Новите ви книги - 24

• 72 850
  • 732
  •   2
Отговори
# 645
# 646
# 647
За размяна:

# 648
  • Чукарландия

За размяна, ето тук:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1586054
🤗

# 649
Извинявам се, объркала съм темата.

# 650
  • Някъде там
Нова книжка за малката ми дъщеря
Малко съм предубедена, че може да не ми хареса, не е с висок рейтинг в https://www.goodreads.com/book/show/139391940-the-pumpkin-spice-caf .

# 651
# 652
# 653
Доволно от Алея на книгата:

За мен само една, че съм на шопинг диета...

# 654
# 655
# 656
Новите придобивки от Алеята на книгата за мен и щерката. Останах с много добри впечатления като цяло, с малки изключения.
Два поредни дни ходих, като единият ден беше изцяло планиран за детските книжки на есенна тематика. ИнфоДар ми станаха много симпатични. Много разговорлив беше мъжът на шатрата. Разказа ми, че предстои да издадат цялата поредица от "Приказки от Лисичата гора", която между другото е с прекрасни илюстрации. За текста нищо не мога да кажа, защото все още не сме я прочели. Поредицата "Под къпиновия храст" също е много красива, но тя не е от новите. Оригиналната история за мечето Падингтън я търся от много време и из сайтовете е изчерпана, но на шатрата я има с цена 13 лв. Човекът каза, че ще я преиздават, но ще е на по-висока цена.
Жената, която работи на шатрата на ИК Кибеа също ми направи много добро впечатление. Взех само книгата за Мортина, а тя напълни торбичката с всякакви дребни подаръци, между които картичка на Мортина, брошурки, талон за отстъпка от сайта за 25 % и книгата "Две момичета, часовник и килната къща" на Майкъл Пуър. За книгата-подарък говореше много разпалено. За тийнейджъри, като ги насърчава да мислят за връзката между реално и невидимо, минало и настояще.
От "Сиела" взех двете последни книжки на Капмело и по-старата "Есента и таралежчетата". Останалите съм ги купила. Красиви са илюстрациите, но стиховете поне на мен не ми харесват много. Не съм голям фен на Сиела, но явно съм от изключенията. Най-много хора имаше там, като 90 % от тях купуваха книгата "Кафене „Пъмпкин Спайс“. Предполагам основно заради корицата (която наистина е много красива),защото коментарите и рейтингът ѝ в Goodreads определено не говорят за нещо особено качествено. Ако толкова много ми се прииска да я прочета, съм сигурна, че съвсем скоро ще се появят много обяви в ОЛХ на разочаровани читатели.
Като фен на Питър Мей най-много се вълнувам за "Черната къща".
Книгата на Иън Макюън - "Изкупление" отдавна искам да я имам, защото много ми беше харесал филмът. Много книги имам от тази поредица на Колибри, и не мога да разбера, какво ги прави толкова скъпи. Лошо оформление и хартия, грозни корици. Старото издание ми харесва повече, но е изчерпано, и на Книжен Пазар върви по 90 лв.
За последната книга на Тейлър Дженкинс Рийд "Атмосфера"  от издателство "Intense" много се двоумях. Връщах се два пъти до шатрата и все пак я купих. Не си падам много по романтичните истории между жени (с изключение на "Каръл" на Патриша Хайсмит), но реших да ѝ дам шанс.
Имах набелязани още заглавия, но няма нищо спешно. Все пак предстои Коледния панаир на книгата.

Украсата на първата снимка е дело на детето Simple Smile

# 657
  • София
Разкошни придобивки! Хората от Кибеа са наистина много мили. И ние всеки път си тръгваме с подаръчета, Мортина е любима на моята щерка, имаме чаша, значка и тн.
Аз скромно:

Тръгнах за едни книги, прибрах се с други....
От игра на Лемур в Инстаграм си спечелих книга по избор. Взех си "Добруджанският феникс". Simple Smile

# 658
# 659
Биле, сърдечни благодарности! Ще закупя есенните книжки на сина ми! 🍂❤️ Благодаря, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт