Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от нас!  Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица Kaili!
Честити зъбки на Димана!  Laughing
Eliona вече по спокойна ли е Димана?
Ralka Balka драсни два реда за Стефан!
Elwing ама верно каръшки ден си имала. Много е гадно това. Дълго време не се забравя. Мен ми откраднаха портфейла пред очите, но това е дълга история и ревах цяла седмица.
Мадона ама то и млякото не е мляко (пълно с консерванти) и зеленчуците пълни с нитрати, я карай на фотосинтеза.  Joy Аз със моя дзвер затова не смея да ходя на далеч че като отворим голямата уста няма спиране. Ама наистина започнала много да се извинявам.  Laughing
val_stef така, така - гледай как го уча да се грижи за жените.   Laughing Макар, че нали знаеш мъжете цял живот обичат само една жена - майка си.  Laughing
elen@ моля, моля.  Laughing И аз изпратих каратта в понеделник - надявам се до месец и ние даполучим жирафа.

И аз да ви помоля за съвет - Токи отказва зеленчуковите пюрета. Пробвах какви ли не хитрини - разреждах с АМ, правих пауза два пъти за по два дена, чакам го да огладнее много,  а дори и тиквата ми отказва. След 3-4 лъжица започва едно стискане на устата, после рев и така. То вярно, че няма незахранени деца - но... Не смея да му направя домашно пюре, че през зимата зеленчуците къде ли виреят? Но ако ми кажетет как намаляват нитратите в зеленчуците ще взема да пробвам и домашни. Иначе с кашите и плодовите пютера нямам проблем.

Ей много хубави рецепти - сега съм взела един тЮфтер и почвам да записвам!  

А от мен ето тази пак от "перфектната вечера":
Пилешки бутчета се подреждат в йена. Отгоре се подрежда лук нарязан на кръгчета. Поръсва се с черен пипер, маже се с майонера, и отгоре се поръсва с кашкавал и се пече.
Хайде до после!  Heart Eyes

# 241
  • гр.София
 Sick #Crazy-Боже,Еlwing, трябва ти бодигард.А най-добре-хубавичко наспиване. Praynig

Вчера буквално съм се разминавала с вас. Към 1.15 бях на Малечко. После около 17ч дълго се мотахме със малкия из Халите , след като го взех от английски. Но и аз ходя и спя, и дори да се надяна на някоя от вас,може да не разбера.
 Скитах без бебето. Освен моята си сестра (от която чакаме братовчед скоро Simple Smile) имам още една сестричка,от втория брак на баща ми, която ще е абитуриентка, и обикалях с нея по складове и магазини за платове,  гледахме каталози-напълних си очите с красоти. Да не ви споменавам за платове от по 100лв метъра.  Но , с риск да звуча като лоша майка- чувствах се прекрасно без бебето!!!  Имаме нужда от такива изключвания от домашната въртележка.
 Вашите лесни манджи и аз ги готвя. Реденето на мръвки и зеленчуци и- обезателно-топено сирене( или като няма-обикновено) ,освен в йенска тенджера и гювече, ги правя в тенджера под налягане- става най-крехко всичко.
 Крем супата на Мадона звучи лесна-ще я пробвам.

София вече гледам да я държа само в кошарката-ако ще да се сърди.На спалнята повече не рискувам. Но нищо не й пречи да се обърне с кошницата или количката newsm78.  Трябват им каски на тези деца.
 Бубчето като пише за чудото Ина, аз всеки път обръщам да проверя на първа страница, да видя, да не е от юнските августинчета, че отдавна е задминала всички ни. На кого от родата се е метнала??
  И да поздравя всички днешни мини и макси рожденици! И Кайли-на патерица.

# 242
  • Sofia
Бубче, браво на Ина. Като я гледам след месец ще ходи сама да си пазарува зеленчуците от магазина Mr. Green
Блу и Дриймс, добре че, докато разглеждах снимките Димана спеше, защото щеше да има скубане на коси.
Elwing миличка, не се ядосвай, макар да знам от опит, че е невъзможно. Само отиди в 09 РПУ, за да обявиш л. карта за открадната, а и направи същото с банковите картите. Предполагам, че си свършила тези неща, ама аз да си кажа

# 243
Хайде и ние регистрирахме първото си падане!  Laughing Но понеже този момент го чакам отдавна, се застраховах като сложих възглавници на земята.  Така че мами нищо ни няма това беше част от играта, но не ми се мисли как щяхме да ревем и двамата ако не бяха възглавниците!  Laughing

# 244
  • варненка от София
Здравейте и от нас, нахранени, измити, оправени и сега имам малко време за мене си преди да е започнала да повиква на обяд, дай да ям, дай да ям!

Ралка балка, тук има някакво объркване със зъбчетата на шушата, още нямаме такива. Не знам защо от вчера ни честитите, подозирам, че тук има и врачки и виждате бъдещето Hug. Надявам се скоро да се озъбим и ние. За зачервените бузки на адашчето искам да ти кажа, че е възможно да е от зъбите. Вчера бяхме на консултация, та питах нашта лекарка възможно ли е да ни се подсича дупето от това и тя ми обясни, че покрай зъбите има много странични дразнители. Дупето често се подсича, бузите стават червени, понякога и изпръхнали, така че силно се надявам адашчето да има зъбешки проблеми, а не друго. За сополивенето, температурите и лигите няма да споменавам.

cveta80 Осанит е наистина хомеопатия, но не само от Германия може да се вземе, на мен ми го донесоха от Швейцария Mr. Green, наистина помага. Когато е имала кризи покрай зъбите съм давала Осанит и за половин час се успокоява. Това са драженца, които се дават под езика по 8, ако болките са силни могат да се дават през 15 минути, за сега съм доволна от това нещо.

Еlwing думи нямам да ти съчувствам, наистина е отвратително това, което ти се е случило Cry. Аз преди седмици си загубих очилата, та оревах орталъка, а за твойте несгоди просто не знам какво да кажа. Очелките ми бяха хубавки, рамка Нина Ричи, но вече почти ги прежалих, лошото е, че ще трябва да си правя нови, че съм леко кьоравка  Shocked
Та в такива случаи се опитвам да си кажа, че важното е да сме здрави, но мога да си представя колко е гадно и тъпо, защото и мен са ме ограбвали, аз съм губила. Като си го преболедува човек е по-друго и после приема нещата.

Dreams наистина няма незахранени деца и понякога е нужно много търпение. Опитай наистина с домашно приготвени пюрета. Ние до ден днешен ядем зеленчука, но както казват руснаците Пию с отвращеним. Мръщи се, но пък си изяжда дажбата. Кашите и плодовете ги плющи и пита за още. Аз лично й готвя вкъщи, слагам кърма в зеленчука винаги. Стискам палци да проядете скоро. Може пък детенце да е мръвкар и да чака да го захраниш с мръвки  Mr. Green Hug

И последно да ви споделя моя опит в кухнята със снимки. Обичам да готвя и за сега намирам време да готвя и с бебка. За информация, снимките в албума са са правени след раждането на детенце. Ако нещо ви хареса, ще споделям рецепти   chef
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773

# 245
  • у дома
Elwing, ужасен и каръшки ден си имала, много съжалявам

Ember, поизтрий малко съобщения  Mr. Green тук ще ти пиша - съжалявам, ама не ги изтрива  newsm78  Sad

# 246
Добро утро мацки!От вчера се чувствам като човек вече  Laughingт.е нямам температура и вчера цял ден фучах из къщи чистих, прах цял ден, пратих татито пак на разходка с малкия.Elwing много съжалявам за това което се е случило,мен ми откраднаха чантата в младост1 посред бял ден преди години още докато живеех в София,много неприятно е после всичко с документите докато ги изкараш на ново ooooh! Bubcheto ама много е сладка Ина  bouquet Днес ще ходим при кожната лекарка пак,че новия крем не ни помага и дори като спряхме стария лишеите ни се върнаха с пълна сила,че май и повече.Незнам на вас кога ви остава време и да готвите и да чистите и по разходки,мисля да си наема чистачка да идва 2 пъти седмично.Аз нещо все не мога да се оправя като изляза на разходка до 4 след това докато го нахраня преоблека преобуя и то станало вечер,сутрин се буди в 8 че дори и по рано и след това не мога да се отдалеча от него,оставям го на спалнята при баща му за да направя нещо за закуска и кафе и той огласява целия квартал след това започвам да му приготвям обедното пюре и след това на разходка:crazyeyes: Dani777 и при мен е така,дори и да ме вижда не става да се отдалеча иска да съм до него.Имаме си нов режим на ядене,от който съм доволна:
7-8 кърма
10 100мл сок или плодово пюре-hipp(ама това не го броя за ядене)
12 зел.пюре 200g
4 кърма или каша(зависи от настроението ми)
7-8 кърма
в 8.30 го къпя слагам го да спи без да яде
11.30-12 кърма
и после се буди към 5 пак за папане
Така се наспивам т.к си лягаме към 12 и сутрин той се буди към 8.Сори че стана толкова дълго,приятен ден на всички

# 247
Здравейте Party
включвам се на бързо,че много е сърдито това дете Closeама и с паяка много шета не смея да го оставям много сам,пък като пусна пасатора реве Cryедно пюре не мога да направя.
Пепърдобре,че сте се отървали само с уплаха.То паданията са неизбежни вече,но дано няма последици PraynigЛеле,вече трябва очите на8 #Shocked
Еlwing,то бива бива каръшки ден,ама ти си преживяла доста на веднъж.И на мем ми се е насъбирало така,и се успокоявам,че има и по-лоши неща.
  За зачервените бузки незнам от какво са,но и Наско няколко дена беше така,че го намазах с Бочко,само от това му мина.
Иначе при нас пюретата се изяждат без проблем,но млякото неще да си го пие. Sick
А по улиците трябва всички да ни видят Mr. GreenРеве ,само на ръце иска да се мъкнем Twisted Evilама то тежи.Ако не е той,Алито ще се обажда Mr. GreenДаже имам предложение с Вал да си купим лятна количка за близнаци,че поне да има кой да я тика Laughing
ROZI24Честито ви зъбче! newsm47
   Имам един бърз въпросМами някой ползвал ли е памперси Молфикс?Че искам да ги сменя Памперса,тази нощ Наско пак беше целият мокър Close.Самият пакет са Фалшиви.
     Лек ден от нас Heart Eyes

# 248
Браво на Димана!Да са белички и засменички.Елиона,можеш предполагам да й купиш нещо от каквото има нужда.Елиона и Дани и аз така яко порках, че чак ме е срам.А пък текили-имаше
един бар Текила в Свищов-излизала съм на 4крака и на другия ден изпит-аууууу.
Чавдара,честита месечинка!Да си здрава и веселя'ково бебоче:)
Вчера ходихме на консултация.Тежим 8140 и сме 70см.А ваксината я понесе чудесно -имаше едни две дечица се скъсваха от рев при другата лекарка, а ние -мъже!Само като го боцнаха малко ревна-веднага го идправих и занимавах да зяпа нещо да му отвличам вниманието. След обяда ходихме на гости у брад4едите и |Даниел се държа много добре.Яде,спа и купонджия-за пъви път ми издържа до толкова късно-към 23и нещо се прибирахме-държах го прав в колата като пътувахме.Заспиваше прав.|Марти/на 2,6г./ му чете приказка,пя му песничка и Дани му говори и вика и пя.Абе,пу-пу!
Днес май пак ще сме навън,4акам да се събуди,4е тези дни е неузнаваем.По това време спи по 1час.

# 249
Оле мами да ви се оплача  Sad

Преди малко реших да нахраня Али с пюренце от пуйка (по принцип и ние сме същата работа като Dreams - не сме фенове изобщо на зеленчуковите и месните пюрета) , че ще ходим на консултация. И като каза да и се гади и да се мъчи да повръща... накрая успя. Голямо повръщане падна, чак по едно време като се вцепени и стои със зяпнала уста  Confused обърнах я и започнах да я удрям по гръбчето да си поеме въздух....милото толкова много се изплаши и то.... а аз уж и говоря спокойно че нищо няма, нищо няма, а гласа ми трепери заедно с ръцете. По едно време се успокои и започна да си диша нормално...измих и личицето със студена вода и се оправи, ама мия и не мога да си спра ръцете да не треперят  Cry Ох преди време още един път ми се беше случило същото, но беше с пюре от карфиол и мъжа ми си беше в нас не бях самичка, а сега...ужас....Ох Слава на Бога, че всичко е наред!

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 12:01 от val_stef

# 250
Малее val_stef, значи и аз да чакам нещо такова. И ние сега пак пробвахме с тиква (не беше ял от 7.30) ей, голям рев - отваря си устата и се мъчи да повръща, започна да кашля и аз се отказах и си го накърмих.
Ох, няма да го мъча детето, че съвсем настръхнах докато четях.
marulka_s мерси!   bouquet Знам те аз теб от готварския каква си кулинарка.  Laughing Ама как имаш време за такива засукани манджи незнам.

# 251
...... отваря си устата и се мъчи да повръща, започна да кашля и аз се отказах и си го накърмих.
Ох, няма да го мъча детето, че съвсем настръхнах докато четях.

Същата работа и наистина най-правилното е като не иска, не иска и това е, а аз голямо мъчене го мъча детето и ето какво става  Sad

# 252
  • София
val_stef #Crazy не разбрах само...след като е изпапкала пюрето ли повърна?  Praynig ох миличкото. Добре, че всичко е наред

Много ви гушваме и двете.

elli78 Molfix не сме ползвали, но аз съм много доволна от Canbebe и от Libero

# 253
Ох, благодаря ви значи и добре че ви има и има на кой да се оплача на момента   bouquet

Нори, аз успях да и дам на сила половинката на Хиското пюре царевица с пуйка  (а толкова много повръща все едно е изяла 2 бурканчета  Confused) то още в самото начало си недоволстваше детето и се напъваше да повръща, но аз упорита Sad(((

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 12:31 от val_stef

# 254
Здравейте,
олеее,val_stef,много страшно!Аз знам че като се захласне трябва да му духнеш в лицето.Това не помага ли?Много да я нагушиш малката Али.
Pepper,и при вас това падане...добре че Лора е добре!
Каишките имат едно "предимство",това с падането скоро няма да ни се случи,като не може да мръдне...
Elwing,тези крадци са много нагли!На мен ми казаха,че точно такива като нас си набелязват,майки с деца,с колички.Щото сме заети с друго-да пазим наследниците си и нас си не можем да опазим #2gunfire
Dreams,ние също имаме такива моменти,хапне малко и после стиска устата.Оставям я  1-2 минути и започвам да й пея,отвличам й вниманието,после си хапва,но се случва и по няколко пъти да спираме и да пеем.При Вики действа,не знам при вас дали ще стане тоя номер Peace
Blueeye,все пак благодаря за опита,не знам защо стана така.Да знаете ненадписаните снимки са на Вики Mr. Green
Dani777,и Вики така си върти главата, като "луда" наляво надясно.Вече си мислех да ви питам,а ето че има и други "луди" Laughing
Elli78,прочетох че бебчо плаче от пасатора,Вики пък плаче от сешоара.Ама плаче та се къса.И това от миналата седмица,преди не й правеше впечатление.
Направо се олях,само да кажа,че Вики се пооправя-няма температура,не кашля и тази вечер почти спа,само 3-4 пъти ставах.
И последно честита шестмесечинка на Чавдара!

Общи условия

Активация на акаунт