Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 014
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Al, благодаря за новата тема! Аз ви чета, но време за писане никак нямам. Последните дни са ми по-заети и вечер като ви погледна, не мога да смогна да изчета всичко. И все пак - прекрасни сте!

Какво си купих аз - 2 чифта ниски сандали, слънчеви очила, един ленен панталон от НМ и май това е. Чакам Юлските намаления, защото телето скъперник в мен се обади и в момента всичко ми се вижда необосновано скъпо.

Аз заспивам все още лесно и никога сънят не ми е достатъчен, но в последните години като прекарам 6-7 часа в леглото ме заболява какво ли не. Лека и спокойна нощ на всички.

# 77
сандали има за роклята, крака няма...!
Мими, небрежно екстравагантно бих се разхождала с нещо подобно:
https://obuwki.com/bg/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B … -ayvw-8(prd=6349)
Скрит текст:
https://mes.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81 … 3%D1%88%D0%B8-446
Скрит текст:
https://www.sisi-bg.com/shoes/damski-obuvki/letni-boti-i-botushi/744b
Скрит текст:

# 78
Гледала съм и двете видеа показани от Агента! 🤗 Андреа Али пусна в IG видео дето демонстрираше 2в1 молив и червило в няколко нюанса вчера или онзи ден. Знаеш ли защо преди всяко нанасяне устните ѝ са очертани с кафяв молив? Нещо ми се губи защо използва тази техника.
Тази техника се ползва основно за увеличаване на размера и "пухкавостта/триизмерността" на устните (защото кафеникавите моливи имитират сянка, за разлика от точно матчнатите към червилото). Но Андреа освен че си увеличава и балансира горната устна спрямо долната според мен компенсира и несиметричността в устните си. Несиметрични устни е много често срещано явление (както и очи). Ето няколко примера на нейни клиентки (гримирани от нея) и на нея самата от Инстаграма и:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:35 от Agent Provocateur

# 79
Добро утро.
Новата ми шапка пасна чудесно на роклята с необичаен за мен принт Simple Smile.
Поднових си форумното червило ( в нефорумният цвят).
Agent Provocateur, ще изгледам видеоматериалите.  2-3 пъти в годината се опитвам да използвам грим в минимални количества. Поне да не върша глупости Simple Smile. Преди десетина  години три пъти гледах един клип за опушен грим, докато постигна  нещо поносимо изглеждащо... Май не съм повтаряла, но тогава се харесах...

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:16 от pep_si

# 80
Сутринта с кафето гледах видеата на Агент. Ми много е сложно бе дами...аз определено няма да се справя. Weary
Копче, ми тя за това явно е намалена, защото е нескопосана. Поръчката замина, ще видим на живо положението. Изневерих на правилото си никога да не купувам нещо само защото е намалено....! Confused
Днес съм като циганка, добре, че няма да ме видите,...но тръгвам по полетата! Намазах се с метеоритите, днес под слънцезащитата, че съм на открито. Матира много хубаво и ухаят страхотно на виолетки.

# 81
С какво ги мажеш тия Метеорити, Мими? 😀

# 82
Пепси, с хубавата рокля днес 🙂
Шапката е много свеж цвят.

Ани, с дантелените балеринки си те представих със светли къси панталонки, както и тен имаш, ще е супер с твоите крака.

Елислава, успех с диетата! Освен хранителния режим, имаш ли и спорт?

Майола е паказала перфектните и според мен сандали за синята рокля на Мими. Ето още една кукленска подобен модел, пак полиестер
Скрит текст:

Гледах Зара, най-много ми харесаха две бели дантелени рокли
Скрит текст:

и

и отблизо дантелата

Не гледам видеата на Агентката за грим, едно почнах, сложна работа, а и съм ок с лицето си.
Сутрин спирала, малко черен молив и малко сенки това е, плюс крем с фактор и съм готова.

Метеоритите са супер, имат страхотен аромат на виолетки.

И няколко рокли на Love by Iris, мислех че са приключили. Нищо уау, само една бих си взела, страхотен плат.
Скрит текст:
десена е супер, но нещо на модела седи не както  трябва

харесвам такъв модел за лято

и една шарена с гол гръб

Мариета, да се оправяш!

Хубав ден дами!

# 83
С какво ги мажеш тия Метеорити, Мими? 😀
С пръсти, вземаш една доза, изчакваш да се разтопят и мажеш, уж гледам да е равномерно, но аз съм нескопосана.  Почнаха жегите и почнах да лъщя, защото лицето се поти, дори имам две пъпки на челото от мазнотия.

# 84
Мими, защо не пробваш листчетата?
Моя близка винаги има такива в чантата /или на друга марка/ и ми е давала да пробвам, действат
https://douglas.bg/shiseido-pureness-oil-blotting-paper-100sheets-011431

Нещо красиво от Пробната
Скрит текст:

# 85
Добро утро! Свежо и прохладно след дъжда.
И розово!

Това е едната рокля на която се чудя. Много е изрязан гърба и се притеснявам как точно ще скрия сутиена.

След всички черни, които купих ме привличат белите, които споделяте в темата.

# 86
Няма как да се скрие сутиенът, Магни, освен ако не сложиш тези лепящите само отпред.
http://iskambg.com/zdrave-i-krasota/1743-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B … %D0%BA%D1%82.html
Нямам личен опит.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:05 от ДХ3

# 87
Аз си купих този сутиен за такъв тип отворени гърбове, но още не съм го пробвала на практика
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:05 от Mometo*

# 88
  • Sofia
Девойки, какво имаше за 12.06, нещо ми се върти, не съм записала?

# 89
Благодаря ти, Агент! 🤗 Андреа си има пухкави устни по принцип и много се зачудих защо го прави. На всичките снимките дамите имат кафяв молив. Пишейки се сещам за трикът ѝ за уголемяване на устните. Излиза извън очертанията на устните на Cupid's bow /извинявам се, за чуждицата/  като рисува сърце, иначе следва очертанията им.

Права си, че по този начин си балансира горната устна. Моливи често ползва и в редките случай дето е без молив излиза извън очертанията точно отгоре.
Напълно е нормално лицето да е асиметрични. Никога лявата ни част не е еднаква с дясната, но при някой се забелязва повече, докато при други не.
Мерси запазих си видеата особено тези с палитрата на Денона, че имам същата. Едно време много гледах и едновременно се гримирах. Трябва да почна пак при Андреа гледам техника, но при Саманта Чапмън крада и цветово, близки сме като цветотип с последната.

Ал, точно втората от Зара сложих снощи по нощите в любими. Ама прилича малко на моята бяла. Вчера носих бялата рокля и отнесох комплименти с нея. Хайде и моята циганка умря.😂😂 Нямам тен, но бялото ми стои добре, Агента ще каже, че е от цветотипа ми. 😊

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:21 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт