Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 221 950
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 45
Ал, чанта е голяма и практична. Плюс цвят taupe е неутрален и ще ходи на много неща. Носи си чантата, Ал. 🤗
 Аз бих я носила с късата черна дръжка само.
Ама си ме знаете, че обичам къси дръжки и за в ръка носене.
Намеря ли моята червена ще се похваля. 😁

Mtz, мерси! 🤗 Сетих се искам и плисирана дълга пола с дълбока странична цепка. Бялата има две странични, но са малки. 🙈😂

Гледала съм и двете видеа показани от Агента! 🤗 Андреа Али пусна в IG видео дето демонстрираше 2в1 молив и червило в няколко нюанса вчера или онзи ден. Знаеш ли защо преди всяко нанасяне устните ѝ са очертани с кафяв молив? Нещо ми се губи защо използва тази техника.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 20:11 от cloè

# 46
Оф, седях седях и си поръчах тази рокля, ми нямам нищо лятно в лила! 🤣

Цветът би трябвало да ми отива!

Аааа, вижте как са съчетали оная пуста синя рокля, със стилето нюд, допада ли ви?

Допълних и с тази! Вискоза е, с подплата, пише сицилиански мотив! Ал? 😁 Да не е пак онова Азулежу Wink

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 07:57 от mimi.7299

# 47
Папурче за сън ти препоръчвам капките Рескю на Бах във варианта найт.

Много хубави покупки видях на mtz, на Pinki, на cloè - Честити! Голямо вдъхновение сте! Hug

Мими
, на теб наистина ти отиват наситени цветове, както и колежките ти са забелязали.Kissing Heart На мен ми харесват и двете рокли. На първата не зная състава, втората е с много добър състав, сама ще се убедиш колко различно и комфортно се чувства вискозата. Синята рокля, която вече имаш с нюд обувки не ми харесва, някак я "забиват".

# 48
  • тук-там
Дайте релевантно видео за прикриване на паднал клепач. Нещо лесно и практично, че хич ме няма с грима.

# 49
О, Светка, аз вискоза имам..много по приятно от полиестер. Последно си купих от вискоза риза от Етере.
Къде са покупките на Пинки, аз не ги видях? Sad Някак си ми прескачат постове и връщам да търся.

# 50
Лилавата рокля е красив цвят и ще ти стои.

Синята не ми харесва със стилетото. Друго и трябва. Сандали модел като на Карън лилавите.

За паднал клепач леко тъмен молив в края на окото отгоре и отдолу и спирала. Или сенки вместо молив

# 51
Благодаря за новата тема!
За лятото дотук съм с два нови чифта Биркенщок. И трети в кошницата.
Също нови слънчеви очила.
Още зимата си взех парфюм и чанта (розова "крокодилска"), които си чакат лятото.
Както и няколко неща от Зара.
Плажна слънцезащита трябва да взема, както и цял бански (евентуално).
Честно казано, не мисля, че имам конкретна нужда от нещо. Ако видя и ми хареса (ама много да ми хареса)- ще го купя. Минала съм на стенд бай, просто съм пренаситена откъм дрехи, чанти, обувки към момента. И в същото време нося едно и също. По- скоро се предизвиквам да започна активно да нося повечето от нещата в гардероба, не само да висят по закачалки и отлежават по рафтове.
А, и две шапки New Era с козирка стоят в една кошница.

# 52
Мими, на трета страница са покупките на Пинки. Започват с много хубава червена рокля Heart

Някой да знае как се чисти и подържа светъл велур? Имам тази чанта само че от велур- бял с лек сивкав отенък. С препарати за велур не се чисти добре, прах я в пералнята - по добре стана, само че дръжките, които са кожа се пообелиха на едно две места и лесно се замърсява при закопчаването горе и ръбовете на дъното.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 20:11 от Sweta

# 53
Куфарчето за пътуване пристигна. Остава, достатъчно голямо е.
Скрит текст:
Харесаха ми на mtz покупките, но най-много това с панталона и ризата в еднакви десени. Явно харесвам такива 😊 Купих си тениска и панталон с еднакви шарки, още не съм ги обличала.
Скрит текст:
И на всички ви покупките, честити и с радост да си ги носите!

# 54
Мими, и на мен не ми харесва със стилето. Лее пък на босо… едно вече така де носеха обувки на босо. Много американско ми изглежда, Агент ще прощаваш! Но като видя американки със столчето на босо и къси рокли… най-вече по ТВ каналите.
Втората рокля в тюркоаз е…. Прекрасна! Ще светиш в нея!
Къде се контузих - ударих си пръста в една метална плоча у дома… сега отхвърлям “бумаги” цял ден.
За сън установих, че мента, глог и валериан малко ми помага.
И също лягам по гръб и дишам дълбоко и бавно.

# 55
Записвам се да следя новата тема.  Днес си купих два панталона- небрежни и ежедневни.

# 56
  • тук-там
Пинки, дънковите бермуди на Зара са трепач. Стоят като на манекена. И краката изглеждат добре в тях.

# 57
Мариетка, Света, и на мен не ми харесва, нито че са нюд, нито, че са стилето на босо!
Боже, цяла страница ми пропуснало...роклята на Веси, на Пинки нещата, на Агенката за гримосването, освен и аз да свалям видеата Папурче!
А, сега ме подсетихте, че днес си взех Метеорите. Даже не съм ги разпечатала още...Утре ще ги пробвам и като заблестяяяя 🤣. Първо над слънцезащитата, ако прави кир ефект под нея. Запазила съм указанията на Агент, Ани, Кристи! Wink

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 20:35 от mimi.7299

# 58
Al, чантата е много хубава.
Ето такива харесвам.
Големи, меки, комбинативни.
Има възможност за различни визии.
Цветът е подходящ за много други.

# 59
Аз комбинативни чанти не обичам 😀 Искам чанта и обувки за всяка отделна рокля по възможност! 🤣 Малки, различни и ярки....!

Общи условия

Активация на акаунт