори цъфтя вече
Многократно я подрязвах - сега е хубав гъст храст, висок към 70-80 см. Мисля си обаче, дали не трябваше да се спра по-рано с подрязването. Последното го правих първите дни на юли...

# 351
Давай яко с тор.
Има врене, някои цъфтят чак ноември, декември

# 352
Да, тези от Лидл нямат съвест , покрай 15..09  да зареждат луковици Joy
И моите хризантеми рано цъфтяха (още от края на юли) и Незнам есента дали изобщо ще повторят .. През пролетта си купих нови, които успешно засадих, прихванаха се , но незнам тази година дали изобщо ще цъфтят

# 353
разгледайте и бриколаж...
Разгледах...
Скрит текст:
😬🫡🥴

Какви са цените?

# 354
  • София
Скрит текст:

Иначе разнообразни според сорт, бройка, вероятно и производител, не съм си избирала най-скъпите, защото ми е за пробата нещо изобщо ще стане ли при мен, мисля че ги има на сайта всички...

Нали не е рано да ги слагам луковиците... Тенджерата е готова, побоядисана, изгледах няколко клипа за "лазанята от луковици" мисля днес-утре да ги "готвя".

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:45 от Angel_Dust

# 355
Според мен е наистина рано за есенните луковици, при тази жега … Но неща по-опитните до кажат

# 356
И според мен е рано.Садила съм ноември и дори началото на декември.Сега в топлото ще започнат да се развиват.

# 357
  • София
😂 😂 😂 Лоша работа... Значи ще продължа да купувам, така се надявах да ги сложа и да спра да взимам нови...

# 358
  • На морето!
“Пролетните луковици по Димитровден, есенните по Гергьовден” това ме посъветва съседката, лесно за изпълнение и работещо при мен.

# 359
Така беше до сега, но климатът се  променя и сеитбените норми също. Наскоро ми казаха, че мислят да слагат пшеницата с около 20 дни по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт