Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 221
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, моля да дадете мнение, нисък ли е за 11 ден на петдневен ембрион.

Моя на 7 ден беше 34. На 9 ден 68. Така че чхг при всеки е различно. Вижте дали след 2 дни ще се удвой това е важното

# 466
Важното да се удвоява следващите дни 😊

# 467
Добре е, пусни след ден два и виж как расте. Когато бях бременна със сина ми на 7 ден ми беше 35, след два дни 100 и нещо. Сега на 7ми ден ми беше 124. Явно зависи кога точно се имплантира. Предния път с ниското ЧХГ явно е настъпила по-късно имплантацията. Вероятно и при теб е така. Стискам палци, всичко ще е наред 💙

# 468
На 10-11-ти ден е добре да е трицифрено число, но най-показателно са 2 изследвания като при повторното имаме удвояване или по-висока стойност.

# 469
Не е фалшив, разбира се. Честито Simple Smile
Мимоза, какво стана с теб, има ли развитие по въпросите, които те тревожиха?

Мен направо вече ме е срам да пиша.
Пуснах хормони на ден 11
Ясно ми е, че означават че ову не е имало.
Писах на лекарката, тя ми каза, че деня който е прецениля е коректен за мен и това което е видяла на видеозона, имайки предвид че бях със ЗОЛАДЕКС и нямах цикъл 72 дни
Успокоих се
Викам окееееей
Малко по-кротко
Нещата ще се случат имай вяра
Ооообаче все пак викам я дя видя пък с лентички какво ще излезе
Почнаха едни болки в неделя
И днес ми излезе + тест на лентички за овулация. (Ден 14)
Писах й пак, каза ми да ходя дя кръвен да видим. Иначе вчеря послушно си бях била вече първя доза пролутекс.
Отидох в лаб, дадох кръв, казаха резултат след 16:30. Звъня в 17ч
Нямало да имам резултат днес, нямали ВОДА, а тя била нужна за апарата (за пръв път чувам)
И като започнах да се смея…
Няма такъв карък просто
Лекарката леко ми се напрегна, донякъде е правя, донякъде не,
Тя усеща, че съм мнителна и едва ли не нейното мнение не го взимам предвид, но….. как да не бъда?
Уж минала ову на ден 10
Аз съм убедена, че беше днес 14, мен ме боли трудно се пропуска болка 24 часа
Ако е днес, аз вече бях сложила прогестерон ?
Това пречи ли на ову?
Деня пак ли остава петък за трансфер?
Или се мести с един ден?
Не помня вече дали го четох или лекар го е казал, че при зет прозореца за трансфер е между 16-21 ден и всичко зависи от лигавицата…
Тотална каша ми е
Все е било зле и объркано ама такова нещо нито съм изживявяля, нито съм чела…

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 00:34 от Mimoza88

# 470
На 10-и ден е хубаво да бъде трицифрено число, при мен беше 400+. Това обаче не означава, че по-ниска стойност не би довела до успешна бременност. Все пак последете след 48 часа. Предходната ми бременност стартира с 80, след 48 часа 189, но след това започна да спада.

# 471
Не е вярно, че това е имплантационният прозорец 16-21 ден....както казах и доста по-рано, може да е дори 14ти ден, 30ти ден, че и 40ти ден, като всичко зависи от настъпването на овулацията. Аз пак ще се повторя, че не бих направила трансфер без овулация да е доказана с ехограф+хормони. По-добре отложи трансфера. Ти си знаеш колко ти е коствало да имате тези ембриончета, би ли ги рискувала? Иначе, ако наистина си имала овулация в понеделник, трябва трансферът да е в събота. Много нисък ми се вижда естрадиолът, трябвало е на 13ти ден да те види пак+хормони....Следващия цикъл настоявай за Естрофем, че тази лекарка една овулация не може да проследи.

# 472
На 10-и ден е хубаво да бъде трицифрено число, при мен беше 400+. Това обаче не означава, че по-ниска стойност не би довела до успешна бременност. Все пак последете след 48 часа. Предходната ми бременност стартира с 80, след 48 часа 189, но след това започна да спада.

Ами при всеки е различно. Както дадох себе си за пример моя първи чхг тест беше 33 на седми ден, последва 67 на 9 ден. При някой още на 9,10 ден е към 400,500.

# 473
Не е вярно, че това е имплантационният прозорец 16-21 ден....както казах и доста по-рано, може да е дори 14ти ден, 30ти ден, че и 40ти ден, като всичко зависи от настъпването на овулацията. Аз пак ще се повторя, че не бих направила трансфер без овулация да е доказана с ехограф+хормони. По-добре отложи трансфера. Ти си знаеш колко ти е коствало да имате тези ембриончета, би ли ги рискувала? Иначе, ако наистина си имала овулация в понеделник, трябва трансферът да е в събота. Много нисък ми се вижда естрадиолът, трябвало е на 13ти ден да те види пак+хормони....Следващия цикъл настоявай за Естрофем, че тази лекарка една овулация не може да проследи.

Минала е, очевидно.
Не може с естрофем, нарочно съм без него, той провокира аденомиозата, а тъкмо я “потушихме” със стопираща инжекция золадекс преди 2м

# 474
Овулацията все още не е минала или ще е всеки момент, пусни утре пак хормони и отиди при някой АГ, за да визуализира жълто тяло. Може да направите другия месец трансфер с Летрозол, той много добре повлиява естрогеновата доминантност. Кой диагностицира аденомиозата?

# 475
Извинявам се за въпроса може да е глупав но защо не де прави трансфер без овулация ?

# 476
Извинявам се за въпроса може да е глупав но защо не де прави трансфер без овулация ?
Когато се прави трансфер на естествен цикъл, трябва задължително да има овулация и хормоните да са добре. Все пак нали, ако жената няма овулация, няма как да забременее. С трансфера на ЕЦ се стреми да се постигне забременяване възможно най-близко до естественото. Ако няма овулация няма как матката да е благоприятна среда за ембриона.

# 477
Здравейте момичета, следя отдава темата, до сега не съм се престрашавала да пиша. Нашата история е от дългите, диагностицирана съм с ендометриоза, като изключим това останалите ни изследвания са добре. Предстои ни опит номер 4, имаме останали две замразени ембриончета. За първи път обаче ми изписват Естрофем, плаши ме дозата 3 пъти на ден по 1 таблетка. Някоя от вас приемала ли е Естрофем в такава доза?

# 478
  • София
Споко. Моята доза беше 3х2, после я намалиха на 3х1. И аз имам ендометриоза. Трансферът е успешен. Simple Smile Скоро ще раждам.

# 479
Yuli97, аз бях на 3×1тб. и това не е висока доза, не се притеснявай. Успех ти пожелавам от сърце! 🍀☀️❤️

Общи условия

Активация на акаунт