Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Здравийте,мами.........
Ние днес бяхме до вилата  и бабата и прабабата на Марти добре се позабавляваха с нея.......А аз съм се отдала на творчество и рисувам едни бани и оцветявам различни вариянти на подреждане на плочки....Купих си за целта флумастери   bowuu
 И нашите ставички от време на време пукат........
Майка ми забеляза  2 подутинки на горните венци на Марти.....вече чакам и ние да се озъбим.. hahaha
Бубче.....Тази Ина е ужасно сладка....  1crib ...Пусках я и на мъжът ми-много се впечатли и каза че е страхотна  Hug
Пепър-Рецептата е супер и аз ще я пробвам..........Аз правя нещо като кавърма на бързо:
 Нарязвам в йенска тенджера доста лук и гъби,слагам дафинов лист,пилешки/телешки/костиля бульон и каквито ви хрумне подправки и ги слагам във фурната да омекват...Може и мъничко вода....През това време запържвам свинско месо на хапки с малко черен пипер....Прибавям месцата към лука и гъбите и пека,докато стане месцето.......и почти накрая прибавям 2-3 лъжици доматено пюре....Става супер....Време за приготвяне 15 мин....Добър апетит  chef

# 226
  • София
Kaili, честит рожден ден! Бъди много щастлива!
Имаме си жирафче от Памперс  Party  Dreams, благодаря  Hug

# 227
Бубче, направо се размекнах. Сигурно ти се напълни сърчицето,като я видя да се изправя. Поздравления!

Някой знае ли защо Обърквация, Кабив, Лорекса  не са в темите, или поне отдавна не съм виждала техен пост. Сигурно има и др. липсващи, но тези имена се сещам, защото бяха доста редовни. Както и Рози24?

Мадонка   да поздравиш мамите в Морската. Липсвате!  Днес следобед като духна ветреца се сетих за Варна, където почти няма ден без ветрец

Лека и спокойна нощ

# 228
Абе вие деца нямате ли бе, кога ви остава време да готвите изобщо  Crossing Arms Аз мятам нещо във фурната пък то квото излезе накрая hahaha Важното е, че мъжо яде  каквото му извадя, ама лошото от цялата работа е че опатква една тава на  два пъти  #Cussing out  Ужас няма изхранване това момче, поне да му личеше пък то  Close

Малииии Мадонке, направо луда работа твоито, но що ли ми е познато това изпълнение по улиците  Grinning Но аз ще помълча elli78 ще се вкючи по подробно милата  Whistling Едното плаче и иска само на ръчички, а  другото се гърчи и ръмжи.... ей такива са ни всеки ден разходките  Crazy

Pepper, като прочетох за падането на Лорка ми настръхна косата...Дано не се изплашила сладурката и Слава Богу, че не се е ударила много  Praynig

Dreams
,  направо се очаровах от Токи на снимките, ама как се грижи за теб детенцето  Grinning  Гледам навсякъде където той цока се е старал да ти подсигури и на теб да има какво да цокаш....какво синче бе, браво мисли за мама от сега  Heart Eyes

miss_74, ама подхода ми действа, нали? Виж колко отговори получи Wink

bebon
, и на мен  липсата на някои мами ми прави впечатление   Tired

Хайде, лека нощ Heart Eyes

# 229
Клипчето с Ина мноо яко. Да вземе да предаде няколко урока на падащите мадами как да се застопоряват. Деси, ще ги поздравя, целувки, милувки на Преско. Днес май беше последният топъл ден тук, уж прогнозите са за студ. За година и половина ли си там или за половин? Валка, подозирам кой ръмжи... Липсващите мами навярно са сърдити за нещо или пък се плашат от огромното количество информация, която изливаме с тонове тук. Хайде и една любима лесна супичка, че само мръвки хвърляте из фурните: Наречена е Европейска супа, незнайно защо, та: ½ топено сирене (от онези като саламче) се разварява в кипяща вода, добавят се картофи и моркови, два зеленчукови бульона след това се пасира и хайде да ви е сладко. Елементарна е, а сполучлива. Поднася се с крутончета.

# 230
Здравеите мами!нямам време за писане откакто брат ми е тук #Crazy, с толкожа маже ужас.Ина4е да се похваля имаме си парво заб4е Joy,толкова 6таслива бях днес.Заслужава си една по4ерпка beer cheers Wine Glass.Моето 6у6и си има заб4е толкова е сме6ен милия.Буб4е малката имна направо се упулих Shocked,браво на момата PeaceПепер много ло6о мила дано не пада ве4е така,и моя е много див все иска да ьоди,все се гар4и ужас ooooh!.Ами това е да варвя 4е имам амлко работа и да си лягам целувки на вси4ки сладки бебоци Hug

# 231
Честит рожден ден, Кайли! Бъди здрава, щастлива и обичана.

Ку-ку. Днес бяхме на една много положителноенергийнозареждаща срещичка. Прибрахме се към 17 ч. убедени, че няма кой да надвика Токи и да надприказва Ния, и че Гого има страхотна баба. Освен това се сдобихме с много яка смееща се муха  Joy, за което благодаря на Блу, че ми показа магазина  bouquet. На Стефан му се наложи да се опитва да яде от шише, защото ми беше студено да кърмя а пък не ми се прибираше., и за 20-30 мин. си изяде 210 мл. През това време аз се оплаквах, че вкъщи суче лъжицата вместо да отваря широко уста на Блу и Ния ни слушаше. Не знам какво му говори после /Ния на Стефан/ толкова дълго, но като се прибрахме отваряше широко уста и ядеше като голям човек. Абе друго си е да те инструктира някой на твоя език.

Пепър, тези дни си мислехме със Стефчо за Лорка и гледахме снимки в албумчетата. Ама страхотни очи има. Имало защо да я мислим значи. Да я пазиш, иначе ще си я вземем отсега да не ни я повредиш. И повече никакви картофи щом са токива последствията, яжте ориз  Mr. Green. И ако още ви държи уплахата ще ви препоръчам парка до нас, въздуха действа много успокояващо в приятна компания  Simple Smile.
Елиона, вчера като попита какво бяло да купиш ми хрумна да ти предложа една булонка на Димана, но виждам че Блу ме е изпреварила и бутилка бяло винце за теб  Mr. Green. Марулка, честито зъбче и на Стефани, съжалявам че вчера съм пропуснала.
pepejeans, изтинска липа ли му направи или купи някакъв гранулиран чай? Непременно ще пробвам, макар че не вярвам да се излъже, ама знам ли newsm78. Най-много да изпие липата и пак да си хапне, ако не искам да изкърти мазилката от рев. elli78, не сте само вие цокащите нощем, мацко, цял отбор сме  Laughing.  
Бубе, ако я карате така след няколко месеца Ина може и на училище да поиска да ходи. Много сладко клипче, май вече е време да свалите леглото с едно ниво. А м/у другото как го закачихте този обиколник?
miss_74, аз не правя гимнастика на Стефан, той сам си я прави, така че нищо не ни пука. Прочетох ти въпроса, но не ти отговорих, защото не мога да съм ти от полза.
elen@, браво за жирафчето. Готино ли е?  

# 232
Май само аз още не спя, но се тревожа за Стефан. Като се прибрахме вкъщи след разходката забелязах, че долната му устна е посиняла в средата. След половин час бузите му се зачервиха силно  Crazy и пламнаха. Нямаше температура, не е ял нищо ново, не допускам че е от студ. Просто незнам от какво е  newsm78? А иначе беше весел и се смееше като му пипам устничката. Сложих го да спи към 10 ч. и сега чакам да се събуди за нощното хранене, ама пресрочва времето с 1 час като никога. Направо незнам да се радвам ли или да се тревожа? На някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?

# 233
  • София
Добро утро на всички!

Вчера цял ден бяхме по улиците, за да може таткото да се наспи. Вечерта обаче одисеята с ревовете продължи, носихме го до 23 часа #Crazy Нямаме още зъби, но очаквам съвсем скоро да пробият. Добре, че после спа до 6 часа без да става, та успях да се наспя.

Гледам, че пишете за лесни рецепти, когато бързам правя гювечета - плочка сирене, над нея нарязана шунка или какъвто колбас имате, кубчета кашкавал, заливате всичко с доматено пюре, чуквате едно яйце, поръсвате с чубрица. Слагате и съвсем малко олио или масълце и печете.

Иначе моята одисея с ДСК продължава - ходя да внасям пари, а "любезната" лелка всячески се опитва да ме нервира - държи ме по половин час в салона, проверява всеки ден едно и също и така.  #Cussing out

Хайде ревовете започнаха пак...Отивам да правя каша.

# 234
  • София
Честит рожден ден на neli_na! Пожелавам ти всичко най-хубаво!
Ралка, жирафчето е супер! Ето такова: http://www.igra4kite.com/images/fisher_price_b4253.jpg
Как е Стефчо сега?
Днес май времето ще е лошо, но все пак лек ден на всички  Hug

# 235
Помоооощ!!!
Някой чувал ли е да има ''отпуск от майчинство" #CrazyКажете ми какво да правя с този зубобол на Йана.Хем  имам тренинг от ужасните тримесечни колики ... ами идва доста нанагорно.От два дни не сум спала,пила кафе,разхождала и яла като хората.Ревовеее до краи,лигавене като река,нощен сън никакъв.
Какво да ви говоря.Давам и кой каквото каже.
Тук прочетох за жирафчето на Памперс,ами имам ги тия мечета ма никъде ги няма тия карти където се лепят.
Ние с татито решихме да заминаваме в чужбина тая година ,стискайте палци.....
Ох малко несвързано пиша ,но ще ме извините.
Иначе малкото вече седи самичка и се мъчи да пълзи глупачето Simple Smile
Весел ден на всички и умната  Laughing

# 236
  • София
Привет! Hug
Мами, мислех вчера да ви спестя моите оплаквания, но се оказа че това, което реших да не пиша е само началото на един "прекрасен" ден и сега вече няма да ви се размине.  Wink
Първо - нощта ни беше ужасна. Има-няма 2ч да съм спала. Сутринта като станах - включвам тел. - спрели са го защото не съм си платила  Blush Close Twisted Evil Тръгвам да пускам пералня - спрели са водата и копаят пред блока #Cussing out Close Twisted Evil Ивчо е в "чудесно" настроение цял ден и решавам да го изведа. И както си ходя като призрак- някой успява да ми открадне чантата с личната карта, 1 кредитна, дебитната ми, ключовете от ап. на нашите, от нашия ап. и разни други дребни неща. Вече изпаднах в истерия, мъжа ми се дойде от работа да ми отключи и се прибрах да пазя ап., че нали на личната карта има адреса Sick Подух се от рев. Винаги съм се чудила какви са тия патки, дето са толкова разсеяни, че им крадат нещо - ето какви са - като мен. Close Twisted Evil #Cussing out #2gunfire
Не съм ви чела, бързах да ви се оплача, за да ми съчувствате Embarassed
Отивам да свърша и тази работа.

# 237
  • София
Нели-на,честит рожден ден!!!Да си много щастлива и обичана Heart Eyes
И за мене сън - йок TiredАма освен,че ме държи будна,трябва и да я придържам в леглото,че като й се уморят ръцете и се изпуска и пада,удря си главата и почва да реве,но това съвсем не й пречи ревейки да тръгне да става пак Mr. GreenЕто така мина нашата нощ.
Цвета80,ако разбереш нещо за зъбите - свиркай,че и аз съм на път да полудея,а детенце се измъчи Sad
Ралка,след дълго умуване и почесване newsm78 обиколнкика го залепих с тиксо EmbarassedНяма друг начин.Просто връзките ги залепих за таблата,но Ина го сваля,след което се удря,демек върши порядъчно малко работа,но пък без него ще е съвсем ад SickКакво става със Стефчо?
Дани,ама така и не ти казах,че много се радвам,че Найата е добре(макар,че аз си бях сигурна Naughty)
Elwing,ама верно си имала каръшки ден,не се обвинявай,на всеки се случва,а и на теб акъла ти е в Ивчо,така че е нормално да си разсеяна за други работи.Аз редвоно ръся разни неща по улиците Blush
Изчезвам,защото Вожда на червенокожите изпонаправи 300 бели Twisted Evil

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 10:10 от bubcheto15

# 238
Само да кажа една полезна информация.Една позната ми каза за лекарство Осанит- за зъбките.Много ефикасно било ,но само от Германия може да се вземе.Днес тя ще ми даде нейната опаковка да го пробвам.Май е хомеопатично.Пак ще пиша отзиви.

# 239
Elwing, ужас сънце  Sad
Веднага се обаждаите в банките и стопирайте сметките на картите и до полицията трябва да идете още днес заради личната карта да обявите, че е открадната.

Егати идиотите дето ги има бе, как може такова нещо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт