Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 720
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 220
...
За удобните обувки с вид на ортопедични и рокли на ситни цветчета тип нощница, ММ и М на Силвър и Мими играят от един отбор 😃
...
Откакто съм с отекли крака, ММ не смее гък да каже Smiling Imp Дълга рокля на цветчета и удобни кожени сандали (или най-много ниски кецове-сникърси, аз рокля с маратонки не харесвам)...
Ако не ме харесва, да не излиза с мен, аз сама ще си красивея Joy Sunglasses

# 2 221
Мариета, Япония ми е мечта! Продължавай да разказваш и показваш.
mtz, роклята е разкош и сама по себе си, и по начина, по който ти седи.
Писали сте за бели дрехи, днес бях с дълга дантелена рокля, с подплата до коленете, с конячен колан и високи сандали в тъмно-синьо с по-светло конячени платформи.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:49 от Mometo*

# 2 222
Пенева, нещо трябва да направиш, то не е до красота, а здравословно тялото плаче и иска промяна.

Споделих че пия планински чай смес, никой вкъщи не го иска, защото От чая на мама се ходи нон-стоп до ВЦ-то 😃 правя си самомасаж на краката, че цял ден седнала и 5 км ходене или 3 км тичане всеки ден.
Не казвам че това е рецептата и ще действа на всеки, но споделям, че е много кофти да отичаш 🫤

Момето, много ми харесва роклята с този колан 🙂

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 22:01 от Al Georgieva

# 2 223
Ал, тоя чай ме заинтригува. Може ли снимка/линк?

# 2 224
Уууу, Мариета, много екзотично и интересно. Страхотно преживяване. Разказвай и показвай още! Heart Eyes
МТЗ казах ти, роклята е за теб, и цвета и модела ти стои! Heart
Моме и ти много готина в бяло и на токчета.Heart Eyes

# 2 225
Мащерка и риган от Пирин и Рила, плюс малко листа дива ягода, плюс маааалко жълт кантарион през няколка дни.
Пия по 2-3 големи чаени чаши всеки ден.
Берем по много и като изсъхне в калъфки от възглавница го държим

# 2 226
Оф, Ал, кога пък имаш време и билки да береш?

# 2 227
Оф, Ал, кога пък имаш време и билки да береш?
+ 1?
слагайте и хвощ- най-добрата билка за целта

# 2 228
  • София
Дх3 пак много ми харесва маникюра ти! Heart Eyes

Тоя дни съм късната смяна. От 15-23ч.-  канадската смяна и викам, защото третият човек в екипа е канадец.Nerd През деня съм си свободна и вече подстригах дългата коса  -сега е до раменете, та-да- бях на фризьор. През ден на фитнес ходя и са по 4 ма в залата -което е супер! Пихме капучино с щерката вчера в Кейки Бейки и хапнахме вкусните им торти -всеки път различен вкус!

Смених маникюра днес и съм ..."само цвят лилав...люляк съм...теменуга съм!" Laughing

Ходих и на фитнес! Simple Smile

Мариета в кой град си? Уф! Разбира се, че в Токио! Нали Гинза показа?! Laughing
Много готини бързоходките! Това с вечерята в типично японски стил не съм го преживявала! Много интересно! Heart Eyes

Моите хора ми предлагаха оня ден, пак за Япония да пътуваме. Има изгодни билети отново! Но, аз не искам да повтарям Япония! Виж, в Прага пак бих отишла! Innocent Европа си е номер 1!!!

МТЦ, на мен  рокличката ми е супер обикновена. Дай, гърба да видим! То, нали това беше акцента?Thinking

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 12:42 от kopche

# 2 229
Не става с чай, дами Simple Smile Търся съдов или кардиологичен проблем, след проклетия ковид, периодично ми се случва... Не е декоративен проблем, ама поне частично "крия" дефекта, докато се боря с него...

# 2 230
Е чая се бере за 1 час, през другото време ходене

# 2 231
  • Бургас/Пз
Мтз, страхотна е роклята. Няма какво да й се чудиш. Може ли да дадеш линк към нея. Много ми хареса.

Мариета, страхотни снимки.

Аз след аква аут реших да пробвам глухарчето. Май има по добър ефект и е в пъти по евтино Simple Smile

Копче, много хубав цвят на маникюр. Супер си със спортния екип. На Май протеин ли е??
Тортата е ммммм...

От десетина неща поръчани от Зара , само два топа реших да оставя

Чакам шивашката да ми скъси белия панталон и ще го пробвам с това райе Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 17:57 от ani_d

# 2 232
  • София
Копче, супер съчетание на екипа.
Ани, дънките надолу как са като крачоли? Ух, те се виждат - хубави са. Дано са и удобни за носене.
Мариета, благодаря за снимките. Япония ми е мечта, но засега не може да си го позволим.
Моите корейски клинчета пристигнаха. Имах колебания дали ще ми стане С-ката, че са им леко извратени номерациите, но са ми ок. М-ката също.
Поръчах супер базови черни сандали от Timberland, че черните чехли на платформа надали ще са ми удобни с куцото стъпало. Ортопедичните стелки се оказаха ужас за бягане и ги зарязах. Ще разчитам на умереност в скоростта и всякакви изчанчени кинези упражнения за стави и мускули. Забравям за състезания и изсилвания, поне съм яка кака буквално...

# 2 233
  • тук-там
Копче, първият топ ти стои чудно! Дай да видим прическата.
Ани, това е (на теб си в представям още по-разкошна):
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/suncoo/roklya-clarita-16996674?utm_mediu … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/suncoo/ … -clarita-16996674

Никак не е обикновена. Много е пипната. И е гъзария голяма, съчетана с подходящи обувки и чанта.

# 2 234
Поствам няколко витрини за инспо и се връщам да ви чета..
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 19:48 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт