Новите ви книги - 24

• 73 020
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
# 466
И аз с едни близначки 👯‍♀️

# 467
# 468
# 469
Новости от последния месец. ❤️

# 470
🍷🍷🍃 Задават се най-вкусните „101 ОТБИВКИ“ от шеметното дуо пътешественици Иван Михалев и Елина Цанкова, които продължават да доказват, че 🇧🇬 България е толкова разнообразна, колкото са дестинациите ѝ.💚На щанд №20 ще се насладим на 🤌„101 отбивки: ВИНО И ХРАНА“ – задължителен пътеводител из най-впечатляващите локации за винолюбителите и кулинарните ентусиасти у нас!🍷🍷🍃

*Линк за поръчки очаквайте следващата седмица. 

🏞️ Открийте нови вкусове и аромати навред – от Долината на Струма, често наричана българската Тоскана, 🔎до скритите съкровища на Северозапада, където е царството на Гъмзата.

🥘🥘Доброто вино върви с вкусна храна. Затова и книгата предлага също разходка до най-вкусните кътчета на страната.

😋Банска капама, есетра на скара, сирене с трюфели от Балкана… България е пълна с вълнуващи места за винен и кулинарен туризъм, които ще ви осигурят незабравими преживявания, стига да знаете къде да ги потърсите.

📚 В книгата са поместени:
🍇101 препоръчани дестинации, обединени в 12 маршрута;
🍇опростени карти, прелестни фотографии;
🍇съвети кога е най-добре да посетите локациите;
🍇бонус 50 местни специалитети и винени сортове, които да опитате.

🍷Изживейте вашата „Добра година“.😎 Грабнете слънчевите очила и хайде на път!🏁 Нека мечтаното винено-кулинарното пътешествие започне сега!

# 471
  • на последния етаж
Знаете ли кога ще бъде на пазара новото издание на "Да срежеш камъка"? От издателството бяха обявили за края на май, но още никъде не я намирам като "при-ордър" дори.

# 472

Надявам се Сейгър да оправдае очакванията ми.

# 473
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За това лято съм предвидила 3 книги,които ще си нося от Щатите.
В България ще си взема :

1. Нишка
2. Тунелът на лятото - изходът от сбогуванията (шатра 8, Пролетен панаир)
3. Мамник и Лехуса (по препоръки на форума)

Бихте ли ми казали Мамник и Лехуса на кое издателство да ги търся?

Новите ми книги, едната ще й видя сметката още в самолетите. 

# 474
  • София
Издателство Ерове.

# 475
"Ще ви предпишем котка" вече успях и да я прочета ... за пореден път съм възхитена от лекотата, с която японците разказват истории и повдигат важни въпроси.

Днес излезе и преводът на  "Моите приятели" на Бакман и поръчката е факт.

# 476
взех си няколко намалени на издателство Сиела от Била по 7 лв. бройката. Пираните от Неапол - ще я почна и да видя как е.

# 477
  • София
Знаете ли кога ще бъде на пазара новото издание на "Да срежеш камъка"? От издателството бяха обявили за края на май, но още никъде не я намирам като "при-ордър" дори.
Току-що видях, че са писали от издателството, че вече е налична и ще я има на Панаира, предполага може и да се поръча.

# 478
  • на последния етаж
Току-що видях, че са писали от издателството, че вече е налична и ще я има на Панаира, предполага може и да се поръча.
Супер, очаквам да се появи по сайтовете. Едва ли ще успея да стигнa до Панаира  и тази година.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 17:55 от Лита

# 479

Общи условия

Активация на акаунт