Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 190
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Съжалявам, момичета, за отрицателните резултати Broken Heart
Тази сутрин прокървих леко и малко се уплашиш и малко се зарадвах, може би е имплантация...
Бързо взех теста от шкафа и...

Днес ми е 8-ми ден, има ли смисъл да ходя за кръвен въобще?
8ми на колко дневни? Винаги има смисъл от кръвен. Няма как да не правиш кръвен при инвитро, защото само на база кръвен биха ти спрели лекарствата, ако е (-).
По-скоро няма смисъл от пиклив тест.
Успех! 🍀

# 136
Тази сутрин прокървих леко и малко се уплашиш и малко се зарадвах, може би е имплантация...

Аз на 9-ти ден от трансфера прокървих и също си направих тест, но ми отчете втора, но беда черта! На другия ден и кръвния потвърди! Според мен си пуснете кръвен!

# 137
Към момичетата, които повече четат проучвания и изследвания: знаете ли какви добавки трябва да се пият за увеличаване енергията в митоходриите- било на Я, било на ембрионите? Имам много трансфери, но 2 от тях са с 4ВВ ембриони след ПИД. Правени всички биопсии, лепила, хистероскопии преди трансферите- точно с идеята за перфектна среда при перфектни ембриони. Докторът изказа съмнение, че причината за липса на имплантация е или в средата или в липсата на енергия в митохондриите, която не му позволява да продължи да се развива.

# 138
Ive23 прочети в тази статия, всички добавки са описани https://www.tcimedicine.com/amp/mitochondrial-health-nutrition-s … egies-supplements
До колкото си спомням в други форуми, ако комбинираш 3 от тях се получава бустер за митохондрии.

# 139
Към момичетата, които повече четат проучвания и изследвания: знаете ли какви добавки трябва да се пият за увеличаване енергията в митоходриите- било на Я, било на ембрионите? Имам много трансфери, но 2 от тях са с 4ВВ ембриони след ПИД. Правени всички биопсии, лепила, хистероскопии преди трансферите- точно с идеята за перфектна среда при перфектни ембриони. Докторът изказа съмнение, че причината за липса на имплантация е или в средата или в липсата на енергия в митохондриите, която не му позволява да продължи да се развива.
Ако имаш възможност, си поръчай от Турция Омепа - убикванол с омега

# 140
Аз препоръчвам Омепа от Турция и към него Убиквинол от 200мг на Натурал Фактор. Това вече ще даде енергия на клетките. 🍀

Не знам защо изобщо правите уринарни тестове след трансфер.....напълно безсмислено е. Задължително се пуска кръвен! Вече за спомен може да се направи и уринарен при положителен резултат. Успех!

# 141
Аз също съветвам за кръвен.

# 142
Момичета, понеже стана въпрос за Убиквинол - аз го спрях след пунцията, а след трансфера забравих да питам дали да подновя прием.
Та вие пиете ли го след трансфер?

# 143
Няма смисъл да се пие след трансфер.

# 144
Здравейте, дами, на 5-ти юни направихме свеж трансфер на 3 броя 5-дневни ембриончета. Морфологично качеството им не беше задоволително, затова върнаха и 3-те. От клиниката искат да направя кръвен тест на 15-ти юни. Виждам, че доста от дамите тук правят и по-ранни кръвни тестове, за да проверят, дали изобщо има имплантация. Утре би бил 7-ми ден без да броя деня на трансфера. Удачно ли е да пусна кръвен тест? От клиниката са против ранното тестване дори и с кръвни изследвания.

# 145
И аз съм с такива мисли, моят беше също на 5-ти,  но ЗЕТ - едно 5 дневно. В моята клиника също не съветват за по-ранен тест. На мен са ми дали дата 17-ти за първи ЧХГ.

Здравейте, дами, на 5-ти юни направихме свеж трансфер на 3 броя 5-дневни ембриончета. Морфологично качеството им не беше задоволително, затова върнаха и 3-те. От клиниката искат да направя кръвен тест на 15-ти юни. Виждам, че доста от дамите тук правят и по-ранни кръвни тестове, за да проверят, дали изобщо има имплантация. Утре би бил 7-ми ден без да броя деня на трансфера. Удачно ли е да пусна кръвен тест? От клиниката са против ранното тестване дори и с кръвни изследвания.

# 146
И аз съм с такива мисли, моят беше също на 5-ти,  но ЗЕТ - едно 5 дневно. В моята клиника също не съветват за по-ранен тест. На мен са ми дали дата 17-ти за първи ЧХГ.

Аз винаги съм пускала кръвен тест на 8ми ден, ако е положителен ще повторите след 2 дена заедно с Прогестерон. Успех! 🌸

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:46 от sunflower_22

# 147
Излезе резултатът от кръвния, който потвърди Pensive

Ще си поплача днес докато го приема и ще продължим напред.

Имам ясни пмс и вероятно още днес ще ми дойде, и по календар е за днес. Много странно предвид прогестерона, който приемам...

Успех на всички, моля ви пуснете няколко последователни положителни теста за да оправим настроението в групата Flowers Four Leaf Clover

# 148
ВиРи, много съжалявам! Прегръдки и сила. Ще се получи, няма къде да ходи!

sunflower_22, имайки предвид липсата на КАКВИТО и да било симптоми чак ме е шубе да ида. Аз съм с дълъг цикъл (33-35 дни), смешното е (док. каза, че всичко е наред и нямало проблем), че деня на очакван МЦ и деня за първи ЧХГ е една и съща.

Излезе резултатът от кръвния, който потвърди Pensive

Ще си поплача днес докато го приема и ще продължим напред.

Имам ясни пмс и вероятно още днес ще ми дойде, и по календар е за днес. Много странно предвид прогестерона, който приемам...

Успех на всички, моля ви пуснете няколко последователни положителни теста за да оправим настроението в групата Flowers Four Leaf Clover

# 149
Little Sparkle, утре те чакаме с хубави новини! ☺️🍀❤️
ВиРи, много съжалявам. Прегръдки и пожелавам успех от сърце следващия път! Аз и в другата тема ти писах, но нека и тук да ти пожелая успех ❤️

Общи условия

Активация на акаунт