Новите ви книги - 24

• 73 020
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Днес пристигна последната на Исабел Алиенде, поръчана от сайта на издателството на пре-ордър, с безплатна доставка и отстъпка. Колибри са чудесни, както винаги.
"Името ми е Емилия дел Валие".
Направо я започвам 😊

# 481
  • на последния етаж
Нещо са променили сайта на Колибри и не мога да вляза в профила си, въобще не разпознава мейла ми. Имате ли такъв проблем?

# 482
Лита,
след като обновиха сайта, просто затриха всички съществуващи профили на клиентите си и пратиха мейл с молба да си направим нови. Така че трябва наново да се регистрираш.

# 483
  • на последния етаж
Много благодаря, Rayna13! Hug
Регистрирах се отново, но вече няма поле за 5% отстъпка с ВИП картата. Тази отстъпка отпадна ли?

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 19:31 от Лита

# 484

Това е моята нова книга
#BGMammaЧете

# 485
Много благодаря, Rayna13! Hug
Регистрирах се отново, но вече няма поле за 5% отстъпка с ВИП картата. Тази отсъпка отпадна ли?
Копирам от мейла, който получих при обновяването на сайта
Промоционалният код за допълнителна отстъпка от 5% занапред ще бъде унифициран и за да го използвате, следва да въведете: promo5. Кодовете, използвани в процеса на поръчка от предходния сайт, вече не са валидни.

# 486
Здравейте, нова съм в темата, но да покажа и аз нова книжна придобивка. Истинско полиграфическо произведение на изкуството, бижу! Това за оформлението. Трилогия във футляр, всяка с цветни порезки, разделител и пълноцветен лейаут. За съдържанието, до средата на първата част съм. Засега е добре.
серия "Проклятието на Воронина", автор Цветелина Владимирова, изд. Ориндж Букс. Юбилейни издания по случай 10 -годишнина на поредицата.

# 487
Купих си "Хипи" на Пауло Коелю.
На нощното шкафче седят и няколко  книги на Кристин Хана. Смятам да ги започна наведнъж...типично в мой стил Grinning
#BGMammaЧете

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 21:28 от The Queen1

# 488
# 489
Доволна съм от отстъпките и се изкуших да направя няколко поръчки, нищо че предната от Ozone още не е пристигнала, вече чакам втора ...

От Colibri

И скромно от Benitorial

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 12:58 от Louren

# 490
толкин ми е любим и изчитам всяко негово произведение #BGMammaЧете

# 491
Днес падна голям пазар на книги, имам още за купуване, но ще чакат следващо намаление Stuck Out Tongue
Голямо сравняване падна на цените и затова разпокъсах поръчките си...
Та-даамм...

Поръчка от озон:

От AMG:

От Хеликон:

#BGMammaЧете

# 492
Днес накупих доста книги от физическата книжарница на "Хермес". Основно заглавия, които съм чела, но искам да имам като книжно тяло
Иначе направих голяма поръчка от ozone.bg - най-добрите! Винаги точни и коректни! Очаквам с нетърпение!
#BGMammaЧете

# 493
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като гореща вода за шоколад
Изчезването на Стефани Мейлър
Записки от Шато Лакрот: Резиденция “Злокучане”
Записки от Шато Лакрот

Колибри с намаления покрай панаира. Общо ми излезе 57 лв с доставка на адрес.

# 494
  • Враца
Последните, които пристигнаха са "Безразсъдна" на Лорън Робъртс и "Гладът на боговете" на Джон Гуин. Поръчала съм и "Живак" на Кали Харт и на Кариса Броудбент "Погубването на вампира завоевател". Набелязала съм си още доста заглавия, но изчаквам да видя ще успея ли да отида до София за панаира на книгата или ще поръчвам пак онлайн

#BGMammaЧете

Общи условия

Активация на акаунт