Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 711
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 205
Цитат
Пепси ми беше препоръчала от Зара навремето, но открих само от памучно трико и ми се видяха плътни. Ще взема да си купя плат и да поръчам на шивачка да ми ушие.
Аз така направих, не открих подходяща готова подплата, купих мноого лек памучен плат и шивачка ми уши две подплати - една тип фуста и една тип комбинезон. Много носени от мен, даже когато подплатата на купената дреха е полиестер, нося да ми я махнат и слагам от моите, по често фустата.
Много обичам и харесвам бели и цветни летни рокли от фина материя, обикновено прозират и това е варианта, който ми осигурява собствен комфорт.

Носи ми се и си търся такава пола с напластени волани:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 14:06 от Sweta

# 2 206
Така ще направя и аз явно. Забравих да пиша, че много ми хареса дантелената ти пола от вчерашната снимка,    прекрасно ти стои!

# 2 207
  • някъде там
Да се престраша и аз, не само да чета.
Ей така съм днес, едно от любимите ми съчетания 😁

# 2 208
Силвър, мерси! Flowers Hibiscus
Направи го - няма да съжаляваш и избери някакъв универсален цвят, не снежно бяло, а леко кремаво, светъл нюд - подобен.

# 2 209
И аз забравих вчера да напиша за роклята на Клеми и на Света целия екип-пола, блуза и обувкитееее!!!(страхотни), че са много хубави.
На момента нещо си мисля да напиша за някого и после вече не помня.
Cacharell, супер си.

Днес едно мислех, то друго излезе, но ще съм така.Наготвих 1,2,3, малко разтребване и по задачи
За подплатата- наситено бежово се оказва, че най-слабо прозира под светли тъкани.Това дето е към капучино, по-тъмно:

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 02:31 от ДХ3

# 2 210
Супер си, ДЗХ Hands Plus1

# 2 211
Слънчева, лятна Деси.
Света и аз харесах съчетанието с дантелената пола много!
Кащарел, харесва ми тоалета!
ММ страшно не харесва рокли на цветя/ пази боже пък ситни и широка форма надолу. Като се спретна и пита "Ти с тая нощница ли ще ходиш на работа"?🤭
Отивам да връщам обиците!

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 15:21 от mimi.7299

# 2 212
  • София
Прозрачни дрехи нося смело, но се съобразявам къде ги нося. Харесват ми тъничките копринени ризи, които прозират.
Бели дрехи също много обичам. На Кати първата рокля е разкош. Имам подобна, но не е толкова хубава.

Цветя никак не обичам, но такива геометрични като панталона на Кашарел - много.
Деси, винаги си много барната. Супер много се възхищавам на хора, които могат да поддържат това ежедневно.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 07:27 от Harpalike

# 2 213
  • Берлин
За Мм и реакциите към облеклото ми ще пиша после.
Мина приятелка да ме види, поръчах на нейния адрес едни сникърси Тамарис, докато бях в Рим. Не се бяхме виждали и срокът за връщане мина. Много са хубави, но ми опират на операцията и не мога да ги нося. Подарявам ги, мога да ги пратя в края на месеца, когато си дойда. 40 номер, Тамарис. Ако някой си ги познае, да пише

ЕДИТ: намериха си стопанка ❤️

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 17:33 от PAPURCHE MEHURCHE

# 2 214
Papurche, много са хубави. И цвят!

# 2 215
Японски поздрави, девойки!
Много свежи дами видях! Което не мога да кажа за нас тук на 35 градуса и 70-80% влажност.
Кошмарно е постоянното влизане и излизане на 20грсдуса климатик в офиси, Метро, заведения, магазини после навън на тези условия. Когато си постоянно с мокър гръб и тн. Постоянно обличам и събличам връхна дреха. Но това е , природа.
Само широки дрехи и естествени материи са възможни. А тук се покриват и много освен това. Чадъри, ръкавици, шапки.
Малко фотки от моите нови бързоходки, с които се сдобих тук - летни маратонки. И от Гинза

Тук мисля няма нужда да пиша името

Бяхме сега на официална вечеря. Поне 9 ястия имаше, включително 1-2 си само приготвяш.
Започва се с едни дребни предястийца, фюжън салати с пушек от сух лед, много сурови рибни блюда и миди. Риба тон с размера на Т-bone steak, Едно от основните приготвихме постепенно.
Интересно преживяване по чорапи!

# 2 216
  • тук-там
Момичета, дойде роклята с панделката. Страхотна материя с пришита подплата. Чудесно изпълнение. Набързо я сложих, за да дадете мнение:

Отблизо материята:

Цветът е по-ярък.
Сандалите на Ингилиз са красиви, но с мн гладка подметка.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 23:32 от mtz

# 2 217
Mtz, роклята е разкошна и ти стои страхотно! 😍
За мен си я остави, ама къде са сандалите? 😊

# 2 218
Mtz, роклята е разкошна и ти стои страхотно! 😍
За мен си я остави, ама къде са сандалите? 😊
+1
Мариета, супер звучи всичко при теб, изключая оплакванията.Не знам защо държат такъв студ в моловете на много места.Маратонките са мн.яки.

# 2 219
Cacharel, радвам се че се показваш, блузата ти е в любим, любим цвят 💚💛

Деси 😘

За удобните обувки с вид на ортопедични и рокли на ситни цветчета тип нощница, ММ и М на Силвър и Мими играят от един отбор 😃

Cloè, нямам търпение да покажеш полата.
Черното си е черно 😎 виждаш ли?!

Маратонки за рокля ми харесва, особено градински партита дето като сложиш токчета и затъваш по моравата.
Скрит текст:

Мариета, страхотни бързоходки 😍 влюбих се, честити!
Мерси за снимките, витрините са красиви, но аз цял ден на кафета и изотонични напитки и искам да се пресегна през екрана за стека от риба тон 🙂

Мтз, роклята е много красива, плата е прекрасен, остави си я.

За Ингилиз съм малко със смесени чувства, всеки ден ходя с моите розови сандали, за 169 лв са прекрасни, но дишат прахта на новите ми Фаби, които са ултра готино преплетени, гьона е супер качествен, дебел и не се набиват краката
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт