Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 623
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Ходя си бяла аз…и като казвам бяла (косата ми е на 70% бяла). Стигнах до 16та гс, което означава, че от около 3 календарни месеца и половина не съм се боясивала. Не съм се престрашила за боядисване, та дори и с безамонячна.
Може би след 24та гс живот и здраве.
Гел лак също не бих си слагала.
Не съм фен на подобни рискове, та дори и да няма научни доказателства за вредата им.

# 166
Аз не съм спирала да се боядисвам. Вчера бях на фризьор. Боядисвах се и когато бях бременна с първото си дете. Гел лак отдавна не слагам.  Сега съм в 9гс +.

# 167
Jakito, според маникюристката ми и лекаря ми няма с какво да навреди. По-скоро би ме притеснило, ако в салона не се спазва достатъчна хигиена и не се стерилизират добре инструментите, затова следете за тези неща.
Колкото до боядисването, през цялата бременност се боядисвам с безамонячна боя.
Поддържаният външен вид си е важен, според мен поне, но естествено всеки има право на лично мнение Simple Smile

Не съм спирала с гел лака през цялата бременност (в осми месец съм сега). Но още в първите седмици казах на маникюристката ми, че съм бременна, за да го има предвид и всичко да е безопасно.

То по скоро заради вредните съставки в него ми беше интересно.

# 168
  • София
Аз поднових боядисването след 12г.с., а гел лак също бих правила пак, но ноктите ми растат със скоростта на светлината сега и просто не виждам смисъл 😀

# 169
Аз също имах такива въпроси и ги отнесох директно към док., след трансфер съм в момента.

Неготово мнение е, че боя без амоняк е за предпочитане. За лак: по възможност хипоалергенни марки ( аз такива си използвам по принцип).

Моят съвет обаче е: Кой както си го усеща!

# 170
Поговорете с фризьор за безамонячните бои колко са "безвредни". Ако искате безвредна - не се боядисвате. За да се задържи пигментът има химия в нея. Професионалните бои са в пъти по-добри, защото се задържа пигментът само на косъма и не навлиза в кожата. Има статии, има специалисти...

# 171
Момичета, днес ми е ден 6 след трансфер на едно 5-дневно бластоцистче. Сутринта ми се появи кафяво зацапване. Четох, че се случва, не се усили цял ден. По-притеснително ми е, че и коремът ме заболя доста (като преди цикъл), та чак и кръста.
Някоя от вас със сходна симптоматика би ли споделила колко време продължава всичко това и дали има шанс за положителна развръзка все пак?
Кръвният тест ми е за след 4 дни.
Благодаря!

# 172
Момичета, днес ми е ден 6 след трансфер на едно 5-дневно бластоцистче. Сутринта ми се появи кафяво зацапване. Четох, че се случва, не се усили цял ден. По-притеснително ми е, че и коремът ме заболя доста (като преди цикъл), та чак и кръста.
Някоя от вас със сходна симптоматика би ли споделила колко време продължава всичко това и дали има шанс за положителна развръзка все пак?
Благодаря!

И на мен днес ми е 6-ти ден след трансфер на бластоцист ☺
Нямам зацапване, но имам усещания като менструални болки. Vanesa_georg, твоето може да е имплантационно зацапване 🤗

# 173
Благодаря ти за отговора. И аз реших да допусна, че е имплантационно зацапване, но болките съвсем ме притесниха. Надявам се да преминат. Стискам палци и на теб за хубави новини! 🍀

# 174
При мен имаше такива преживявания при успешния ми трансфер. В следващите седмици хем се притеснявах заради болките, хем в дните, в които нямаше помен от тях, сърцето ми се свиваше, че нищо не усещам и се чудех дали мъничето все още се развива. Дано е било имплантационно кървенето и всичко да е признак за успех и при теб! Много стиснати палчета! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря!

# 175
Ванеса, аз имах розово зацапване от ден 6 или 7 (не помня вече), което продължи няколко дни и след това положителен тест с хубаво ЧХГ. Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 176
Благодаря ти за отговора. И аз реших да допусна, че е имплантационно зацапване, но болките съвсем ме притесниха. Надявам се да преминат. Стискам палци и на теб за хубави новини! 🍀
Аз също имах такива болки при успешният ми трансфер, даже бяха толкова силни, че бях сигурна , че е неуспешен. Доктора ми каза 3х1 но шпа. Успех 🌸

# 177
Много ви благодаря, момичета Heart
Вчера пих 2 пъти по 2 но шпа. Днес засега няма зацапване и болките са леки. Дано да се е разминало, защото наистина по едно време и аз помислих, че тези силни болки са от идващ цикъл.
Стискам палци скоро всички да имаме хубави новини Heart

# 178
Здравейте момичета, минавам да споделя хубави новини. Днес бях на първи преглед 6с+2д и видяхме ембрионче и сърчице. ❤️

Аз бях малко като гръмната по време на прегледа, защото последната седмица изкарах вирус с температура 3-4 дни, след това онзи ден имах леко розово зацапавне, тази сутрин пред кабинета също видях, че имам малко и няма да ви казвам какви мисли ми минаваха през главата.

Не съм си и представлявала, че всичко се вижда така добре със съвременните ехографи 🥰

# 179
Здравейте,
11ти ден /5 дневно ембрионче/чхг 22.09
13ти ден чхг 50.61
15ти ден чхг 89.98 и прогестерон 36.22ng/ml
Искат в понеделник пак да пусна и според док всичко е ок , но аз съм на тръни. Прогестерона в норми ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт