Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 442
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 760
Магни, може с панталон /на Ани много добре беше застанал/, с пола пробвай - аз за пола глася моя, когато дойде.
Каква пола? Онагледи, че моето въображение никакво го няма. И панталони нямам. Но толкова ми хареса, че съм готова да му осигуря подходяща допълваща половинка.
Хладно? 42 на сянка, добре че съм змийска порода. 🐍

# 2 761
Аз за подобна пола го глася
Скрит текст:
става и с тип молив
Скрит текст:
Ти нали имаш дънкова молив - пробвай с нея или с други налични.
Става и с широка пола
Скрит текст:
Много съчитаем е този топ
И аз съм от змийската порода, през лятото ми е хубаво Nature Sunny

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 01:39 от Sweta

# 2 762
Пепси виждам 😘
Поздрави на Варна, морето и сините вълни!

На учениците поздравления!
И на родителите им 🙃
че се сещам как подготвях двете госпожици по математика - ем работя, ем диктувам задачи, и обяснявам, разяснявам, повтарям, абе като във вица с класната от спортното училище - дето решила да смени професията с нещо по-леко и отишла в цирка да става дресьорка на тигрите 😂
Изкараха момичетата, над 5.50 по математика.

Мими, спиралата я свалям с обикновен дегримьор на Кларанс.

Магни, честита блуза! Цвета е прелест. С дънкови къси панталонки ще е супер

Прибрах си днес от командировка, една торба бели тениски за пране и още камара дрехи.
Много е топло....

Вълни имах няколко пъти и се моля да нямам пак, че е умрешка направо 🫤
Пия всеки ден по 1 вечерна иглика, алкохол пия много рядко, спортувам, ходя много.

Ани, как без нова рокля?
Ах колко обичам рокли 👗 🩷
аз чакам
Скрит текст:
тази рокля

но в този десен

и съм леко нетърпелива, много се харесвам в зелено 💚
имам зелено коланче и чантичка

Мариета, снимката е ❤️

Q на ДиГ е прелестен първите десет минути и после изчезва, Амарата мирише на таратор върху мен и не мога да го нося, Herbae-то ми харесва, но е нетрайно и пръскам често и по много - горчива и зелена свежест е 💚
Pure Eve е прелест в горещите летни вечери.

# 2 763
Oo, много яка рокля, Ал.

# 2 764
Света, ръкавите на топа са доста по-обемни от показаните възможни комбинации и вероятността да се мине границата към натруфено не е малка. Аз поне предпочитам излишеството от плат/материя да е само в горна или долна част от тялото в съчетание с обрана пропорция. Мислех си за дънкова, но разкроена пола, може и в бяло/екрю или молив дължина под коленете, но материята да е не толкова ефирна като на топа. Много се надявам да разбираш обърканите ми обяснения защото показваш добър усет за комбинации.

# 2 765
Цитат
Q на ДиГ е прелестен първите десет минути и после изчезва,
Може, Ал - нали знаеш до кожа е, идея нямаш при мен колко парфюми са ми нетрайни, а при приятелка например измирисване нямат.

Разбирам те много добре, Магни - чудесно си го обяснила. Не можах да намеря точно същия топ, но на живо съм виждала комбинации подобни на показаните и ми хареса. Мярнах току що  идеята ти с разкроена дънкова пола на снимка - добре стоеше.
А бе виж с наличните ти поли и прецени. Според мен с дънковата ти пола молив ще застане хубаво /и със синята и с бялата/. И разбира се с дънки, както си го замислила.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 00:51 от Sweta

# 2 766
Oo, много яка рокля, Ал.
Като стане ще ви се покажа 🌿💚
Като бях в шоурума им и загледах плата на листата, отбелязах колко е красив и С.Бьорг казаха че биха могли да ушият роклята от тогавашната колекция с него и аз на мига казах едно голямо да 🙂

# 2 767
  • Sofia
Морски поздрави🥰🏖️

# 2 768
Здравейте,

От кои сутиени за рокли с гол гръб бяхте доволни?
Спомням си, че имаше препоръки, но не ги откривам ..

# 2 769
аз от никой специален сутиен не съм доволна и от един момент нататък спрях да си купувам свободни и веещи се рокли с гол гръб и ги оставих за младите момичета Simple Smile
избирам модели които или имат вградени банели, или на които мога да зашия сутиен като му срежа презрамките и закопчаването отзад и пасват добре на тялото.

Весана Kissing Heart
прекрасно

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:43 от Al Georgieva

# 2 770
Аз откачам едната презрамка и я премятам през врата. Но това става само за гол гръб като този

На пръв прочит намерих още две поли и един панталон за розовото чудо ( освен денима). След малко излизам за обяд и ще видя с какво ще се харесам.

Скрит текст:
Ал, с късите панталонки я пробвах като я взех, просто бях с тях. И да, наистина е добре. Но напоследък все тях намъквам и тръгвам.
Скрит текст:
като на виенско колело съм - ту горе, ту долу - свят ми се завива от бързо случващите се събития. С два килограма съм отслабнала - всички дънки ми висят.

# 2 771
  • Бургас/Пз
Магни, и с трите поли ще стои топа. Супер са. Дано всичко да се нарежда занапред при теб само в положителна посока.

Днес въпреки вятъра на плажа е супер. Снощи бяхме на театър, после питие с приятели и окъсняхме. Късното лягане вече не ми действа добре Simple Smile
Бях с жълтата рокля и се чувствах много добре. Това обаче , което продължава много да ме дразни при ходенето на театър освен неизключен звук на телефоните е поливането с обилно количество парфюм. При тая жега и толкова хора на едно място, въпреки че бяхме на открито на летния театър е направо непоносимо

# 2 772
Благодаря за идеите.
Всъщност въпросната рокля не е с напълно гол гръб, така че, завързах панделките около задната част на сутиен в същия цвят и нищо не се вижда Simple Smile

# 2 773
Ела, много интересен гръб. Може ли да видим цялата рокля?
Ани Heart дясната снимка е на ленен панталон. Стогодишен, но все още го нося в жегите. Имам още две поли с цветен принт. Направо няма да го събличам този топ 😀

Скрит текст:

дълги, свободни модели са

# 2 774
Ella_s, много хубава рокля!
Магни и трите комбинации ми харесват!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:30 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт