Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЙЛИ! ДА ТЕ ОБИЧАТ МНОГО ТВОИТЕ МЪЖЕ! smile3525 smile3525 smile3525

# 211
пепър, мерси за бързата и лесна рецепта Peace.И аз все такива правя.ПО-късно ще напиша някоя рецепта, 4е сега ДАри заспа и да не й 4аткам много Crazy.Ние излизахме на разходка за 2 часа, и до Била ходихме преди това....ДАри много се радва като пазаруваме там Laughing.Вози се в коли4ката и току подвикне на някой Joy.Преди малко се върнахм еи то Шейново.ДОки ме гледа само на ехограф, 4е се притесни 4е съм с малката и уж да не се бавим, а и да не се мотаме из болницата.Та- другата седмица ще ида без нея за цитонамазка и влаг. секрет.Ина4е каза 4е от операцията вси4ко е пове4е от перфектно. Peace.Взе ДАри на Ръце малко плахо, щото си помисли 4е ще  ревне, но тя се засмя широко и го гепи за носа Joy.Той иска моми4енце, та много й се радва. Още докато бях бременна ми прави оферти да я вземе, и като се роди и на  мъжа ми предложил , ама  неееее Naughty.Е- ако ме ядоса  пове4ко може и да я сплаша 4е ще я дам Mr. Green.
Бебон, виж на пазара Иван Вазов- там  продавали буркан4ета и капа4ки за детска кухня.А и на4е и тези от Ган4ев няма да ти вършат работа, защото не са с винт- предишните им са били такива.

# 212
  • София
Мисс,Пепър е права,че на Ина много й пукаха костите,а я я виж сега какви ги върши Twisted Evil:
http://www.vbox7.com/play:fd5c6a1a
Сега отивам да правя пуешко с гъбен сос и полсе ще ви споделя рецептата Mr. Green

# 213
  • София
Здравейте! Днес бяхме 4 часа на вън ама едва издържах.Страхотен вятър,мих си косата след това-то всичко ми се напълни с пясък.Ама по добре на вън от колкото в къщи-направо изперкваме smile3514 любимия момент ми е когато изляза да си взема кафенце и с цигарка да седна на лаф с дружките от квартала,а Дейв да спи блаженно LaughingMiss 74 на Дейвид също му пукат ставичките.Май си е нормално. Що се отняся до рецепти ето една,която видях в едно предаване нар."Перфектната вечеря": Телешко месо се нарязва на жулиенчета,нарязва се лук кромит(на ленти) и в йенска се реди: месото, отгоре се намазва с майонеза(Краси-от по обикновенната),след което се слага лука и накрая се намазва обилно с доматено пюре.Завършва се отново с месото отгоре.Поставя се да се пече в фурната докато стане готово месото.Видя ми се голяма вкуснотия,но още не съм го правила Confused
Въпрос:за каква среща говорите мамита?Мога ли евентуално да се присъединя с малчо ако е от типа обща с всички от нашия форум?
Браво на Ина! Абе моя дейв още не може да седи на краката си а камо ли така да се изправи,а е почти на 7м.Ще започна да се притеснявам вече!Направо ме комплексирахте!
НОРИ -да не сте и вие в Медива в Люлин?Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 18:58 от ronkis

# 214
Bubcheto15,много ти е сладка буболечката!Браво на нея! Heart Eyes

# 215
  • у дома
влизам за малко - срещата днес беше набързо организирана  Simple Smile ето снимки ЦЪК   Диманаааа  smile3533
следващият път ще бъде по-рано обявена, за да успеят повече мами да дойдат  Hug задължително ще е събота или неделя, за да може да видим Aila и бонбонките   Hug Mr. Green

Браво на Инаааа, страхотна е  Hug  Laughing Pepper, ужасно е това с Лора, дано не се случва повече   Praynig
после пак ще пиша  Peace

Ember, писах ти на лични  Peace

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 19:41 от blueeye®

# 216
  • София
Абе все забравям да питам:
Пепеджинс,вие кога ще ходите в Сандански и за колко време,че и аз ще имам път на там,ама април месец и то за един десетдневен период Mr. Green

# 217
  • софия
Най-после заспахме...ей,голямо мрънкане,голямо нещо  ooooh!!
Ние днес,докато се нахраним,облечем,наревем и стана два.Отидохме,зад Била-та видяхме се с мамата на Анди и после една приятелка дойде  и хайде на разходка по Пиротска  Rolling Eyes.Ядане в Халите,избрахме мартенички и по живо по здраво се прибрахме в шест  Grinning.
Анди,разбрах от маман,че и Гого е започнал да си върти главата,като "луд" на ляво и дясно  Laughing. с бърза скорост  Joy.Найа и тя го прави този номер от няколко дни и е много смешна.
На нас преди,също ни пукаха коленцата,но напоследък вече не.
Бубе,Инчето ми събра очите  #Crazy!Бравос на малката муцунка  smile3501!
Пепър,мила,какъв ужас си преживяла  Sad,аз направо да съм си умряла на място  Sick.Добре,че няма нищо сериозно  Peace.А,рецептата е суперска.Утре,ще имаме гости и ще взема да я спретна  Mr. Green!После,ще пиша,какво съм издокарала  Thinking...
Много ми е мъчно,като чета,за болни бебчета  Sad,дано всички бързо да оздравяват,за да могат да тормозят мамите с пълни сили  Wink.
Да ви кажа,че си взех от тази спирала на Лореал-Телескопик,много е добра  Peace!Вярно прави миглите-муцка-до небесата  hahaha!
Пак изчезна "проверка правопис" и да ме прощавате,за грешките  Mr. Green!

# 218
Здравейте бебочета и момичета!  Simple Smile Ние се изгубихме за известно време, ама баба му ни беше на гости, а и хубавото време и почти не сме си били вкъщи. Резултатите от изследванията ни са супер, поне така каза педито. А относно Зиртека се поинтерисувах сериозно и питах специалист алерголог, който ми каза, че това е пълна глупост на здраво бебе да се дава нещо превантивно - Каза: "Все едно да се пие Антибиотик, за да не се разболееш от грип"  Laughing и аз съм 100 % съгласна с него и се радвам, че не избързах.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вики днес заспа в 7.30 направо не ми се мисли в колко часа ще се събуди утре, все по - рано взе да става  сутрин Sad , а на мен ми се спиииииииииииии само с едно отворено око го мия, преобличам и тичам (по - скоро се влача ) да си правя кафе  #Crazy
Мамите от София къде се събирате на срещи? Защото, ако е в някой парк ще се радваме и ние да дойдем другия път и да се запознаем на живо  Simple Smile А има ли мами от Младост 3 и къде се разхождате? Може да се видим, ако искате
А и да ви се похвалим Вики изобщо не хареса Банановата каша на Хумана, направо беше отвратен. Утре ще му я предложа пак и ако резултата е същия направо я изхвърлям, ще папкаме някаква друга.
Целувки от нас и лека нощ на всички

# 219
Специални поздрави на Ина на Бубчето - Браво на малката кукла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm74

# 220
  • София
Росе,ами ние сме от Младост 4,ама ще стигнем някак и до 3 Twisted Evil и ще се радваме да се запознаем Mr. Green

# 221
о супер Бубче и ние може да дойдем до Младост 4, даже често се разхождаме там. Само да е хубаво времето и ще се видим  Wink

# 222
  • варненка от София
Добър вечер и от нас.
Честит рожден ден на Kaili с пожелание за много здраве, радост и късмет.
Честити месечинки и на малките големи човеченца.
Искам да кажа, че ние още не сме се озъбили, благодаря за поздравите, но ще си ги запазим като му дойде наистина времето. Май ще е скоро, защото нещо започва да боцка от едната страна и се белее, но още не е пробило.
Днес бяхме на консултация, много не сме пораснали в сантимитрите 66 сме, но пък килата са 8.750, набъбнали сме с 600 грама. Биха ни и ваксината, последното ДТК, но Шушела не дава и вид на ваксинирано човече. Хили се като ряпа, което ме радва. Днес се излюскахме за втори път от спалнята, чу се само едно туп и след това беше нададен бойния вик. Вече окончателно затвърди диагнозата паднала жена.
Стана ми много мъчно като плачеше, но за щастие се успокои сравнително бързо. Мога да си представя какво е изживяла Пепър. В такива случаи имам чувството, че майката получава по-голям уплах от детето.
Иначе ние в скоро време се очертава да пътуваме до София и ще поседим там около 10 дена, така че надявам се да се видим с младостките мами, а защо не и с другите софийски мамчета.

Бубче честита радост, наистина е голяма сладкишка тая Ина.

miss_74 ставичките на шушата не само пукат, ами са цял оркестър, но тя се е метнала на баща си, той като си врътне глезена примерно и то гърми като пистолет. Та от сега й чаткат и краченцата и ръчичките.

Прекалих, оставям ви и лека нощ  Hug

# 223
Здравейте, отчитам се с два реда.
Хапваме пюрета и ушите ни плющят.  feeding  eat  Пердашим яко с паяка, крещим с пълно гърло, от няколко дни щастливо "ба-ба-ба-ба"- каме  newsm08
Особено много се радваме на батко.
Много бързо растем. На консултация не сме ходили заради грипа  ooooh!
Баткото е болен и у нас продължава да е лудница.  #Silly

# 224
Е,няма как да не поздравя  smile3501Ина.Бубче ама това дете ме изумява.Тя от бебе си е напред де,всички деца спят по гръб,а малката палавница по очи. LaughingНие сега се учим да спим така,но трудно  се намества. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт