Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 704
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Бюстието е на Above the rest, старо ми е, а клина за 8 март го купувах от HM Simple Smile Този: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1115511012.html?utm_source … mage&utm_term=any

Мтц, аз харесвам роклите да са богати от кръста на долу. Ето, като последната витрина, снимана от Агента. В синьо, на моят екран. Ако те кара да се чувстваш специална, си я остави. Иначе, да. Simple Smile

Аааа, забравих да се похваля и тук с моята покупка от Зарена! Laughing
Ей, тая козирка (че... си загубих моята в Чешката бирария последният път. Тука в София):
https://zarenabags.com/collections/outlet-do-50/products/damska- … -shapka-s-kozirka

Поръчах преди малко за пръв път от Тему! Мани, сега получавам намаления на всеки 15 мин! Animal Hear No Evil

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 16:49 от kopche

# 2 236
Аз пък не харесвам роклите да са богати от кръста надолу. Една красива пандела ми е достатъчна да ми създава шик! Wink

# 2 237
Аз обичам всякакви рокли, затова и тази ми харесва много.
Богати надолу- супер, ама на  мен грам не ми отиват.

# 2 238
Аз обичам всякакви рокли, затова и тази ми харесва много.
Богати надолу- супер, ама на  мен грам не ми отиват.
То и на мен не ми отиват, но не за това. Дори на слаби и високи не харесвам волани, особено два, три реда... Simple Smile. Роклята на МТЗ е точно по вкуса ми, гладка надолу със секси цепки, а панделата е фамозна!

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 20:40 от mimi.7299

# 2 239
  • София
ДХЗ, вчера беше с богата рокля. Отива ти. Много ми хареса с нея.
Зависи какво разбираме под богата рокля.
Ужасно харесвам рокли по тялото - къси, дълги, но как се случи не знам, вече не мога да облека такава. В анфас ок, но в профил и в гръб "майко мила". Избирам прави и разширяващи се.
Те и тесните рокли могат да са богати надолу.

МТЗ, хубава си с роклята. На твоята фигура всичко стои добре.
Ох, прекрасни витрини и от Япония и от Италия. Храната пропускам Laughing

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 21:15 от asa

# 2 240
Богата рокля ми харесва пълен клош - пада красиво, стои добре, не се кълца плата/десена, но отива доста повече плат.

За роклите имам виждане, че е най-добре семпъл модел от хубав плат и да е перфектно ушита.

# 2 241
  • София
Аз пък точно пълния клош не харесвам.
Ал, и ти с твоята фигура, като МТЗ. Високи и стройни и с дълги крака, всичко може да носите.

# 2 242
  • Бургас/Пз
Мтз, благодаря много. Има 34 и съм на един клик да я поръчам.  Дали ще ми стане този размер?? Малко този розов цвят ме спира, не че не го харесвам, но не ми е от най-любимите. Принципно ми отива, но като казваш, че е по наситен и съм малко разколебана. На теб ми харесва много как ти стои високата талия, но ти си по-висока от мен.

Аз не харесвам обемни около талията и ханша рокли. Малък набор - да или пуснати по тялото. Волани харесвам много.

Харпи, дънките са широки надолу. Стари са ми, просто исках да видя как стоят с бяло и райе, затова съм с тях. Лятото обаче дънките са дрехата, към която посягам най-рядко.

Агент, много интересни моменти си запечатала.  Булката е много сладка Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 21:39 от ani_d

# 2 243
  • Русе
Аа, аз пък днес бях точно на волани. В последния момент смених няколко колана и накрая оставих този, че нямах повече време.

Момето, много ми харесваш с бялата рокля.
DX3, отново си чудесна!
mtz, изглеждаш добре!
Ани, с първия топ си супер!
Копче, много спортна! Изглеждаш много добре.
Харесвам разкроени поли и рокли. В последните години нося много бяло, основно тениски и блузи.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 18:55 от *sve*

# 2 244
Много харесах снимките от Япония, никога не съм ходила в Япония - мечта ми е!

мтз, аз харесах роклята ти още когато я показа - много е хубава, розовата рязана бродерия е разкош!

За себе си харесвам рокли, които са красиви, добре ушити, качествени и ми застават хубаво - по мен, рязани в кръста, с висока талия, с нормална, с волани без волани, изчистени, богати, всякакви - обичам разнообразието.

Аз днес с панталон Simple Smile
............

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 23:13 от Sweta

# 2 245
Гледам тук рокли на Макс Мара.
Как намирате съчетаването на тая? 🤔

# 2 246
Много сте хубави и елегантни всички. Харесах на мтз роклята, платът е чудесен - много обичам рязана дантела!
Мащерка,  див риган и кантарион и аз си бера от Пирин - то не отнема време, докато ходя го правя, но моите, с изключение на кантариона, отиват за готвене. Него слагам в зехтин и си правя мехлем за разни изгаряния.
Нещо не ми е ден днес, ужасно ми се объркаха нещата, но влизам да кажа на Пенева, че открих супер свестен и човечен съдов хирург, д-р Анастасов в к-ка "Римската стена". Ходих с подобен проблем на единия крак.
Уникални снимки от Япония! Храната леко ме ужасява, Joy но въпреки това ми е много интересно. Не съм ходила там и засега не се очертава.
Магни изчезна, надявам се са наред нещата при нея, че я мисля. Blue Heart

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 15:45 от silver pearl

# 2 247
Asa, ето това харесвам
Скрит текст:
А жълтата рокля с която беше на срещата  е много красива 💛

Мими, тази съм я пробвала, плата е твърд и като се видях в огледалото изглеждах зелена, колосана, готова за операционна сестра.
Имам подобна и я нося със сандали и чехли на ток

От на Агент витрините си харесах
Скрит текст:

без гердана

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 22:13 от Al Georgieva

# 2 248
Силвър, каквото и да, да има успешен край ти пожелавам. Татко е в болницата след операция по спешност, рак на дебелото черво. Уж без метастази, но чакам резултати от биопсията и карам на автопилот.
Всички сте толкова хубави! Много обичам да ви виждам.

# 2 249
Magni, стискам палци да е чисто и да оздравее!
Прегръдки 🤗

Общи условия

Активация на акаунт