Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 692
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София/Севлиево
Той ме харесва с рокли и поли,просто да не са бели и да нямат никакво прозиране(също да не са твърде крещящи,но тези последните и аз не ги харесвам).Като се запознахме преди 20 години нямах нито 1 рокля или пола в гардероба ,днес съдържанието му е около 80% от такива дрехи...

# 2 191
Аз дадох само пример с мен и полите и роклите.Става въпрос, че не бива цял живот да се съобразяваме прекалено с останалите.И да прозира- ми ок, хора сме, тяло има отдолу.Няма нищо лошо, когато не е пошло.Аз самата се притеснявам ако дреха ми прозира от кръста надолу, ММ смята, че е супер 😀

# 2 192
  • София
Разбрахме ние, но даваме пример как е при нас.
Моят няма никакви претенции дали да прозира или не, аз също. Нито нагоре, нито надолу, не ме тревожи да се вижда презрамка на сутиен или самият той под дрехата. Но да кажем, че аз съм изключение. Мен вече ме притеснява дължината на дрехите, той ме иска с късо, опитах се да ходя с цял бански, не ми дава. За дължината няма да се съобразявам, за банските ще нося и цели и половинки. Но си има мъже, които са по-консервативни, разбираемо е.

# 2 193
Чета ви през пръсти, че сме пак на път (Австрия ми дойде твърде мъглива след хийт уейва и се тръшнах да посрещнем 4 Юли в Италия), но току що подложих ММ на кръстосан разпит дали ме одобрява в бяло и в какво ме харесва повече - рокли или панталони. След като го въртя и усуква 5 мин се оказва, че ме харесвал във всичко "ривиалинг" дъртият му развратник! След 5 дни мрънкане срещу австрийските ограничения на скоростта сега е щастлив Балканджи Йово Simple Smile))

# 2 194
Също не обичам да ми прозират дрехите, а и не е подходящо за работа. На много от прозиращите материи слагат фабрично подплата.Преди години си купих и едни рокли от зара с фини памучни подплати заради подплатите и си ги ползвам с всякакви прозиращи рокли, имам 2 бели и 2 черни с различна дължина.
Леките материи като цяло повечето прозират, за себе си открих, че с памучните подплати отдолу ми е по-леко, отколкото с по-плътна материя, която не прозира. Подплатите, които имам са прозрачни, но от напластяването на 2 плата един върху друг се получава плътността, за да не прозира.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:33 от zari65

# 2 195
Много благодаря!
В търсене съм на някакви сникърси, които стават и за рокля.

# 2 196
И аз много харесвам бели тениски и топове , както и бели маратонки ...много са ми лесни за съчетаване...Имам една единствена бяла рокля, която разхождам трето лято и съм я показвала често тук...Предната  седмица бяхме в Милано  и въпреки студената вълна там, която улучихме (за разлика оттук ) все пак успях да я облека...Там температурите  в началото бяха с близо 20 градуса по-ниски от София и на Еньовден миланките масово  си ходеха с  ботуши, ама не летни, дънкови или на дупки, а баш зимни...Интресно ми беше да наблюдавам  като пътувахме с влак за езерото Комо как всички представителки на нежния пол бяха с рокли, въпреки хладното време... Simple Smile обаче готови за  фотосесия...
И аз много забравям в последно време...дали от възраст или постефект на ковида не знам...Но за човек , който знаеше и помнеше всякакви подробности и цифри сега на моменти се чувствам неловко, особено когато децата кажат " Мамо, пак забравяш..."
И за мен е важно мнението на моите трима мъже, но повечето избирам аз  с кавото се харесвам...Често мненията са им полярни от " Мамо, така се облича едно момиче от нашия клас ( 10 клас)" до "Ама днес си като баба" (обикновено когато съм с дълги поли и рокли...) Grinning

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 16:48 от kativita

# 2 197
През лятото тези харесвам, много леки, тънки, с ортопедична коркова стелка, за съжаление сега виждам, че нещо доста малко цветове предлагат в момента. Обикновено има към 20 тина разцветки.
https://woden.com/products/ydun-icon-sneakers-coffee-cream

Този модел им е нов, но чакам повече цветове
https://woden.com/products/bjork-suede-sneakers-old-god

# 2 198
  • Mediterraneo
Само веднъж за 30 години ММ ми е казал, че не ме харесва с нещо, бяха едни обувки, оранжеви, с огромна подметка. Стигна до там, че хвърли едната Simple Smile С рокля, пола, панталон, всякакви цветове, най- вече гола, все си ме харесва.
Нова любов имам, за секунди се влюбих в Лейди Милион на Рабан, сега ходих да го взема, не издържах. Ще взема и другия, този е LM Fabulous.

# 2 199

Леките материи като цяло повечето прозират, за себе си открих, че с памучните подплати отдолу ми е по-леко...
в търсене съм на бяла и черна такива- имам само една , телесен цвят
ако сте срещали в нета- свиркайте!

ММ не ми е давал да разбера, че не харесва нещо, но и аз съм доста консервативна- не обичам да ми прозира
единствено се обажда, когато не разбира концепцията Satisfied - различни цветове обувки и чанта
или примерно, тийнките - копринена рокля и converse Sweat Smile

Тарталета Cupid
по-рано нещо споменахте gucci, flora
Скрит текст:
аз си имам скътана една - не мога да преглътна друга
години наред ми беше единственият mid season парфюм
няма го пачулито на парфюма, малко повече пудрен остава върху мен
ако някойзнае -да  ми препоръча нещо подобно Heart

# 2 200
Агент, добре дошла! 🤗 Освен, че карат бързо италианците това мигача го няма за нищо. Много агресивно карат, което не харесвам, ама кой ме пита. 😁

Нито дължина ме притеснява, нито прозрачното, но зависи къде ще ги нося. 😂 Имам прозрачно нагоре и на долу, но живеейки на морето ми позволява да ги нося. Разнасях се с виждащо се горнище на бански на плажа и покрай басейна. С рокля изцяло прозрачна на краката бях на парти край морето.
Обаче абсурд да тръгна из града така. Така че за мен зависи къде ще се носи дадена дреха. 😁

# 2 201
Cloe, точно така, ама мен и моите бутчета ме тревожат.😀

# 2 202
Cloe, точно така, ама мен и моите бутчета ме тревожат.😀
Ох, Деси ще ме умориш...аз какво да кажа. Май и мен не ми пука от прозиращо...все пак съм на морето! Wink

# 2 203
ДХЗ, я не говори глупости! 🤗Мими и ти също, не знаете какво са бутчета.

Чакам черна дълга пола, по която пощурях и въпреки че се бях зарекла да не вземам черно я купих. 😁
На пръв поглед нищо особенно, но с две дълбоки цепки от страни да се виждат бутчетата. 😂
Виждаш ли Мими предимството на морето! 🤗😁

# 2 204
За морето сте прави - дамите от курортните градове могат да си позволят далеч повече свобода в избора на тоалети.
Деси, ти пък за какви бутчета говориш!
Мен също ме притесняват прозиращи дрехи. Имам няколко подплати, но са от материи, които ми топлят, нямам такава тънка памучна, за която споменавате и май никъде не съм виждала да продават. Пепси ми беше препоръчала от Зара навремето, но открих само от памучно трико и ми се видяха плътни. Ще взема да си купя плат и да поръчам на шивачка да ми ушие.
Мм рядко харесва рокли, но  не е зор, аз също обличам веднъж на високосна. За него повечето са фермерски, учителски, за офис-лелка и т.н. Joy
Най-много харесва високи обувки с дълъг панталон с ръб, а най-малко - неща на цветчета и удобни обувки с вид на ортопедични.
Това казва, ако го питам. Хубавото е, че ако не питам, никога не се изказва и меси. Ако ще ходим някъде се интересува какво ще облека за да се съобрази цветово с мен.

Моята памет също е много зле след вируса, пия гинко.
Mamagemelar, Флора почти съм забравила как мирише, но пробвай при случай  Body Burberry или Le Parfum Royal  Elie Saab на твоята кожа как ще стоят.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 13:33 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт