Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Днес ставаме на половин годинка:)Как звучи само, кога се минава това време!?
Ако може някой да ме открехне как се черпи с тези сстрахотни снимки-чак лигите да ти потечат!Затова, така ще се черпим newsm64 Tada  ura beer2 Popcorn
Благодаря на всички мамчета, който ни честитят-на Blanc,Blueeye,AndyB,Ronkis
Онзи ден се върнахме от Сандански-време страхотно,много мами и бебоци, и с все повече се запознаваме и споделяме опит.Скоро май пак ще ни се отвори парашута да отидем за повече време с нашия тати. За сега само като изключим някои моменти на подвикване, се разбираме и все още си се обичкаме /направихме 8мес. през септември/За сегашния ми рожден ден и за Свети Валентин ми подари страхотен подарък и каза че го заслужавам.Цункам си го. По цял месец се трепе да работи, само за нас да има.почива по два-пет дни наведнъж и се сцепва.Понякога е много изморен.Гледам да му угаждам с каквото мога.  
Qecumka скоро от една мама купих столче на Graco и тя чела нещо във форучите и обменяла опит, та на второто си дете прилага само кърма и зеленчуци.
Didika и на мен докато бях бременна ми изписаха Малтофер-фол на хапчета
Дани вика "кака",и "ам-ам" или "мама" в изблик на радост,ама не знам дали осъзнава.
Матраче ми подари една моя колежка,на Elite двулицев и има една картинака коя страна е зимна и коя лятна.
Елиона, как става това с тези намаляния на храненията.Ние правим една по дълга пауза пет часа след последното и ядем ако е било последното към 18 се буди 23,30-00 часа
Добре дошла Bebou!
Bamboocha и Blueeye, честити ви тодишнинки! Да се обичате истински и силно и най-важното е разбирателството:)
AndyB страхотна торта!
Mmilena, през ден е месото и увеличаваш постепенно лъжичките.

# 61
Мамчета,HELP
На главичката имаме едно белегче по рождение.Когато бяхме по малки дерматолог ни каза,че е бемка и се успокоих.Но наскоро започна да сълзи и отидохме пак да го видят.|Изписаха ни един антибиотик Tetracyclini 2.0 и едно за мазане Fucicirt creme /така го разчитам/ Нашия тати ходи до две аптеки и не му препоръчват особено за такова малко дете антибиотик и пастата, има коркостероиди и е особено опасно!
Между другото на кръстницата на сестра ми и зет ми,така са се появили едни петънца по цялото тяло.Наскоро ги лекуваше отново-спец.диети,скъпи витамини и т.н.
Моля ви,кажете какво да правим? Утре ще отидем при нашия док и ще му се оплачем,да измисли нещо

# 62
  • софия
'Аиде и аз да се разпиша,както трябва  Laughing,че мъжо се дразнил да ми гледа само гърба,а аз да съм си пишела глупости тук  Twisted Evil....
Сега си легна и аз ,както казва Марулка-Дзак-и при вас  Mr. Green!
Гледам,говорите,за планини,морета,ама аз да ви кажа се включвам в групичката,за ТОПЛОТО,че много мразя-СТУД  Sick!
Елиона,и аз,като теб,мацка:И аз много обичам природата, но най-обичам да я гледам от терасата на някой вила или хотел или както  казва един приятел "за мен туризма свършва там, където свършват плочките на тротоара"  Laughing Laughing Laughing!
Нашия матрак,също е на Магнифлекс,даже ми направиха отстъпка 5 % Rolling Eyes,заради рекламата  Wink.
Обаче,мъжете вярно са ни много файски!Но,доста мами се скатават и не са си показали,още златото  Mr. Green!
Толкова писане сте му хвърлили тези дни,че след всичкото четене...нищо не си спомням от въпросите на някой мами  Embarassed...

# 63
да се разпиша и да си покажа мъжлетата златни here

# 64
да се разпиша и да си покажа мъжлетата златни here
тц , не се виждат златата от моята камбанария.

Нана, слагай джапанките в сака и билет за влака... Изтървахме една варненка с варненче (Пресиан) и е време да обогатим тайфата с нов сладък момък.

# 65
  • София
Добро утро момичета!  bouquet

Мадонче и билет не ни трябва, че нашето тати е машинист Mr. Green А и е родом от Варна, а родата е в Долни Чифлик. Та лятос може и да доприпкаме набързо Joy
Сега да си похваля момчето. Тази вечер спа мирно и кротко от 21 до 7 с едно ядене в 4. Ама мъжо стана да го храни и аз поспах.
Отивам да правя каша, че гладникът ей сега ще закрещи Joy

# 66
Кайли - защо не свиркаш, че цените във Вис виталис са толкова ниски Laughing Мама се върна днес от Пловдив, беше на гости на баба, с една торба ританки и жилетки за Калоян. Че и джинсов панталон  Hug

Nana наистина във Вис виталис са поносоми цените, особено ако сравняваш с Хиполенд. Но скоро не съм ходила там да пазарувам. Сега като преведат парите смятам да ходим на пазар за дрешки,че много му умаляха и аз вече разчистих най-малките да не заемат място в гардероба.

Честити месечинки на половингодишните бебоци празнували вчера и днес!  bouquet

Блу и Бамбуча честити годишнини! Много любов ви пожелавам!  bouquet

Ох после ще пиша пак че Тони много шава.
Лек ден на всички!

# 67
Добро утро!
Днес за първи път папкахме попара със сухар и така ни хареса,че си повърнахме каквото си изпапкахме:)
Кога давате жълтък и по колко?Още не съм му давала, но може да му слагам в зел.пюре
Толкова много писане, че кога ще имам време да ви изчета...

# 68
Хайде Добро утро и от мен,

Ех, вчера се разхождам  бебо в Южния парк, със едно списание в ръка и си мислех за Варненската дружина....ммммммм, носталгия мами  Заглеждах се в бебета и мами в групи, да позная някой , но цък
Но скоро очаквам да организират тукашните мами среща и ще качвам снимки и от тук.

По повод как нашия тати овладя мрънкащото бебе онази вечер. Предложих му песен да му изпее, и той без да губи време, в прав текст! " Който неслуша , нетрябва да яде"

Лек , слънчев и спокоен ден

# 69
Ей гледате ли Нова? Гледайте!
Говорят за таблетките и ампулите за отслабване - всичко е ментета, дори и част българските продукти и изобщо не са билкови!!! Всичко е установено с лабораторни изследвания!!!
Дори инфото е дошло от нашия форум.

# 70
  • София
Кайли - в Хиполенд въобще не съм стъпвала. Иначе от Вис Виталис ританките са по 1,87 лева  Shocked Направо не повярвах като видях касовата бележка. Четири костюмчета - ританки с жилетки, отделно едни ританки и едно боди за 24 лева. Като две от костюмчетата са плюшени. Това в София е направо непостижимо Laughing
Сега съм планирала за Великден да сме в Пловдив Laughing

# 71
Кайли - в Хиполенд въобще не съм стъпвала. Иначе от Вис Виталис ританките са по 1,87 лева  Shocked Направо не повярвах като видях касовата бележка. Четири костюмчета - ританки с жилетки, отделно едни ританки и едно боди за 24 лева. Като две от костюмчетата са плюшени. Това в София е направо непостижимо Laughing
Сега съм планирала за Великден да сме в Пловдив Laughing

Nana на "Илиенци" на Брезовско шосе също се намират хубави неща за децата. Има и фирмени щандове,но сега не мога да ти кажа цени. Ако отидем събота или неделя ще ти пиша как са цените.

Тони току що заспа и се моля поне 1 час да поспи. Praynig Цяла нощ беше неспокоен,макар че накрая спа при нас.Добре че сега заспа. Ще ида набързо да се изкъпя,че снощи не ми останаха сили да си измия косата.

Ей, Пловдивчанки хайде да се организираме и  ние за една среща. Ще се радвам да запознаем бебоците. Laughing

# 72
Здравейте и от нас  bouquet
Днес ставаме на 6 месеца. newsm44
Няма как да не почерпим. Да ви е сладко.

Честито и на малката Виктория на мама Ember smile3525

# 73
Kaili  ние сме ок.
къде и кога? newsm51

# 74
  • София
Добро утро! Simple Smile
Честита месечинка на Али!  Heart Eyes   bouquet Да е все така сладка и неустоима! А ухажори ще има много, сигурна съм! Дали ще ни вземете в отбора?  Laughing Честито и на другите красавици!   bouquet
Честито на празнувалите месечинки вчера! Честити годишнини на Блу и Бамбуча! Обичайте се и бъдете щастливи!  bouquet
Ние вчера ходихме на изписване на братовчедчето в Кюстендил, после до Благоевград, че нали мъжо още е студент и направо нямах сили да пиша. Не че сега много имам, ама ме влече  Wink Направо като го гледах толкова мъничко не можех да повярвам, че Ивчо е било още по-малък ooooh! Кога мина това време... Одъртяваме бързо май Mr. Green
dianadimitrova , много неприятна ситуация с АМ-то. Thinking Друг е въпроса че на мен всичките ми се струват смърдящи гадно. Понякога дори миризмата на млякото е като на акото Sick nana77 , добър съвет ти е дал брат ти, но дали това остава за наша сметка или евентуално може да се върне в Нестле Wink
 pepejeans , bebon , добре дошли в София!  Hug
Отивам да видя мрънчо.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт