Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 221 987
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 60
Аз комбинативни чанти не обичам 😀 Искам чанта и обувки за всяка отделна рокля по възможност! 🤣
Mimi, аз много обичам чанти. Слабост са ми.
Колко имам ..не знам. И едноцветни, и шарени. Мога да сменям всеки ден.

# 61
И аз обичам чанти, обаче само ги колекционирам и не ги сменям, много ми е натоварващо и все нещо забравям;)
Лятото е благодарно за комбинации с малки чанти, трябва да се поправя.

Не знам дали се справих с линка за грим за паднали клепачи:
https://pin.it/3yzCHFea6
Другият трик е да се оформят веждите една идея по-високо, за да се създаде визуално такъв ефект:

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 21:00 от tuty

# 62
Моят е толкова паднал, че няма как да изтегля там опашка.
Ал, чантата е супер, не знам какво я мислиш.
Мими, роклите са много хубави.
И на Пинки нещата също са страхотни.
Аз май отпадам за срещата за 12-и, но още не е 100%.

# 63
  • тук-там
Това с опашката не върши работа. То при паднал клепач не може и да я нарисуваш. Според мен следва да има нещо по-хитро.

# 64
  • Бургас/Пз
И аз много обичам чанти. Все ни са ми достатъчни. В момента ме е обзела музата и всяка сутрин сменям чанта. То като нося само портфейл, червило, ключове и  очила, не е толкова трудно:)

Мими, лилавата рокля е много хубав цвят. Другата също ми хареса. Синята не ми допада със стилето.

Ал, въпреки че последно време се заглеждам по малки, тази която си показала много ми хареса
Ето това са дантелените барелинки

Честити да са на всички новите придобивки

Карен, ти ще си виновна , ако не издържа и си купя розови маратонки.  Много ми хареса този Асикс.

# 65
# 66
Взех и една в жълто, оф ще има връщане пак...и оранжева, как да не я купиш като е намалена! 🤣

Ми то вие накупихте толкова неща...а аз изостанах!
Чанти и аз имам безброй, като Ани нося само 3 неща и не ме мързи да ги сменям. Simple Smile

# 67
Аз отметнах днес и златната чанта да не и се чудя Blush , та съм на финала на желанията и мисля да се поспра. Изобщо, позлатих се... Laughing При все, че си наложих да понося сребро, защото е високосна година, а ми беше хубаво да си нося и златните неща. И сега с тези златни чанти, обувки... Но просто е грехота да не нося купищата, които съм накупила, а и малко за разнообразие.
Години наред не поглеждах злато, до преди 4 години, когато си накупих куп неща и от тогава до началото на тази година, носех само злато. Обаче имам толкова много сребърни неща и си ги харесвам, че си ги нося сега. Е, няма да са в пълна хармония със златните чанта и обувки, но модните корифеи казват, че вече дори може да се носят смесено и едновременно златни, и сребърни бижута. Simple Smile

# 68
Пинки, дънковите бермуди на Зара са трепач. Стоят като на манекена. И краката изглеждат добре в тях.
Твоите! Аз си купих същите и изревах тук, че не искам да ги нося. Ще им дам шанс след малко тен, но едва ли. Не са бермудите проблем, а егн-то. Само за 3-4 години бедрата ми се свлякоха повече от лицето ми. 😢

# 69
  • Бургас/Пз
Мими избухна с рокли 🤗 Чакам да я видя с всички 🤎
Дънковите панталони на МТЗ и аз ги гледах, но реших да изчакам намалението и до края на юни нищо няма да поръчам от Зара.

# 70
  • Ямбол
Мими, докато се наканя да кажа, че синята рокля я виждам с подобни сандали. https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/sandali/jenny-fairy-ws21167-01-7 , ти вече си показала още две-тре други 😅. Лилавата е разкошна 💜, да я покажеш като дойде.

Уморена съм, а утре ме чака път (слава богу, из областта ще сме). Интересен лакмус за отношенията и характерите човешки се оказа политиката. Не че не го очаквах, но…пак ми остава един такъв горчив привкус.
Нямам фото на днешния тоалет, ама и не бях много за показване 😂.
Чека, пита ме за скандинавските марки - харесвам ги, интересни са, а и пазарувам почти на 100% от магазини втора употреба и откривам готини неща 😁. Което ми напомня, че имам една рокля на Stine Goya, която е за някоя по-висока и тънка девойка от мен. Ще я изнамеря и ще я покажа, може да допадне на някоя от вас, аз определено няма да я сложа втори път.
П.с., май беше такова като модел:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 23:06 от Майола Бени

# 71
Майолка, сандали има за роклята, крака няма...! Hug Ще я измисля, ако ли не ще я подаря!
Ани, ще се покажа само с тия, които ми седят добре, с върнатите, не! Grinning

# 72
  • София
Ал, благодаря за новата тема!

За лятото си купих от гр. Елена пореден бял ленен панталон. С колан и ластик на кръста.За справка, преди месец си купих на Масимо бял ленен. С етикет е все още. Поръчах белите дънки на Масимо и в неделя анулирах поръчката. На вълна ремонт на баня съм и имам друг фокус.

Взех и една в жълто, оф ще има връщане пак...и оранжева, как да не я купиш като е намалена! 🤣

Ми то вие накупихте толкова неща...а аз изостанах!
Чанти и аз имам безброй, като Ани нося само 3 неща и не ме мързи да ги сменям. Simple Smile
Тази оранжевата е шита в техникума по текстил, явно! Дори, на снимка не изглежда добре с тоя подгъв евтин отдолу. Мими, отказвай я навреме!

# 73
  • София
Изпуснах цялата майска тема.
Може и тази да изпусна, но време то дори за сън е малко.
Не съм си купила нищо.
Ако намеря време, ще чета.

# 74
  • Sofia
Припомнете коя беше малката ФуКла🙏

Общи условия

Активация на акаунт