Градинарство - моето хоби 35

• 38 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Някой да ме посъветва откъде в София мога да купя мраморни камъни от онези малките бели градинските, които се продават в чували по 25 кг? Не съм от София, търсих в интернет, предпочитам да попитам тук.

# 436
  • Бургас
Acer palm. Atropurpureum co 1,5l  точно преписах от фактурата.

# 437
  • София
Здравейте. Някой да ме посъветва откъде в София мога да купя мраморни камъни от онези малките бели градинските, които се продават в чували по 25 кг? Не съм от София, търсих в интернет, предпочитам да попитам тук.
https://mr-bricolage.bg/mramor-byal-mm-kg/p/942217

# 438
Acer palm. Atropurpureum co 1,5l  точно преписах от фактурата.
Този сорт е червен когато се разлиства и преди да му опадат листата.През лятото е тъмен до зелен,минава през жълто -оранжево и през есента-отноео червено.

# 439
Еxter, ще вземам повече чувалчета. Мяткам в нета складове в София, където чувалите са по около 16 лв, но аз в София с кола трудно ще се оправя и са ми нужни насоки

# 440
Еxter, ще вземам повече чувалчета. Мяткам в нета складове в София, където чувалите са по около 16 лв, но аз в София с кола трудно ще се оправя и са ми нужни насоки
Какво ще насипвате с тези камъчета? Аз за градинката използвах речен чакъл. В пъти е по-евтин и ми харесва, защото изглежда естествен. Но ако искате контраст с околния пейзаж - тогава от белите камъчета. Те мисля не са мрамор.

# 441
Някой хора и сега подрязват дръвчетата, но пак казвам леко. Вече на пролет се прави голямата резитба.

# 442
Сетих се как срещнах дървото онлайн в сайт .Направо е смешно -"Ликвидамбър на стена " .
И в местния разсадник съм виждала веднъж мимоходом от колата .Не съм разглеждала отблизо ,но и не съм пазарувала растения тази година ,май .

Какво название само )! Благодаря!
 Намерих ябълка на стена
https://clematis.bg/product/malus-hopa-screen-yaponska-yabalka-na-stena

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:15 от La_Valletta

# 443
Посъветвайте ме за какъв сорт нар да се оглеждам. Искам на пролет да си засадя такова дръвче.

# 444
Относно червения клен, да попитам подрязва ли се?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:43 от vselena

# 445
От моите кленове,единствено на Укигумо(не е червен)бях отрязала един клон,защото много стърчеше над другите и някои малки засъхнали клончета.

# 446
Бях решила да не слагам роза в двора, но не можах да се въздържа. Взех си Индиголета на гол корен днес предиобяд. Чета за този сорт от известно време и съм убедена, че много ще ми отива на двора Simple Smile Не съм гледала рози и нямам никаква идея какво да правя. Сега ли е времето да я сложа в земята? Да подрежа ли корените или пръчките? Да я захлупя ли с пластмасова бутилка?

# 447
  • Бургас
Аз снимах моя "червен" клен . Благодаря за съветите. Ще изчакам, може и да почервенее

# 448
  • София/Варна
Няма да почервенее според мен. Има червени, зелени, оранжевеещи и жълтеещи. Но не си сменят осезаемо цвета есента. Твоя си в зеленикав.

# 449
Не съм гледала рози и нямам никаква идея какво да правя. Сега ли е времето да я сложа в земята? Да подрежа ли корените или пръчките? Да я захлупя ли с пластмасова бутилка?
Засади я веднага без да захлупваш. Корените и стъблата вероятно са подрязани, ако искаш дай снимка да видим. Знаеш ли как точно се сади роза?

Общи условия

Активация на акаунт