Новите ви книги - 24

• 65 598
  • 676
  •   2
Отговори
# 630
Гледах я в книжарницата и доста се чудех дали да я купя. Ще се радвам да споделите как върви повествованието

# 631
  • Пловдив
Гледах я в книжарницата и доста се чудех дали да я купя. Ще се радвам да споделите как върви повествованието

На мен ми беше много интересна. Прочетох я за два дена - вървеше ми като масло 🙂

# 632
  • София
От книжното изложение във Варна. 😊

# 633
# 634
# 635

Книгата на Джоан Харис се явява продължение на Джентълмени и играчи и Различен клас. Поне според корицата 😊

Другият автор е непознат за мен, но анотацията ми напомни за "Моите приятели" на Бакман. Ще видим дали ще ми допадне този скандинавец.

# 636
"Тясна врата" беше за мен мега-разочарование.. Още не мога да ѝ я простя на Джоан Харис! Мисля,че окончателно ме загуби като фен! Не бих дала вече и 0.50 ст. (0.977915 евро) за нейна книга! Така както не мога да простя AJLT (продължението на "Сексът и градът").
Просто трябваше да спре подредицата с "Различен клас". Кому са нужни всякаквите небинарни идиоти и политкоректни извращения??? Rolling Eyes
Слава Богу, ерата на клоуна Байдън отмина и вече човек може да не се свива от срам, че е БЯЛ, НОРМАЛЕН И ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН!

# 637
# 638
  • Бургас
Ето това бижу ми подариха днес!❤️ 🇧🇬

# 639
от днес:

от петък:

# 640

И чакам това на приордър

# 641
# 642

Силно се надявам “Куклата” да оправдае очакванията ми.

# 643
# 644
И от днес

Издава се от музея в Дряново, включва много снимки и съхранени планове на негови проекти. Предстои да оценя текста, но предвид, че авторът е от музея, вероятно е добър

Общи условия

Активация на акаунт