Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Нали днес щеше да е хубаво времето уж Thinking
Ето това малко ме развесели http://slackpack.net/?q=node/552

# 196
Здравейте моми4ета HugЛИпсвахте ми   ....Най-накрая и аз да се добера да компа Crazy.Успях да ви из4ета най-сетне, но ,простете ме Embarassed, няма да мога да отговарям поименно по повдигнатите въпроси защото въобще не пом ня кой какво е писал...Честити зъб4ета на Димана и Стефани( и на други ако има).Честит рожден ден на Каили  bouquet
Мама и тате бяха на гости 2 дни, а аз се побърках от тър4ане по зада4и ooooh!.
Ох- 4удя се откъде да запо4на.... Rolling Eyes
Онзи ден ходих да академията за да видим как ще процедираме с дипломирането и най-сетне.та скоро ще бъде PeaceЗадвижих нещата.Освен нашите имахме огромно теку4ество от гости тия дни. И кума дойде, иснощи един приятел...Абе- няма спиране и наспиване Tired
Имам нова кола Grinning( но само на докуменсти е моя Wink).Една супер лимузина на Волво ве4е ми се води, а ина4е  кума ми я взе-леле- това е страшна машина.ПОне направих едно кръг4е и съм меко казано о4арована.Та- заради нея ходихме в КАТ,нотариуси....ХОдих и до апартамента и се разправях с разни майстори и т.н..ДОбре 4е майка ми беше тук та извеждаше Дари в хубавото време.Аз така и не можах да стигна в рамките не разходката до парка.( ДИдика, съжалявам Rolling Eyes).В4ера поех щафетата след 14ч, когато нашите си тръгнаха за Плевен и бях в парка до 18ч.
Днес мисля да отида до Шейново на преглед най-сетне.БАва4ката е на зъболекар следобед и май трябва да взема и Дари newsm78.( Елвинг, ти ням али да ходиш Wink )
Ина4е ДАри от 2 дни дори пропуска да се буди към 6-7 за папане. Днес е яла 4аак в  8,40 Hug.
Яде месно пюре и  много й харесва.Засега пилешко, , а другата седмица мисля и пуешко да дам и заешко.ОХ- спирам , 4е се улях Blush.ПОсле- пак LaughingПоздрави на вси4ки

# 197
Kailiiiiiii, Честит Рожден Ден!
Да си много щастлива, обичана и обичаща жена
Heart Eyes
TadaЧестито и на мини рождениците ни  Heart Eyes
Да са живички и здрави!

# 198
Здравейте!
  Кайли Ч.Р.Д!Бъди много щастлива и обичана !
  Хей,най накрая имаме отново озъбено сладурче,че и с 2 наведнъж.Да са и честити зъбките и много здрави на Димана.
  Честити месечинки на празнуващите бебешори!
   Наско нещо е крив и едвам стигнах до компа CloseСнощи луда ме направи #Crazyразвали ми хубавият режим Mr. GreenНие ли останахме само да цоцаме през нащта EmbarassedТо това дете само нощем суче,че не ме и пуска даже до тоалетна да отида Sick веднага усеща като стана.
     Приятна разходка Heart Eyes

# 199
  • София

КАЙЛИ!!!
И понеже от сутринта се занимавам да бланширам и замразявам тиквички и спанак само за една минутка влизам да ви напиша,че сутринта Ина се беше изправила сама в легглото и си стоеше права хваната за решетката и й беше адкси забавно.Сега вече не мога да я накарам да легне само права стои Crazy
Целувки и честити месечинки Heart Eyes

# 200
Леле Бубче, ама тая Инка вЕрно вундеркинче ще излезе, браво на бързаченцето малко   smile3501  love001

# 201
  • София
Здравейте и от мен момичета! Първо да честита:
Честит Рожден ден Kaili! Mного здраве,щастие  и успехи! На Димана-Честити и зъбчета!Да са все здравички и белички ! И на края,четито на всички месечинки-бъдете живи,здрави и все така засмяни!. smile3525
Тази нощ се наспахме с Дейв-даже легнахме пак в 9 и спахме до 10.30.Златно дете! Ле леее да ви кажа момичета какво получих вчера от една приятелка по чата в скайп.Всъщност няма да ви разказвам ,а направо ще ви го покажа.Отвратително е,ужасно!Чудя се как може да има такива хора smile3518.И за компенсация на това което ще видите първо, ще ви дам още едно за развеселяване.А който неиска и няма намерения да си разваля настроението от сега просто да не гледа първото!Показвам ви го само с цел информиране ,какъвто е и поста му накрая!
Elwing много готино! newsm62
http://icecrystals.dir.bg/_wm/pbasic/?df=128034
http://endjo.gnetbg.net/indexbg.html

# 202
  • В ЛЮтеницата
Привет от мен и каката Лора!
Не ми оставя време въздух да си поема, но ще порасне и ще я запиша да учи китайски език!!
В неделя вечерта направи първото си и то много страшно падане - от количката - по очи на плочките. Как успя - незнам, не видях. А само за миг направих крачка да погледна дали картофите които майка ми белеше са достатъчно и се чу туп. Като се обърнах Лора вече беше на земята свита накълбо, по лице и не издаваше звук. Как не паднах до нея незнам. Видимо нищо й няма - даже и цицина, но рева цяла вечер и не успявах с нищо да й отвлека вниманието, за да забрави уплахата (ако е само от уплаха). Накрая дадох малко панадол, за успокоение и заспа рано-рано, а аз цяла нощ я гледам диша ли, добре ли е.... И следващите два дена - аз гузна и виновна я разнасям и правя каквото поиска... А тя не знае какво иска. Пак зъби ще растат май. Днес е с лека температура 37,1 и доста сънлива и кисела.
Вие гледам пак по сватосване сте тръгнали!
Eliona, браво, бе, два зъба наведнъж и ти не си забелязала! Ма то детето ще проходи и ти ще се изненадаш  Twisted Evil!
Dani, радвам се, че всичко е наред с Найа, ама и ти само си намираш за какво да се шашкаш - я по спокойно я карай! Детето си е екстра! Аз например не съм изследвала Лора - може да ме линчувате - но при положение, че детето е весело, здраво, яде, спи - защо да го стресирам с още боцкане - не стига, че всеки месец бият ваксини, ами и това. Ако има някакви съмнения - тогава ОК, но иначе съм против. Педито явно е на същото мнение, слава богу, защото не ни е давал направление, а аз си мълча.
Някой ме беше питал - месце и давам от около месец, а жълтъка още го бавя - като направи 8 месеца ще й дам да пробва.
За водата - който прави АМ - трябва да преварява, но се преварява чешмяна вода. А само водичка ако давате - тогава може разни трапезни води, а да се варят е вредно!
Сега набързо да честитя на Kaili - бъди здрава и щастлива! И на всички които съм пропуснала - също, че бебефона ме вика!

# 203
Здравейте от една недоспала мама!Включвайте ме и мен в отбора!
Вики две вечери почти не спи и двамата с баща й сме вече #Crazy...
Вторник вечер си я приспах както обикновено,но ми се стори много неспокойна и като си лягах я пипнах,гореше цялата Confused.Дадох й панадол,сложих мокър компрес на челцето и след около 30 мин. вече почти не беше топла.Обаче цяла вечер мрънка и не спа,сутринта взе и да кашля.Вчера я заведох при педито - за нея е само настинка и сега пием по 3 пъти панадол,сироп за кашлица и капки за нос.Снощи вече беше спокойна,без температура и запушен нос,но пак не спа.Цяла вечер без да спре...мрънкане,рев.А вчера бяхме и на ортопед и й пристегнаха коланите...дали й от това беше такава снощи?Много й дойде Sad...
Наоплаквах ви се.Ама днес не съм много адекватна на работа,ако и довечера не спи... Sick
Честит рожден ден на Kaili!Да си най-обичаната жена и най-щастливата мама!
Честито зъбче на Стефани и две зъбчета на Димана!
Честито и на всички празнуващи мъничета днес!Да бъдат много здрави и засмяни!
И един малко тъп въпрос - как се прави попара,тези сухари стапят ли се или се пасира като пюре?Не че съм се засилила да давам,ама да знам.
А за водата - аз все още преварявам.Една моя колежка дава на децата си само минерална вода (от малки),дъщеря й вече е голяма-на 11 год. и на предните зъби има бели петна.Зъболекаря каза че са от минералната вода,така че внимавайте.Взимайте по-слабо минерализирани и ги сменяйте често.
Направо се олях...До скоро

# 204
Зравейте мами!
Е,Пепър най сетне се разписа и аз очаквам нещо весело, а то....Съжалявам за премеждието ви надявам се Лора бързо да забрави лошото падане! Hug

ronkis отдавна не бях виждала нещо толкова ужасно! Shocked Twisted Evil
Мисля да пиша до телевизиите и да им дам линка,това наистина трябва да спре!

А сега да не забравя да честитя двете зъбчета на Димана!БРАВО!Да са здрави и белички!    bouquet
 Една текилка щеше да ми дойде добре вчера,ама пустия му комп заби! Twisted Evil

Честит рожден ден Kaili !Много щастие и любов ти пожелавам!    bouquet

Бубе страшна щерка имаш ако искаш да ти дам някой учебник на Ники  за 1ви клас че скоро и да чете ще може ми се струва  Mr. Green
Между другото Еличка също се изправя в кошарката но застанала на колена много е сладка!Като малко любопитно мишле се подава над ръба!
А за срещата не разбрах за кой ден става дума?
Макар че за мен Константин Величков ми е като в друг град и едва ли ще мога да дойда,искаше ми се поне този път да сме в Борисовата градина или Южния парк,Младост 4 е много далече наистина!
bebоn аз си купих такива бурканчета от пазара в Ст.Загора и си правих пюрета от кайсии в тях,така че виж около Женски пазар,или питай някоя баба на пазара Ив.Вазов за капачки,то където има капачки обикновено продават и буркани  newsm78Иначе мога да ти дам но да кажем след месец два когато въведа кайсиите и ги изпразним  Wink
Ember попата се прави така:Препича се хляб,натрошава се и се залива с вряща вода оставя се да омекне а после докато е топла още се добавя сиренето и масълце ако даваш!
Дано скоро оздравеете стискам палци!

# 205
     Честити зъбки!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да са здравички и белички!
Немога да си го представя със зъби, но и това ще стане

Трябват ми за Мл. кухня, но тъй като моя малък принц яде на Хип, нямам от къде да събера на Ганчев. Ако някой има, да свирка

Да гледам и да не гледам картата къде е парка на Св.Троица, пак няма да успеем да дойдем в 13.  Пък толкова искам, ама друг път

Приятна разходкааааааа

# 206
Извинявам се за тъпия въпрос,обаче от половин час се мъча и вече ми се... #Cussing out
Качих няколко снимки в 6-месечните,обаче забравих да ги надпиша.Опитвам се да ги редактирам-не ми дава,опитвам се да ги изтрия и да ги пусна пак-не ми дава.Ако някой може да ми помогне...не знам какъв е проблема.Другите снимки ми дава да ги редактирам,но моите-не!

# 207
[size=14pt]ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ KAILI[/size] 

-ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!![/size]

ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА И НА ДИМАНА   bouquet,дано и другите излязат безпроблемнно  Peace
Дани, аз също немога да мръдна никъде,само като види,че ме няма и се започва едно кашляне,викане и ако не се поява реввввв  Shocked,онзи ден я бях оставила на свеки за 1 час,ама тя неспряла да реве Sad,вече незнам как ще излизам без нея newsm78
Момичета аз вече 2 пъти питам,но никой не ми отговаря,затова като Валката пак ще попитам:На Вашите сладурчета пукат ли им ръчичките и крачетата? Cry
Чао засега,отивам да хапна,че умирам от глад  Mr. Green

# 208
  • В ЛЮтеницата
Ама какви са тия сложни рецепти бе мами Thinking Те според мен са за мами с деца над 7 години  Twisted Evil
За мен времето в кухнята е изгубено време и затова готвя само лесни манджи, като например:
1 кофичка сметана 400 гр. на Данон и около 200 гр. настърган кашкавал се разбъркват и се добавя малко млян черен пипер. Взимат се 4 пилешки бутчета (цели, т.е. с горно и долно) и се разрязват на  горни и долни. Овалват се в сместа - доколкото може и се слагат в тавичка, а останалата смес с лъжица я разпределям върху тях. (Аз не соля, защото кашкавала е солен). Нищо друго не се добавя в тавата, и се слага да се пече за около час примерно. Образува се много хубава коричка върху месото, а остава и сосче. Цялата рецепта се изпълнява за около 10 мин и с нацапване само на два пръста !!
Ако знаете такива лесни рецепти - споделяйте!
miss_74 - Бубчето и тя се оплакваше, че Ина пука, ама виж какво стана - от пукане и ще проходи детето  Laughing

# 209
Снощи исках да пиша още, но нямах никаква силица. Вчера решихме да сме дашни – на кръв и урина. С колектора – голям цирк, какво се стиска тази мома не ми е ясно. След почти час стоене по голо дупе взе че пусна няколко милилитра скъпоценна течност и майка й със скоростта на светлината трябваше да се изстреля да я носи в лабораторията. Принцесата съответно пристигна по-късно, за да даде и още нещо от себе си и при самото вземане на кръв ни вопъл, ни стон, ноооооо като взе онзи ми ти лаборант да й стиска безименното пръстче и като ревна, леле няма такова реване. Ама пък и той какъв кавалер е, така да мачкоти малката дама. И за да не изпуснем прекрасното време реших да се спуснем към Морската да намерим наборите. Та като се срещнахме и нали сме жени и женските номера са ни в кръвта и като се накриви това дете, нищо и никой не беше в състояние да я осмири. Нито Нети, държейки я на ръце, нито Наденце, клатейки количката, нито играчките на Гъбка, нито лекарства, биберони, води и прочие маймунджулъци. Тръгнах да прибирам цирка, че инак трябваше да свалям шапката да събирам монетки и не щеш ли или заръмя или някоя чайка свърши нещо около мен. Викам си само това остана сега, я да звънна на мъжа да дойде да ме хвърли до нас и това детенце, в момента в който се качи в колата и стана друго дете, усмихнато, щастливо, игриво, чак моя си помисли, че му връткам номер и ме мързи да вървя. Такива ми бяха премеждията, продължиха и по-късно, ама много са ми дълги постовете и няма да пиша, само ще спомена, че джипито ни е сгрешило изследването и са изследвали урината само за седимент, а е трябвало и за албумин, според това което прочетох из сайта на НЗОК. Та ще имам одисеята явно на Наненското ДСК, само че в поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт