Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома
Привет отново  Hug
neli_na, Честит Рожден Ден   newsm51

Честита половин годинка на Чавдара      ura
Момичета, стискайте палци да има подобрение при показателите на хормоните  Praynig Сутринта ходих с Ния да давам кръв и следобед ще отидем за резултатите. Тази събота и неделя решихме, че ще отидем на вилата с родителите ми  Laughing Само дано не забравя нещо важно за Ния  ooooh! На нас ни трябват още мъничко мечета да съберем и също ще изпратим писмо за жирафче  Mr. Green
Мацки вижте какъв подарък си имаме от бабата и дядото 1 и 2 страхотен кош за играчки  newsm44 има и други животни, не само жаба (купен е от Практикер)  Peace
Помоооощ!!!
Някой чувал ли е да има ''отпуск от майчинство" #Crazy
има, командироваш някоя баба у вас за 10 дни и ти отиваш на почивка  Joy дано отмине по-бързо този период  Praynig Има още една мама, която ще заминава в чужбина, а може и вече да са заминали  Mr. Green
Elwing  Hug Ember, наистина много й се е насъбрало на Вики  Sad дано по-бързо отминат неволите Praynig bebоn, как така искат Ганчевси бурканчета  newsm78 няма ли да стане и с други, просто да кажат какъв грамаж трябва да са  newsm78  #Cussing out Pepper и ние правим почти същата рецепта, но в йенска купа и добавям топено сирене (само дето предпочитам месцето да е на парченца, т.е. без кокали)  Peace dani777k, ама можехте и при нас да дойдете вчера  Crossing Arms  Mr. Green rosetoboseto, обикновено в някоя градинка или парк се събираме  Peace elia_gg и да искам няма да мога да се отчета като теб с два реда  Joy  Мадона, крем супата добре звучи  Hug Ще заръчам на татито да ни направи  Blush (откакто имам пасатор, редовно прави крем супи и сме пълни с kubeti  hahaha ) ROZI24 честито зъбче  Hug
val_stef добре, че всичко е наред  Praynig и на Ния и се гади от карфиол и тиквички, опитва се да повръща.

ще се пробвам да полегна малко  Hug

# 256
Чета за тези мечета от Pampers и само да ви питам от къде си взехте книжки?
Аз събирам мечетата,обаче нямам книжка Simple Smile

# 257
  • София
Elwing гадните джебчии от пенсионери и от майки с деца крадат най - вече , защото сме безпомощни...и може би защото паричките ни

са кът, абе нямат срам.Не мисля , че мога да те успокоя, само се надявам всичко да е наред. Hug  bouquet

Pepper добре, че всичко е наред с Лорчето....а що се отнася до китайския, по- скоро трябваше да й измислиш китайско име според

звука, който се е чул от падането gydi А все пак ако се окаже , че детето има заложби за източни езици аз съм насреща smile3503

Честито на Чавдара и на neli_na   bouquet

# 258
  • у дома
Ember, преди Нова Година имаше рекламна кампания в Била и от там си взех книжката  Peace

# 259
  • В ЛЮтеницата
Marulka само да се оплачеш от Стефанчето щом те оставя такива работи да готвиш !
И ти и Aila ще ме докарате до драматичен край и заглавие във водещ всекидневник "Депресирана майка оставя ревящото си дете сираче"  Laughing Как Aila успява да ги гледа и двете сладурани сама, че и да има време да чете в интернет, а пък и да ги следи за ЕБХ - просто незнам. Лора си има приятелчета 3 двойки близнаци от болницата, но на всички им помагат и даже съм си мислела, че двама човека по-лесно гледат 2 деца, отколкото един - едно. Но един човек да гледа две деца - трябва да е поне Супермен, Спайдермен и Попай моряка взети заедно! Не знам и с едно как ви остава време за нещо - или са ви добри децата или аз съм смотана  Rolling Eyes
Elwing - много е гадно... Аз затова откакто съм с Лора - не нося чанти, а си слагам всичко по джобовете на дънките. А което не се събере - значи не ми трябва  Mr. Green.
Обърквация - айде, бе душата, да ти е жива и здрава щерката, ама и почерпка си трябва   bouquet!
neli_na, Ч.Р.Д. здраве и много сбъднати мечти!
Бубче, аз да обясня вместо теб за Инчето - ами Лъвче с мама-Лъвица. Решава, че Иска и го прави и Не Може - не признава! А и 1/2 македонче - "Ке те питам нещо, ама сакам отговора да биде "ДА"! Да ти е жива и здрава!
Ralka, абе хубави очи, ама единственото, което говорят засега е - "Прави ми се нещо, не знам какво е, ама не е това".
А Лора вместо да пораства се вдетинява - взе, че на почти 8 месеца откри биберона - залъгалка. Аз я чакам да проговаря, а тя си запуши устата  hahaha
Блу много е хубав коша! И аз съм ги гледала, ама ако взема ще трябва да го сложа да виси отвън през прозореца, че се затрупахме с детски джунджурии...
Нори, има - няма заложби - ще учи китайски - та да й е трудно! Ако не й е - и унгарски ще учи! А на китайски името й е Туп Laughing

# 260
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Neli na

Elwing много е кофти, това което ти се е случило, nо не се ядосвай. Момента е такъв и както виждаш всички деца са много неспокойни и ние с тях, a някои се възползват от слабостта ни.
Dreams, малкия от 2 дена не само че млякото бойкотира, но и пюрето е иска. Даже домашното въобще не го харесва. Май заасега само кашата е фаворит.
Марулка тортата с гъби е върхът.
Ели78 на мен лично Молфикса не ми харесват. Мнoго са дебели и лепkите има май е държат много.
Рози24 честито зъбче. И Ивчо от 2 дена много си търка венците, но няма изгледи за зъбче скоро.

Дес ни боцкаха против хепатит и ни взеха кръв и урина. Иначе вече сме 8600 и 66см. Доки каза да го слагам в паяк, но много се чудя, защото няма място в стаята. Също да сме започнели попарата, но аз още не съм въвела глутена.
Ония ден мъжа ми плати телефона и сметката bеше голяма. Днес дойде разпечатката и се оказа, че понеже сме закъснели с предишното плащане и са го добавили към фактурата. Но ние вече сме го платили а те явно не са си опреснили информацията и сега два пъти платих едно и също нещо. За капак май мъжо не пази бележката.
Много е студено днес минус 2 градуса , но ще се възползвам от това че майка ми днес не е на работа и да пийа едно кафв=енце.
Лек де на всички.

# 261
  • гр.София
 Имаше някакъв виц. Как да познаем, някой като се е метнал от балкона, дали е оцелял. Ако не е, звукът е "- А-а-а-а!..." Туп!  А  ако е оцелял, е : Туп! - А-а-а-аа!

# 262
Честит рожден ден на мамата на Мария-Магдалена, цветя и рози й пожелавам. Нели_на, заряза ни нещо нас в Морската. Честито и на малката кокориня Чавдара. Честито зъбче на Хектор. 

Ралка, такова мораво синьо аз пък забелязах преди месец на езика й, мислех да не е прехапано, ама пък няма с какво, зъби още нЕма. След около два дена ни се махна от самосебе си. Цвета80, временно ли или постоянно смятате да ходите в чужбинско?   Елфче, съчувствам ти, доста неприятна случка. Важното е, че сте добре, майната им на вещите. И аз като Пепър всичко тъпча по джобове или в детската чанта към количката, тя поне ми е пред очите и трудно може да се докопа. Съчувствам ти и за липсата на вода, ние пък осъмнахме без ток, гадини Е-он-ски.
Дриймсче, всичко ни е смотано и за млеката нямам думи, те никога не се развалят, ама не знам дали ще остана на фотосинтеза, но ме притеснява факта да не стана анорексичка, защото от няколко дена като видя салам и ми се ... (не съм бременна). Опита ли да стоплиш пюрето. Днес претърпях провал с даването на картофи с тиквички. А като слушам вас май крах ще имам и с карфиола. Ужасни са и на малката й се гадеше. Смесих ги с оризова каша и ги претоплих и като че ли успях да натъпча 50-тина грама. Марулка, ама тя една лъжа като се повтори сто пъти и току виж се превърнала в истина и скоро очаквай зъбче. Големи красоти в кухнята, искаме рецепти лесни, ако ти се намират. Ели78, мисля че не са с ластиче молфикса, пробвах един преди няколко месеца и такъв спомен имам. Валка, спокойно, почини няколко дена без пюрета, гушни сладката Али от нас.
Таз жаба много сладка, и аз съм се настройла да купя такова чудо за играчки, но да е оранжево, та Гъбка каза че имало в Практикер и ще ходя да търся оранжев звяр. Успех с изследванията.

# 263
Честит рожден ден на Neli na и на Kaili!!!

Мадона, я по-добре удари едно коктейлче - чиста работа...нито нитрати, само малко химия. Mr. Green А всеки път като слушам за Еон по новините #Cussing out и се сещам за вас!

Ралка, наистина е страхотна бабата ни и сме изключително близки!!! Heart Eyes

val_stef, Pepper , какво става с тези каки...ние все за пример ги даваме, а те така ви плашат! Crossing Arms Нацункайте и двете кукли от Гого! Hug

blueeye®, докладвай щом се прибереш... Praynig

Elwing, наистина не ти е било ден...затова следващия път като ти е кофти, първо тук пишеш и после излизаш! Naughty Hug

Dani777к, да, въртеше си главата, но от няколко дни имаме нов номер в репертоара - свива си устничките и понякога се чува тихо подсвиркване...то с толкова мадами около него... hahaha

# 264
Ехо,пак смение Laughing
Мале Вал като четох,чак аз се разтреперих,още повече когато е сам човек съвсем се шашка #CrazyМиличка пиши как сте и как мина консултацията Heart EyesМами благодаря за бързия отговор  bouquetи в крайна сметка моят мъж реши да дадем още един шанс на Памперс Mr. Green и тогава да ги сменим.Исках Либеро но в този магазин където пазаруваме ги няма Sadа Молфикса му се сториха евтини и не ги хареса.
    Честит рожден ден на Neli na

Честито и на  Дари!  ura

# 265
Аз пак ще се оплаквам и на вас ще ви писне от мен, но явно днес не ми е ден Cry

Ходихме на консултация.... Алекс е станала 8,700 и е 71 см. и педи каза, че е здравичка - това е единствената най-прекрасна новина.  Иначе ни взеха кръв - едно на ръка, че лаборантката така стиска пръстчето на детето направо като садиска и то плака като лудо, но най се притесних от факта, че докато я проверявах дали е напълнила колектора (а тя не беше) ме пита дали е болна  Confused Казах и че не е болна и я попитах защо, а тя ми каза че левкоцитите и са много завишени били 15, при нормално 9-10, а хемоглобина 108 при условие че пием Малтофер от началото на декември месец...направо се ошашавих от чутото и тва ми беше за капак след изживяването преди да тръгнем  Cry
Минах през педи за успокоение, а тя тъй като имаше много бебета да чакат пред кабинета само ми викна от вътре - "Оооо ама моля ти се нормални са, няма нищо притеснително"....и сестрата ми затвори под носа вратата  Confused Чак в понеделник ще вземем всички резултати и ще и ги носим да ги разчете, до тогава ще откача....оххх дано вичко е наред!

Поне днес се наревах едно хубаво  Cry

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 18:02 от val_stef

# 266
Ох- уж петъ4но, разпускащо...а нещо не е ден на никой май Rolling Eyes
Вал Стеф, нали знаеш 4е показателите са разли4ни за беб4ета.Не им се връзвай на аборантите-това не  е тяхна работа да поставят диагнози Close.СЛушай си педито и се успокой Hug
ЕЛвинг- много е неприятно това.И аз ми налата седмица за малко не си загубих портфейла пускайки го покрай 4антата на коли4ката Crazy.Изтръпнах като  видях 4е го няма #Crazy
Марулка- комплексира ме Embarassed.То си знаех 4е съм гола вода в кухнята, ама ти съвсем ме  сдуха Sad Пепър- дай да направим  с теб  клуб на смотаните домакини Sick, дето не моогат да се справят като хората и с дете и с къща Blush.Ей- оправните мами- давайте съвети как се справяте Praynig-някакви факирски номера ли.... newsm78
Аз съм на работа и няма какво   интересно да пиша Rolling Eyes

# 267
  • у дома
На този етап всичко е наред при мен  Peace единия хормон вече е в норма, другия все още е нисък, но ще ходя в понеделник при докторката и тя ще си каже думата. хемоглобина също ми е наред, но ще продължавам да пия още желязо, за да се запълнят депата. това е  Mr. Green

Мадона, няма оранжево, има жълто  Mr. Green ето това са цветовете ЦЪК val_stef  Confused голяма Hug   bouquet

# 268
Вал,миличка сега говорих със систъра,че и те имаха проблеми с левкоцитите.Нашата докторка и казала същото,че се повишават ако е болно детето или ако не са направени на гладно иследванията.надявам се че е второто Praynigзащото като гледам Алито си е добре детето.За хемоглобина му бяха дали на племеника сироп и много бързо го вдигна.Спокойно,ако имаше нещо докторката щеше да реагира и да ви накара да изчакате.
   А, има и оранжеви кошове WinkМоят е такъв оранжева мечка.

# 269
  • София
   Така сега е и мой ред да се оплача..
   Подобно на Elwing,  и аз съм вече без портфейл със всички документи, карти и пари от вчера. Само че в случая аз съм си виновна, защото съм ги загубила. Просто вчера беше лудница и доколкото последно си спомням си го сложих не в джоба на якето еми в задния на дънките... Сега незнам какво ще правя и с личната карта защото съм с постоянна регистрация в Пазарджик все още, а така или иначе искам да си я сменявам на софииска.
    Отделно съм се притеснила и за Ники. Смятам да я водя другата седмица на уролог. Бях чела за срастване и при момиченцата още докато бях бременна и сега покрай ЕБХ от няколко дни като пишка забелязвам че струуката не може да излезе хубаво еми се разпръсква и има проблем.
Реших да погледна и наистине ми се струва че е останало едно съвсем малко отворче, в сравнение с Ваня и нея проверих...
    Страх ме е да отида при личната защото съм чувала как процедира с момченцата и ще я убия ако направи нещо без мое съгласие набързо в кабинета на Ники.
    Хайде дотук с оплакванията, след малко ще отговоря на всички мами които си набелязах че се разревахме а съпорта още не е пристигнал в лицето на татко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт