Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 680
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 265
Бях забравила за тази тема и докато изчета последните няколко теми вие сте стигнали до 150стр.  Гледам да се въздържам от покупки гардероба ми е пълен, чанти да искаш, а за корейска козметика да не говоря - чакаме кошница с 20 артикула и не смея да натисна плати LaughingJoy
И да ви разсмея витамини Flushed
тренировка с обръч
Последно в последните месеци си купих няколко дрешки в зелено и една  чанта  в същия цвят за да могат да вървят заедно Smile, все пак съм в зеления си период Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 266
Магни, мила, минахме през този кошмар с баща ми. Втора година след операцията е и е добре.
Стискам палци на баща тида е в правилните ръце, защото диагнозата е лечима.
Кураж, ще мине!

Момичета, прекрасни, поглеждам отскоро пак темата, бях я поизоставила заради други проблеми.
Много сте стилни, както винаги и правите прекрасни репортажи от пътешествията.

# 2 267
Днес съм на един обект- апартамент на шпакловка и замазка, та съм с екип:

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 18:37 от ДХ3

# 2 268
Днес съм на един обект- апартамент на шпакловка и замазка....
Деси, поръчки ли взе да приемаш...за Бургас ще се навиеш ли? 🤣
Всички ще изпращаме положителна енергия към таткото на Магни...силни сме и ще победи! 😘

# 2 269
  • Ямбол
Магни, стискам ви палци и пращам положителни мисли! Всичко ще бъде наред!

Чакайте да ви разваля стила със сандалите, които днес си взех 😁😁😂

Скрит текст:

# 2 270
Днес съм на един обект- апартамент на шпакловка и замазка....
Деси, поръчки ли взе да приемаш...за Бургас ще се навиеш ли? 🤣
Всички ще изпращаме положителна енергия към таткото на Магни...силни сме и ще победи! 😘
🫣😅😅 На приятели ще зяпам апартамента, да дам и аз мнение, нали съм “на всяка манджа мерудия”😀.

Майола, мн са яки.

# 2 271
Ох, Деси, така ми трябваш тук! Simple Smile
Майола весели сандали, в твой стил. Wink
Хапвам веган питка с топено сирене, патладжан, печен пипер и зелени листа -  Панузо Вегетариано. Още не съм почнала да готвя в нас, но от утре живот и здраве!

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 13:19 от mimi.7299

# 2 272
  • София/Севлиево
Деси,харесвам това съчетание (и как не като е в любимите ми цветове),и веселите сандали на Майола.
И аз се сдобих с нови сандали в цвят нави и вчера се поувлякох в разходка с тях и сега имам разранено и на двата крака от каишките( а им беше третото обуване и не го очаквах).
Понеже сте сила да ви питам-има ли такова чудо като мъжки домашни чехли,но с леко надигнати пети и малка платформа (тийнът ми е с плоскостъпие, има стелка само за едното краче, защото има и изкривяване в таза и с нея ще го компенсира,но много се оплаква от болка и ми казаха да му търся такива домашни обувки,а аз идея си нямам има ли изобщо,как изглеждат и къде да ги търся).

# 2 273
Има, да, има и затворени, тип лоуфъри.Аз нося такива, за да си слагам стелките, а и за да не се пребивам, защото с класически пантофи, тип чехли, имам лоши падания по стълбите, вкл. операция.
Нещо такова ви трябва:
https://klog.bg/product/mazhki-pantofi-ara-15-29983-02/

https://m.bazar.bg/obiava-37535848/domashni-mazhki-pantofi-chehli

# 2 274
Дали няма в магазините, в които продават чехли и обувки за лекари. Има много около ВМА. Техните май са ортопедични.

# 2 275
  • София/Севлиево
Добра идея-ММ като си иде на София ще го пратя да погледне...

# 2 276
Гледам тук рокли на Макс Мара.
Скрит текст:
Как намирате съчетаването на тая? 🤔
Роклята е хубава, съчетанието е кофти, тренда с чорапи/обувки: чорапи/чехли не го харесвам.
Това съчетание ми хареса
Скрит текст:
и това
Скрит текст:

# 2 277
Света, това е друга работа. Чудя се как въобще им хрумва с ония размъкнати чорапи...! 🤣
Тая чанта как я намирате. Бабешка ли е?

# 2 278
^^^ ако я носи баба, определено! Wink

# 2 279
Магни, всичко ще е наред, както са ти писали момичетата. 🤗
Вярата е много важна, че рухне ли психически човек не е хич добре. Обгради се с хора, които ти казват, че ще се оправи, а не дано се оправи. 🤗

ДХЗ, опасна си! 😍

Мими, роклята е хубава! 😍 Чорапите не ги харесвам, на нещо като  японско ми изглежда. Обаче си трябва специфично излъчване, за да стоят добре. Поне на две дами ми хареса как им стои.

От тази вечер и при мен ще има намаление в Зара. 😁 Това, което си бях харесала купих без намаление. Сега съм сложила в кошницата едни дънки като на Ани. Пробвах ги, но абсурд да ги обуя до преди октомври месец. Една тениска с дълбоко V образно деколте и топ райе. Обожавам го това райе и геометричните фигури. Цветята май не са моето.

На Майола сандалите са много в нейн стил. Намери ли си собственик леопардовата рокля? Мисля, че на Харпа ще “заспи”. 😍
На Иваничка също, но ме съм я виждала в животински принт. И нямам идея харесва ли ѝ или не.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:35 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт