Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 100
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Mariya M. - много се радвам и тихо честито! 🍀❤️
Да не би първите два теста да си ги пускала в различен час и да не е имало пълни 48ч между тях? Четох назад постовете ти - не беше напълно удвоено ЧХГ, но беше много близо, а сега изглежда чудесно.
Иначе и аз съм за момченце, както Кактус е написала. Чувала съм същата теория Wink

# 511
Mariya M. - много се радвам и тихо честито! 🍀❤️
Да не би първите два теста да си ги пускала в различен час и да не е имало пълни 48ч между тях? Четох назад постовете ти - не беше напълно удвоено ЧХГ, но беше много близо, а сега изглежда чудесно.
Иначе и аз съм за момченце, както Кактус е написала. Чувала съм същата теория Wink
Благодаря Ви момичета, ще видим как ще се развият нещата, и трите ги давах в час с плюс минус 30 мин разлика .. спазила съм правилото.

# 512
Момичета, според Вас кога е нормално да бъде първият преглед за установяване на бременност? Насрочиха моя за 25-ти, но това са 26 дни след трансфера и близо 20 дни от положителния тест. Не е ли важно да се уточни вътрематочна ли е по-рано. Не говоря за сърдечна дейност, наясно съм, че затова се изчаква..

# 513
Преглед имах 10 дни след положителния резултат, който потвърдих на 12-ти ден. Докторът искаше да имам завършени 6 г.с.

# 514
Моят първи преглед беше 10 дни след положителния тест в 5+3 (20 дни след трансфер). Следващия преглед беше  в 6+4 за установяване на сърдечна дейност.

# 515
Моя доктор настоява на 10ти ден след положителен тест, което е 17ти ден след трансфер на бластоцист. Понеже ще съм в Гърция на море, много настоя да отида там на преглед, за да се установи гестационен сак.

# 516
В Надежда обикновено записват 2 седмици след + тест, който би следвало да е на 12 ден  след трансфер (е аз подраних малко), та реално са някъде 25 дена да.

# 517
Мен ме извикаха 10 дни след положителнкя резултат. А аз направих кръвен тест на 8 ден след трансфера.

# 518
Здравейте, момичета. Някоя от вас да има сърбеж при поставянето на Утрогестан вагинално?

# 519
Не трябва да има сърбеж. Може да е инфекция(замърсяване), алергична реакция... Отидете в понеделник на лекар.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:21 от anichka.bs

# 520
И трите пъти ме викаха 10 дни след положителен тест или 20 от трансфера.
Първият път не се видя сърчице, вторият се видя, сега съм на 19 ти да видим 😊

Момичета, според Вас кога е нормално да бъде първият преглед за установяване на бременност? Насрочиха моя за 25-ти, но това са 26 дни след трансфера и близо 20 дни от положителния тест. Не е ли важно да се уточни вътрематочна ли е по-рано. Не говоря за сърдечна дейност, наясно съм, че затова се изчаква..

# 521
Записвам се 4ден след трансфер на един 5дневен ембрион след ПИД. Това ми е 6ти трансфер и отново търся надежда в някой симптом, който разбира се нямам Simple Smile ама лудост какво да се прави. Все пак мисля стриктно да си чакам до 10ти ден за кръвен тест. Успех на всички

# 522
Здравейте, дами!
Днес ми 17ти ден от ЗЕТ (2бр на 5д), имам положетелен тест, но от вчера гърдите ми не са напрегнати (само зърната ми са чувтвителни) и тази сутрин получих кафяво зацапване(еднократно). И се притесних и си пуснах отново едно чхг. На преглед съм на чак на 27ми. Какво мислите, трябва ли да се притеснявам?
ЧХГ
10ти ден - 325mUl/ml
14ти ден - 1389mUl/ml
17ти ден - 7382mUl/ml

# 523
Здравейте, дами!
Днес ми 17ти ден от ЗЕТ (2бр на 5д), имам положетелен тест, но от вчера гърдите ми не са напрегнати (само зърната ми са чувтвителни) и тази сутрин получих кафяво зацапване(еднократно). И се притесних и си пуснах отново едно чхг. На преглед съм на чак на 27ми. Какво мислите, трябва ли да се притеснявам?
ЧХГ
10ти ден - 325mUl/ml
14ти ден - 1389mUl/ml
17ти ден - 7382mUl/ml
Можеш да отидеш и утре на преглед.
Принципно и аз имах кафяво, но причините може да са много. До 27ми е бая чакане.

# 524
Здравейте, дами!
ЧХГ
10ти ден - 325mUl/ml
14ти ден - 1389mUl/ml
17ти ден - 7382mUl/ml
Можеш да отидеш и утре на преглед.
Принципно и аз имах кафяво, но причините може да са много. До 27ми е бая чакане.

Свързах се с лекаря си и каза да отида този петък. Надявам се всичко да е наред! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт