Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
Само да се запиша че наближава къпането и нямам време. И да ви се оплача на бързо. CryПак сме с кашлица и хрема. Тая скапана зима ни взе акъла вече. Бебока пак е на сиропчета. Аман....

# 46
Хайде и аз да се запиша в новата тема!Много е сладурска!
bamboocha,blueeye Честита годишнина ! 
Пожелавам ви много любов и разбирастелство!  bouquet
Честито и на всички малчовци които днес са станали на половин годинка!   bouquet Бъдете много здравички и палави дечица!
AndyB тортата е супер!
blueeye честита награда,ама как ще ги изядете,направо се притесних да вземем да ви дойдем на гости да помогнем ,ли? Mr. Green

Ние се разходихме вчера към Стара Загора но и там противно на очакванията ми беше доста студено дори преваля сняг и затова не  можахме да се разходим Sad
Но пък излязохме на по бира с приятели и беше много хубаво!
Гледам че доста от вас водят децата с тях по живот,но аз засега не съм открила кръчма без цигарен дим и затова не я водя с нас.
Ние се захранваме вече с оризова каша от 3-4 дни ,много я харесва.Днес и дадох и 1-2 лъжички сок от сини сливи.Нямаме запек,но реших да и дам малко профилактично  Wink
Ами това е новото около нас!
Пожелавам на всички болни малчовци и мами бързо да се оправят!  Hug

# 47
Честита половин годинка на Йоан и Даниел!
Валка, ланчето го дава на щерка си и тя онзи ден като обезумяла го мята насам натам като боздуган, ама тези наши лъвчета много си падат по лъскавите неща.  Joy
Нана, за реването и режима на малкия мога да се присъединя и аз с малката, и събота и неделя будува до 1 и става в 7.30 ч къв е тоз кошмар не знам. Тоест знам ама се надявам тези зъби вече да излизат.
cvetyab, за фервекса пише че не става за кърмачки и бременни, но пък някои доктори го изписват. Дано се излекуваш по-бързо. Иначе столчето е на Бертони - на мен ми хареса много съчетанието на цветовете, че се върза на пейзажа. И от месец много го използваме, удобно е. А видях, че и Блу ти го е показала, същото е. Каква е наградата, освен сладката,мммммм?
Честити ви годишнини! С онези чайчета за отслабване какво стана има ли ефект?
Анди, дай рецепта, моля на тази вкусотия.  mmilena, точно в тези два цвята беше и нашата дилема, накрая се спряхме на оранжевото, че без това ни остана толкова много оранжевееща фугираща смес и боя. Много слънчев този цвят и му станах фенка форевър.

# 48
  • софия
Ей,Блу,Честита годишнина,миличка!
Пожелавам ти тази необикновена любов между вас,никога да не свърши[!/color]

# 49
Здравейте.

Имам бърз въпрос за тези , които са on line.

Случвало ли ви се е АМ да мирише на гадно?

# 50
Току що отворих една кутия Friso 2. мирише много странно.Отворих още една и тя мирише гадно.Незнам дали е нормално, зашото сега минаваме на Friso 2. (Вече сме изпили една, но тя миришеше добре)

# 51
bamboocha и blueeye® , честита ви годишнина да се обичате вечно!
И Блу, щото си ни другарче си длъжна по случай празника да разпратиш по местоживеене на всички по една опаковка от наградата, че иначе ще ни се надуят цицките  Blush

cvetyab
, замисли ме бе мило, ще взема да те послушам, че докато пораснем да имаме по-богат асортимент от ухажори Joy
И бързо да оздравяваш!

Karim, стига е боледувало малкото Дани, дано се оправи и той час по-скоро!

didika, строи го твоя. Някак си с коткане ако можеш си извоювай правата, щото с нерв нищо не става така още повече се дразнят тия мъже и правят на пук  Twisted Evil
За Малтофера и Алекс пие. Педи ми каза по 20 капки профилактично  Shocked, но аз и давам само по 5-6 както пише в листовката...по-голямото количество е при установена липса на желязо.

За месото в старата вече книжка на Д-р Спок съветва и той без него до първата година на детето, явно тоя татко нея ще да чете  Laughing

Мадонака, тъй се бях наточила бе мило за него, но нищо щом е за Норка може, само вече за баща и не може  Mr. Green

AndyB, и ти жена мечта излезе - хем хубава, хем кадърна   bouquet Аз торта не помня от кога не съм правила – има няма 10 години  Embarassed
Щом е толкова лесна да вземеш да я дадеш рецептата дето казва и Мадонка, че да го смаям моя Убавец  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 21:15 от val_stef

# 52
dianadimitrova, ами мен не ми харесва миризмата на АМ-то, нито вкуса им  Rolling Eyes. Но ние сме на Аптамил за Фризо-то нищо не мога да кажа, но пък щом има разлика в миризмите според теб  Thinking Виж до кога са годни, да не е минал срока  newsm78

# 53
val_stef  те са годни до 2008г , но наистина има разлика.Сега мъж ми отиде да купи груга кутия. Наистина миризмата е различна.Така че всички да внимават. Направо свят ми се зави. #Crazy #Crazy #CrazyЗнам ли кога ще си натровя детето? #2gunfire #2gunfire

# 54
Хъммм странна работа, кутиите им абсолютно еднакви ли са с тая която е била ок на миризма, да не са някви фалшиви егати ужаса ако е така  #Cussing out И направо утре идете в магазина или аптеката от където сте ги купили да кажат от кой доставчик са ги взели и направо идете и ги накарайте те да ги изпият Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мисля си и за  предаването на Милен Цветков точно разни ей такива неща чакат, ако нищо не направят дистибуторите кажете им че ще се обърнете към медиите  Twisted Evil

# 55
Той сега отиде. Купили сме ги от Кауфланд, голям магазин, не някоя сергия. Ще видим какво ще му кажат. newsm78

# 56
Оф , така съм се озлобила Twisted Evil, имам чувството,че никой не си върши работата както трябва.

# 57
  • София
Току що отворих една кутия Friso 2. мирише много странно.Отворих още една и тя мирише гадно.Незнам дали е нормално, зашото сега минаваме на Friso 2. (Вече сме изпили една, но тя миришеше добре)
Абе то че стана ясно,че тия съвест няма това всички го разбрахме,ама къде е контрола над детските храни,може ли такова безхаберие #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out Sick Sick

# 58
Той сега отиде. Купили сме ги от Кауфланд, голям магазин, не някоя сергия. Ще видим какво ще му кажат. newsm78

Точно в по-големите супер и хипер маркети могат да тикнат лошата си стока  #2gunfire, защото там количествата които зареждат са много по-големи и клиентопотока е различен не е като кварталния магазин  #Cussing out

И как няма да се озлобиш, никой няма право да си прави експерименти върху децата ни  #2gunfire

И като прочетох Бубчето ми дойде на ум, че утре директно с кутиите в ХЕИ идете да видят те кво има аджаба в тез храни  #Cussing out

# 59
  • София
Блу и Бамбуча - Честити празници! Да сте много влюбени и щастливи!

Мадонче - като гледам как вървят нещата или аз със сака и джапанките и Калоян към теб, или ти към нас. Поне да правим тигели нощем с белите коне заедно Joy

dianadimitrova - брат ми е търговски представител на Нестле и като ми носи кутии с НАН винаги ми казва преди употреба да я сложа за малко във вода. После като я отворя ако млякото е намокрено - в кофата. Защото може да има мъничка дупчица, такава че да не се ръси млякото и ти да не я видиш, но въздухът разваля АМ-а и затова има гнусна миризма.

Ами друго интересно няма...Всъщност само дето Калоян спи Mr. Green Дано е за по-дълго. Аз лягам, че после ще има часови...

Общи условия

Активация на акаунт