Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
mamajeni,  pepejeans,-да са ви здрави и весели дечицата! Честита половин годинка на Йоан  и   Даниел!  ura

Матраци на Пиер Карден- въх! newsm78 Grinning-" от кутюр". Ама шегата настрана-този въпрос и мен ме вълнува Hug,че сме на кошара-люлка,но смятам вече да си сглобя креватчето, че има хубави чекмеджета отдолу, а дрехите на София се множат прогресивно.

Таткото ни е на работа, а като го няма преливам от любов към него ,тъй че ще се въздържа засега- но довечера,като си нахвърля дрехите върху чистото пране,например, ще яхна метлата със сигурност Grinning. Или ще ме пита " Къде са ми чехлите?"-а те ще му извадят очите...

София онзи ден също падна за сефте от спалнята-с едно мощно ТУП !, а аз бях сигурна,че никога няма да й се случи,щото уж съм печена, ама на-случи се. Рева здраво,но кратко и скоро след това си бръмчеше с уста-пу,пу.
 деситка, а в какво по-точно се състои това възпитание, този татко обясни ли ти?!
 А къде са Дани и Найа-отсъствието им е осезателно newsm78

И, накрая, Блуbouquet-за новата тема!

# 31
  • у дома
Привет мацки  Hug
Честити половин годинки на днешните мушморочета   bouquet  baby_neutral  Hug
Днес с таткото имаме годишнина и се чудя каква изненада да му спретна  Heart Eyes  newsm78
преди малко си спечелих награда от радио Зи-рок  Joy  hahaha още не мога да повярвам  Mr. Green само ще ви кажа, че част от нея е нещо много сладко и зверски вкусно  Mr. Green
Наистина Ния е страшно послушна и й харесва да я водим насам-натам  Laughing
ronkis и didika, нямам думи за мъжете ви  #Cussing out  didika, аз в момента пия Малтофер Фол (желязо и фолиева киселина), заради анемийката ми  Peace cvetyab, на Мадона столчето е като нашето ЕТО  Peace (аз от нея  Hug видях оранжевия цвят и се влюбих (има и в синьо)  Peace ) blanc добре дошла в отбора на падналите  Hug   Mr. Green
AndyyyyyyyyB, чакам да си признаеш или да ме опровергаеш  Mr. Green  smile3533

Ния се размрънка  ooooh!

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 13:40 от blueeye®

# 32
Здравейте мами!!!
Въпреки забраната, ще ви почерпя по една бонбонка, защото точно преди една година се омъжих за моето злато!
Качих и малко доказателствен материал от събитието http://www.snimka.bg/album.php?album_id=25243&photo=19
Заедно сме от 8 години, познаваме се много добре и смея да твърдя, че той е прекрасен човек - добър, внимателен, работлив, страшно много се обичаме и т.н.Е има си и отрицателни поне за мен неща, но те бледнеят на фона на останалите му качества.

# 33
  • София
   Само да се запиша в темичката. Блу мерси  Simple Smile,
   Някой беше питал за глутена - ето една статия - Глутен

# 34
Здравейте ,момичета! Hug
Днес ме няма във виртуалното пространство защото сутринта ми спрели нета #2gunfire .Та- оправи този проблем и сега съм на линия. Дари днес яде за първи път месно пюре и умря от кеф.Искаше и още( аз бях отвориила едно буркан4е 130гр).Излязохме на разходка в парка за 2 часа и после се прибрахме 4е трябваше да излизам до академията.Трябва да се дипломирам най-накрая Blush.Дари остана с бава4ката.Преди малко се прибрах и сега се наслаждавам на интернета и ....виковете на ДАри Crazy.Тя от няколко дни бръм4и като моторетка ooooh!.Голям кеф й е.Обадих се на доки  също така и се разбрахме сряда или 4етвъртък да мина на преглед.
Елиона,как постигна това с намаляване броя на храненетата Thinking.Разкажи по-подробно.И аз се опитвам да постигна 5 -кратно , но нещо не ми се полу4ава.
Ммилена, сподели за пло4ките като минеш на проу4вателния тур по магазините Wink
А- щях да забравя- мама и тате пътуват за София Party. Успяла е да си взема отпуска 2-3 дни и ще дойдат за малко да  ни видят. Много съм щастлива Hug.Чакам ги скоро да пристигнат, така 4е, ако не се весна пове4е, да знаете 4е им обръщам внимание Peace.Чао за сега от нас Heart Eyes

# 35
Зравейте мамиииии,

Честито на всички празнуващи половин годинки!!!!!! Имам желание да кача нещо красиво,но не и необходимите познания за това.

Ние сме вече в София от 1седмица.От днес имаме нет!!!!!!!!!!     почерпка и за това, за сега всичко е добре!

Днес ходихме при педи-то за ваксина и общ преглед. На 6мес. и 12дни - 8.350 / 71см.   

Ядем всичко по една брошура за захранване от педи-то от Варна. До преди да дойдем в Сф, готвех на малкия, но сега сме на ХИПП-харесва ги

Относно млечна кухня- в Сф е след 10мес., а във Варна след 6мес.
Имам бележка от педи-то ,да се нареждам на опашката, че се чакало по 2-3мес.
Таман, докато ги навърши

Ами това е от нас, че ще имаме гости и ставам да спретна нещо набързо

Хайде лека и спокойна вечер!

P.S. качих снимки в албумчето ни ,на 6 месечните

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 21:17 от bebon

# 36
бебон,добре дошла отново на Софийска земя Laughing.Очаквам скоро вклю4ване за разходка в парка Wink
bamboocha , за  малко да те пропусна ooooh!Честита годишнина  bouquetЖелая ви да сте все така щастливи  и оби4ани както в  сватбения ви  прекрасен  ден Heart Eyes

# 37
  • Sofia
Велмар, Димана преди се хранеше 6.30-7.00; 9-10; 12-13; 16-16.30; 19.30; 21.30
Сега се опитвам (вече втори ден) на следния режим: 6.30; 10; 13.30; 17; 20.30.
Т.е. вместо през 3 часа, се опитвам да я храня през 3.30, както и измествам и последното хранене с един час.
Това е, ще видя дали ще успеем.

# 38
bamboocha , честита годишнина!!! Пожелавам ти много любов и щастливи мигове с двамата ти мъже!!! Heart Eyes

blueeye®, аз точно си повдигнах малко имиджа, а ти веднага се опитваш да ме разкриеш...не, наистина този път аз се постарах, а и тортата се прави мнооггггооо лесно! bowuu

gecumka, на мен лично отказът на месо ми звучи много налудничаво, защото единствено от там могат да се набавят необходимите протеини (леееллле, само да не ме чуе някой вегетарианец Mr. Green)

Didika, на Георги хемоглобинът е 109, което било на границата и ни изписаха профилактично 1 път на ден по 5 капки Малтофер.

Хайде, отивам да се чипккаамм!

РР. Ей, ама много съм загубена...Честита половин годинка на Йоан и Даниел!

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 19:18 от AndyB

# 39
  • софия
Здравейте,муцкииии  Hug Hug Hug!
Утре,ще ходя да взема направлението за гастроентеролог и после,ще пиша,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС,ми е мноооого по-спокойно.
Може да прозвучи много сълзливо,но много се "радвам ,че ви има"  Heart Eyes!
Толкова много месечинки пропуснах,но сега искам да честитя на всички половин годишни рожденици празника !
Честита годишнина и на Бамбуча   bouquet!
Найа,е много кисела днес и по-късно,ще пиша "истински"  Mr. Green.
Целувки на всички ви  Grinning!
ЕЙЙЙЙ,има "проверка правопис"  Party,вече няма да се червя  Laughing!

# 40
  • София
Тамън пишех на Дани да драсне някой и друг ред Laughing
Само за секунда да кажа,че ортопеда много ни похвали и аз много се успокоих.
Бамбуча,честита годишнина!!!
Целувки,до после Heart Eyes

# 41
Здравейте момичета,ама днес нещо малко чат е имало.....Ние цял ден бяхме по магазините......Май си харесахме плочки,ама утре още малко ще обиколим...Велмар-има много яки и на прилични цени ...ние ще се вместим в диапазона между 25-32лев.Още се двоумя какъв да е пода в ябълково зелено или в оранжево...А плочките,които харесах са декоративни на цветенца розово,лилаво,оранжево,синичко на бял фон...
Бамбуча-ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА !!! Пожелавам ви много щастие и любов!!Ама много си хубава на сватбата .....нямаш нищо общо с аватара  си  Joy ::
Честита годишнина и на БЛУ....Тъй като явно твоят мъж е най-безпроблемен , ти пожелавам все така да ви обича и да се грижи за вас!!Блу кажи за наградата,че ми потекоха лигите...Как я спечели???
Сега като захранваме с месо -пак даваме по малко и постепенно увеличаваме,нали???И 2-3 дни само един вид месо ,за да изчакаме за алергична реакция???
Хайде,после пак ще се включа....  ::

# 42
  • София
И аз да кажа едно голямо честито на всички празнуващи -годишнини,полувин годишнини!Бъдете все така прекрасни,щастливи и безгрижни!  bouquet

# 43
blueeye®, пожелавам ти да си все така щастлива и влюбена в страхотния татко на НИя!

# 44
  • у дома
bamboocha, Честита годишнина и на Вас!  Heart Eyes Обичайте се и бъдете много щастливи, заобиколени от детски смях   bouquet  Hug
Благодаря ви, мацки Hug  AndyB  Mr. Green  Hug   bouquet
mmilena, просто гласувах за една песен и бях избрана от 81 човека  Mr. Green ето малко от наградата и за вас ЗВЕРСКИ ВКУСЕН  Mr. Green

отивам да правя салатка и разни такива работи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт